görücü usulü müydü?
evlendikten sonra yapmasın da. insanlar düğünden bi gün önce bekarlığa veda partisi veriyolar. büyütmeseniz çözülmez mi?
keşke görücü usulü olsaydı da ben daha mutlu olsaydım... hayır değil sevdim ben bu adamı malesef...
keşke evlenmeden öncekilerle kalabilseydi...
Arkadaşım uzaklık bir ilişkiyi hele de bir evliliği olumsuz etkiler..
Araya uzaklık girmiş bence boşanma kararı için çok erken davranmışsınız,daha çok yeni evlisiniz..
Ben de yeni evliyim,7.ay yeni bitti,aynı evde olmamıza rağmen daha yeni alışıyoruz birbirimize..
Evliliğin ilk zamanları hiç de rüya gibi geçmiyor ama şimdi ikimiz de evliliğe adapte olduk çook mutluyuz maşallah,yavaş yavaş anladım evli olduğumu..
Bence acele karar verip evliliğinize yazık etmeyin..
Biraz daha düşünün derim ben..
Bilmediğimiz başka olumsuzluklar varsa onu bilemem tabii..
tabi ki ilişkiyi uzaklık olumlu etkilemez ama benim bir arkadaşım ile kocası yaşadı aynı şeyi eşi başka şehirde kız başka şehirdeydi 7 saatlik yol söz konusu olan mesafe az da değil ama arkadaşımın eşi her hafta sonu geldi arkadaşımın yanına cuma gecesi otobüse bindi pazar gecesi binip döndü uyumadan yoldan işinin başına gitti
arkadaş eşinin sadece tatillerde yanına geldiğini söylemiş tayinini yaptırmadığını
bu gerçekten seven ve eş olabilecek adamların yapabileceği şeyler değil
tabi ki insanların birbirine alışma süreci var ama sevse değer verse her tartışmada boşanalım der miydi
siz zor alıştık diyorsunuz siz her kavganızda boşanalım ne haliniz varsa gör dedi mi eşiniz ya da siz dediniz mi
ya da Allah korusun boşanalım deseniz eşiniz sizi aramaz sormaz mı yoksa dur yapma bir daha deneyelim mi der
gerçek bir evlilikte bu yukarıda saydıklarımın olmaması gerekir
zararın neresinden dönerse kardır şimdi böyle yapan bir adam bundan sonra daha iyi olamaz mümkün değil perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
benim cevaplamam gereken mesaja siz sanki benmişim gibi cevap yazmışsınız teşekkür ederim empati yaptığınız için ... bu bir oyundu ve beni kısa süreli aktör olarak kullandılar.
uzaklık değildi problemimiz 5 saatlik yoldu ne günler geçirdim. hastalıklarve bu hastalıklarımın hepsi bunları düşünmekten stres kaynaklıydı , zona oldu vucudumda yaralar ağrılar yoktu ve ben yalnızdım.. over kist rüptürü oldu neredeyse ameliyat oluyordum kendi başıma yattım hastanede ve yoktu en son sol göğsümden yeşil bir sıvı gelmeye başlayınca ben anladımki yavaş yavaş ölücem ve sabrederek gittim davamı açtım. ve yalnız başımaydım hep hiçbirinde yoktu yanımda sevgi olsa böyle olurmuydu..
bundan sonrada olmasın hayatımın hiç bir döneminde
bu arada size çok teşekkür ler yorumlarınız için dostlarım.. derdime ortak olup fikirlerinizi belirttiğiniz için.a.s.:enbuyukkk:
hakkınzda hayrlısı olsun kader kısmet böleymş demk ki ama şunu sölemdn geçmcem aradki mesafe bahane yani gözden uzak gönldende uzak olr sözne katılmıorm çnkü seven insan bunu her şekilde atlatr ve elinden gelni yapar aranızdaki sorun bnce eşinizin sizi yetrince sevip deger vermemesi..
umarım sevgnizi hak eden birisi karşınıza çıkar...
kesinlikle.. kabullenemedi ...
iyi dileğiniz için teşekkür ederim.a.s.
çok zor bir süreç olmalı ama inşallah çabuk atlatırsın..bazen aklım almıyor bunlarda varmış diyebiliyorum ve hiç bir şeyin garantisi yok diyorum ne yazık kii:1no2:
Allah sabır versin..
Çook doğru bi karar vermişsiniz bence..
Çünkü ne sizin gösterdiğiniz sabrı ne değeri nede sevgiyi haketmio bu adam..
Daha yolun başındasınız hayatınıza yeni güzellikler gircek inşallah :Saruboceq:
Fakat bişeyi çok merak ettim sormadan geçemiycem..
Annesi yani kayınvalideniz neden sizinle yaşıyodu?
Oğluyla birlikte kalsaydı madem kocanız yanınızda değil..
Bide sizin yanınızdan gittiğinde nereye gitti?
Oğlunun yanınamı?
iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim..
kaınvalidemin benle yaşama sebebi bence oğlu yanıma gelmedi annem teselli etsin dedi düşüncesi buydu sanki onla evliymişim gibi fakat kadın hayatımı zindana çevirdi 6 ay kaldı benle ve gitti oğlunun yanına gittikten sonra kocam olucak adam bana ne dese beğenirsiniz anneme 3 ay tahammül edemedin....
malesef hiç kıymetim olmadı ...mafoldumben
offff canim ya cok kötu durum senin adina cok uzuldumsenağlama demekki hakkinda bu hayirliymis ya cocugun olsaydi biraksaydi napardin? dusunmek bile istemiyorumsenağlama
allah böylelerin cezasini versin....klava:
Hmm somut bir şey yok ortada..
Oğluylada kalabilirdi ama annesini sizin başınıza atmayı tercih etti..
Ama şükretmek lazım çocuğunuz olmadan ve daha fazla o kadına katlanmak zorunda kalmadan anladınız bazı şeylerii..
İnşallah bundan snra herşey sizin için çook güzel olur :Saruboceq:
Gitsin oğluyla napıosa yapsın..
Başka kurbanlar bulsunlar kendilerine..
Siz elinizden geleni yapmışsınız öteki dünyada hesabını vericek onlarda..
Hem annesine 6 ay tahammül ediosunz kocalık yapmadığı halde bide hakkınızı yiyerek 3 ay dio ve tahammül edemediğinizi sölüo..
Pess dğrusu..
Neyi var neyi yok ne kadarını alabiliosanız alın bu adamında görsün gününüklava:
Evlenmeden 15 gün öncesindeki konuşmalarıda avukatınıza danışın nasıl siteden alabilrsinz diye..
Onlarıda alın gözüne sokunda karşısında saf olmadığını anlasın..
Yolunuz ve bahtınız açık olsun..
aklı fikri parada malesef. avukatım anlaşmalı boşanma diye telefon açmış kendisine utanmadan ben o kadar para harcadım onlar ne olacak diyebilen bir erkek karşımdaki
...
evet ben tek başıma telaş içinde evlenmeden önce oraya buraya koştururken beyefendi kendi sevdasında imiş.
ayrıca benim bilmediğim bir msn adreside var bunada inanmamıştım ama beni arayan arkadaşım dediki dilek bak ben adresini buldum ekle istersen ...
neyse çok şükür ben anladım geç olmadan ama şu ara sinirlerim çok bozuk bunları bana yapmasına nasıl izin verdim diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?