evet kesinlikle sütten çıkmış ak kaşık gibi davrandı canım kocacığım.. ah ah tekrar aklımı karıştırmasına izin vermemem lazım.. benim hassasiyetimi kullanacak yoksa..
çok acımasız olabiliyolar akıl karıştırma konusunda. aklını ne kadar karıştırırsa o kadar akıllı hissedebilir kendini.
vaatleri geleceğe dair sözleri vs yok mu?
çok acımasız olabiliyolar akıl karıştırma konusunda. aklını ne kadar karıştırırsa o kadar akıllı hissedebilir kendini.
vaatleri geleceğe dair sözleri vs yok mu?
ayrıca nöbete geldi ya yanıma. şimdi dedi sen bu davayı açmamış olsaydın ben evimizden karım yoruldu diye yardıma gelecektim dedi... böylede bir duygu yoğunluğu varmış gibi gösterdi. çok sabrettim ama 2 gündür başımın ağrısı geçmiyor hiç. zor tuttum kendimi sarılmamak için...
arkadaşım , geçmiş ola !sen zaten çözülmüşsün? çünkü onu hala çok seviyosun.ben yazılarından bunu çıkardım......ve seni anlıyorum, bu duygular içerisindeyken boşanmanı ben doğru bulmuyorum, bu benim fikrim, severek ayrılınmaz canım.yok böyle bişey.haaaa! yerinde olsam ne yaparım? hemen söyleyeyim. bu tavrını bi süre daha korumaya gayret et, geri dur, naza çek,affedersem ne değişecek, kendini değiştirebilecek misin de. istediğin cevapları alırsan bi şans daha ver AMA SAKIN ÇOCUK YAPMA! sürece bak, iki ihtimal var: ya senin istediğin gibi düzelir, mutlu olursun( inşallah) ya da değişmediğini görürsün ,kesin bi kararla ayrılırsın, artık eminsindir, içinde acaba kalmaz, ve en önemlisi bu son süreçte senin duyguların da değişir , eşinden soğursun , ayrılık kolay olabilir!severek ayrılmaktan iyidir bence! hikayeni okudum ve fikrim tüm samimiyetimle ,, budur!
canım esının yaptıkları gercekten cok cırkın
hele en son yuzugu ısteme olayı!!
bılmedıgımız bır nıyet olabılırmı senı kırmak ıcın yaptıgı bır hareket olabılırmı dıye ıyı yonden bakmaya calısıyorum
bellıkı sende cok sevıyorsun tavrını koyup bıseyler duzelecekse onunda elını tasının altına koyması gerektıgını anlatsan en azından yanına tayın aldırsın kendını duzeltsın sayet soyledıklerınde samımı ıse
ama bır ıcten pazarlık sınsılık sezıyorsan kı esını en ıyı sen tanıyorsun, senı en zayıf yerınden vurmasına ızın verme yol ver gıtsın
sen namusuysan ınsan namusunu 3 kere gormeye gıtmez atla deve degıya 5 saatlık yol
Allah yardımcın olsun aldıgın karar senı hıc pısman etmesın ınsallah
abi konyalımı?
neden sordum belki merak etmişsinizdir. burada yaklaşık 3 senelik kullanıcıyım. bu konuları okuya okuya 3-4 tane memleketin adamından ve kaynanasından hayır gelmeyeceğini tasdikledim, bunlardan biri de konya. o yüzden sordum. bu arada kendi babam da konyalıdır. (istisnalar kusura bakmasın)
ayrıca nöbete geldi ya yanıma. şimdi dedi sen bu davayı açmamış olsaydın ben evimizden karım yoruldu diye yardıma gelecektim dedi... böylede bir duygu yoğunluğu varmış gibi gösterdi. çok sabrettim ama 2 gündür başımın ağrısı geçmiyor hiç. zor tuttum kendimi sarılmamak için...
sen hala seviyorsun.bence ona bir şans daha vermelisin.ama tayinini yanına aldırması ve özür dilemesi şartıyla.
Çok güzel bir gelişme bu, çok sevindim canım.İnşallah herşey yoluna girer ve bir yerden başlarsınız.Bu terapiler iyi gelir diye düşünyorum.bugün beraber evlilik danışmanına gittik. evet özür diledi ama onunda şartları var benimde şimdi ben davayı geri çekicem. bir yıl 30 nisanda dolucak o zamana kadar bu seanslara gidicez beraber ve eğer hala yapamayacağımızı düşünüyorsak gidip anlaşmalı ayrılıcaz. bugün buna karar verdik. evet elbette seviyorum ama korkularımda çok bilemiyorum...a.s.
Çok güzel bir gelişme bu, çok sevindim canım.İnşallah herşey yoluna girer ve bir yerden başlarsınız.Bu terapiler iyi gelir diye düşünyorum.
bugün beraber evlilik danışmanına gittik. evet özür diledi ama onunda şartları var benimde şimdi ben davayı geri çekicem. bir yıl 30 nisanda dolucak o zamana kadar bu seanslara gidicez beraber ve eğer hala yapamayacağımızı düşünüyorsak gidip anlaşmalı ayrılıcaz. bugün buna karar verdik. evet elbette seviyorum ama korkularımda çok bilemiyorum...a.s.
ne kadar güzel.bakın sizinle birlikte evlilik danışmanına gitmesi çok iyi.bir çok kadın eşini buna ikna edemiyo biliyo musunuz?inş. düzelir her şey.
inşallah canım.
fakat hiç korkularım bitmiyor hala aynı şeyleri yaşarsam bir daha kaldıramam diye düşünüyorum ve o danışmanın yanında bile beni suçlamaya kalktı hala danışman anladı ve konuşmasını kesip lütfen dedi bundan sonra birbirinizi incitecek kelimeler kullanmayın iyi olur inş. ama zor gibi görünüyor dün annesini alıp gitti mersine...
yine gelecektir yanınıza değil mi?"aynı şeyleri yaşarım" diye korkmayın.geleceğimiz için korkmamız çok sakıncalı.hele o gün gelsin onu o zaman düşünürüm diye düşünmek lazım.
size bazı evlilik hakkında kitaplar tavsiye edebilirim.eşiniz de okumalı.
duy beni sevgili eşim-gülay atasoy
bu evde mutlu bir aile var-mahir pekşen
ailede sevgi iletişimi-vehbi vakkasoğlu
mutlaka okuyun bunları.ve biraz sabretmeyi denemenizi tavsiye ederim.
Peygamberimizin bir hadis-i şerifi var
"gücünün yetmediği yerde sabret" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?