Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

a.s.teşekkür ederim tavsiyene arkadaşım. çok zor bir süreç farkındayım ama inşallah ikimizde huzuru yaşarız beraber veya ayrı en az zararla bu evliliği sürdürür veya bitiririz...

neyse bir süre ailenle görüşmesin. aranızdaki sorunları halledip evliliğinizi bir düzene koyduktan sonra aradan bir zaman geçtikten sonra barıştırmanın bir yolunu bulmaya çalışırsınız.ama sakın şimdi iki tarafı da barışmaya zorlamayın.zaten bir süre sonra aileniz de sizin mutlu olduğunuzu görünce yumuşayacaklardır.bence biraz daha yumuşak ve sağduyulu olmaları gerekiyor.biraz sizi size bıraksınlar.aileler her şeye karışınca iyi olmuyor.siz yine annenizle babanızla görüşün ama eşinizi zorlamayın.kısacası her şeyi zamana bırakın.olumlu düşünmeye çalışın.zaten bu kitapları okuyunca daha olumlu olursunuz inş.Allah tan yardım isteyin.

tamam canım herşey güzel olacak inş. teşekkür ederim çok desteğine beni yalnız bırakmadın hiç bırakmada her zaman beklerim mesajını yorumunu çok sağol...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yazık çok yazık ama adama değil bu kızımıza çok yazık yine kandı yine inandı

teşekkür ederim yorumuna arkadaşım..a.s.
haklısın belki yine kandım yine inandım ama çok seviyorum ben bu adamı ne yapayım ...
belki 15 günlük kocalık yaptı bana fakat seviyorum çok hemde...
ama kanıp ta yanına gitmedim o benim yanımda değil sadece evliliğimi dondurdum ....
bir süre bu süre sonunda bir karar vereceğiz ya beraber ya yalnız huzuru yaşamaya devam edeceğiz. Allah tan hayırlısını diliyorum o beni hiç yalnız bırakmadı bırakmayacak .. lütfen sizde destek olsun...

yazık çok yazık ama adama değil bu kızımıza çok yazık yine kandı yine inandı

ya böyle konuşarak siz asıl yazık ediyosunuz.insanlar tekrar denemeye karar vermiş niye ümitlerini kırıyosunuz ki?kafasını karıştırıyosunuz.herhalde herkes kendisini sizin düşündüğünüzden daha iyi düşünür.düzeltmeye çalışıyolarsa bi bildikleri vardır değil mi?

danışmana gidilmiş,düzeltilmeye çalışılmış bi evliliğin tam bu noktasında böyle konuşulmaz.böyle konuşmak o insanlara saygısızlık olur.yıkıcı değil yapıcı olun biraz.

:) teşekkür ederim sendamm..
inş. herkes sen gibi düşünür. dedim ya seviyorum çok eşimi...a.s.opuyorumnanaktan

tamam canım herşey güzel olacak inş. teşekkür ederim çok desteğine beni yalnız bırakmadın hiç bırakmada her zaman beklerim mesajını yorumunu çok sağol...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rica ederim ne demek canım.ben hiç bir yuvanın dağılmasına dayanamıyorum.çok üzülüyorum.ama inş sizinki düzelicek.ben öyle olacağına inanıyorum.aşk engellerle başaçıkabilmektir ve evlilik kutsaldır.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansizin için dua edicem.

:) teşekkür ederim sendamm..
inş. herkes sen gibi düşünür. dedim ya seviyorum çok eşimi...a.s.opuyorumnanaktan

seni desteklemeyen herkesin ne düşündüğünü sen boşver.onlara kulaklarını kapa.çevrendekiler de dahil.sen duyma onları.bir yuva kolay mı kuruluyor.bekara eş boşamak kolay.dışardan konuşmak kolay.
sen evliliğini kurtarıcaksın inş.

allah yardımcın olsun canım ama ne olur sana değer verdiğine inanmadığın sürece aileni karşına alma sakın.. onların desteğine herzaman ihtiyacın var..yolun açık olsun..

inş. bende bunun için çabalıyorum duaların için şimdiden teşekkür ederim..
evet etrafımdaki herkes yorum yapıyor ama kimse benim evli kalmamı istemiyor evet yaptıkları kabullenilir değil ama düzelecekse neden denemeyelim dedim bakalım Allahım bizi yalnız bırakmasın hiç ve sizde çok teşekkür ederim...

ben biraz farklı düşünüyorum yani da çok yeni evlisiniz tamam bütün evliler düşünsün bizlerin ilk yılları sıfır hatasız hatta kusursuzmu geçti değil hepimizin ,eşlerimizin hiçmi hataları yanluşları olmadı oldu hiçmi canımıza takedip boşanmak aklımızdan geçmedi geçti ama sabırda diyorum evliliği götüren bikere boşanacağım lafının evlilikte ne kadar gereksiz ve yıpratıcı olduğunu öğrendim şahsım adına belki eşin iyi biri belki değil ama bu yuva bozmak için erken ve daha önemsiz gelmiyormu sanna ben sabret biraz askıya al derim hem niye hemen mahkemeye veriyorsun ki bir bekle nolacak de.Ayrıca çalışıyorolman elinin ekmek tutuyor olmasıda evlilikte hersıkıyı gördüğünde eyvallah etmeyeceğin anlamınada gelmez derim bunlar benim fikrim btutarsın yada tutmazsın ama ewvlilik sabır ister

allah yardımcın olsun canım ama ne olur sana değer verdiğine inanmadığın sürece aileni karşına alma sakın.. onların desteğine herzaman ihtiyacın var..yolun açık olsun..

evet biliyorum canım ve bende ne ailemi ne eşimi karşıma almak istiyorum. şimdi mesela ben ailemle ankaraya geldim eşim yalnız kal onlar gitsinler diye kızdı bana ama o da alıp götürmedi beni.ailemi karşıma alırmıyım hiç

yanlış düşünüyorsun arkadaşım ben boşanmak için evlenmedim. hiç alakası yok elin ekmek tutuyor lafı biraz kırıcı olmuş. sabırlı davranıyorum elbette ve ben bu evliliği kurtarmak için elimden geleni yapıyorum...

hakkını helal et kırmak istememiştim ben senin yazdıklarından ve gonu anladığım için bu yorumu yaptım tabiki hiçkimse boşanmak için evlenmez ama gelen yorumlkara baktığımda herkesin sana boşan ,çekme gibi telkinleri bana biraz sallama geldi başına gelmeye bilemeez ne yapacağını sadece bunu söylemek istedim kusura bakma tekrarsen en iyisini bilirsin

a.s.a.s.
yok est. ama yanlış anlaşılmakta istemem bu benim ilk evliliğim ve çok sevdim eşimi ...
inş. düzelir diyorum ama düzelmezsede bu benim hatam yüzünden olmayacak elimden geleni yapıyorum...
teşekkür ederim yorumuna ...

annesini neden sizin yanınıza bırakıyor anlamadım annesine bakıcı mı arıyormuş o hayret bişey ya manyak galiba sinir oldum bu adama çok bile dayanmışşınız bence

hakkında hayırlısı ne ise öle olsun...
bende aynı durumdayım ve çevremde hiç kimse istemiyor devam etmemi...
sadece eşim istiyor o kadar...bende çok kararsızım...

diğerleri hangileri? CADIARZU

dilekgry sanırım barışmışsınız eşinle. her şeyin hayırlısı olsun.

hakkında hayırlısı ne ise öle olsun...
bende aynı durumdayım ve çevremde hiç kimse istemiyor devam etmemi...
sadece eşim istiyor o kadar...bende çok kararsızım...

çevrendekiler mi yaşıyor eşinle?onlara ne yaaa?sen yuvanı bozmak istemiyorsan kimsenin lafını duymamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…