Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

a.s.
evet bu konuyu bende hiç anlamış değilim. diyorumki ben o kadar sevmiştimki onunda beni ölümüne sevdiğini düşünüp evlendim.. gözüm görmedi sadece kullanmak istediğini anlamadım malesef...ama bir sebebi daha var bana aşıkmış gibi davranıp kandırdı beni düğünde takılan bütün takıları aldı elimden artı elimde birikmiş paramı aldı borcumuz var diye oysaki tek bir eşya alıp evimize koyalım demedi. eşyaların hepside benim kendi eşyalarım. ne annesinden ne kendinden bir eşya görmedim ben... sanırım bunun içinde yapmış olabilir anlayamadım yanıldım..
teşekkür ederim yorumuna canım..a.s.

eve hiç bir eşya almadı mı yani?

merhaba dilek .( bende konyada yaşıyorm ankaradan geldim.) evlilikle ilgili hayallerinin böyle sonuçlanmasına bende çok üzüldüm. hayat böyle inişler ve çıkışlar vardır belki şuan dibe vurdun ama sıçrayıp en tepeye dokunmak senin elinde. yapman gerekeni biliyosun zaten.bence avukatını dinle alabileceğin ne ise asla vazgeçme..kolaylıklar dilerim.

teşekkür ederim desteğine arkaaşım...a.s.
inanmayacaksın ama avukatıma dert yanmış benim emeklerim ne olacak diye utanmasa o tazminat isteyecek gerçekten emek vermiş olsa idi zaten böyle olurmuydu...

evlenirken konyaya gelirim demedi mi?bu konuda anlaşmadınız mı?

eğer ki bu konuda anlaşmamış olsak ya da herhangi bir konuda şüphe duysam evlenirmiydim hiç...
sen nerdeysen ben orda yaşarım dedi bana ama sadece 3 resmi tatilde yanıma gelmeye tenezzül etti.. dedimya evlendiğimiz gün değişmişti adam malesef anlayamadım..

O gelemdiyse sen gitseydin siz evli kalmamışsınız ki boşanmak için neden ne ki?bi yol vardır bence ayrılmayın anlaşma yoluna gidin...ayrı gayrı olmasın bi an önce aynı eve geçin tabi seviyorsanız..

O gelemdiyse sen gitseydin siz evli kalmamışsınız ki boşanmak için neden ne ki?bi yol vardır bence ayrılmayın anlaşma yoluna gidin...ayrı gayrı olmasın bi an önce aynı eve geçin tabi seviyorsanız..

teşekkür ederim yorumunuzaa.s. fakat bir yanlış anlaşılma var galiba yadaben anlatamamışım..
malesef benim tayinim çıkmıyor onun yanına çünkü ben eğitim ve kıdem bakımından onun üstüyüm. ve bunu bile bile bekletti beni 8 ay ve ben onu ömrümün sonuna dek beklemeyede razıydım fakat bir haftasonu çıkıp gelemezmiydi yeni evli bir erkek..
malesef o beni sevmemiş ve bana ihtiyacı yoktu ki gelsin .ve hiçbir zaman evimizi kuralım diye bir teklif gelmedi malesef... ben herseferinde bunu söylediğim için azarlandım tehdit edildim boşanalım diye ...
durumum bu ben ne kadar sevsemde karşı taraftan bir şey olmayınca umursamazlığına devam edince dayanılabilirmi ki ?

yani sizinle sırf takıları almak için mi evlenmiş?

yani sizinle sırf takıları almak için mi evlenmiş?

sırf takılar için de evlenilmez heralde sanmıyorum ama bütün takılarımı aldılar tabi kendi ailemin taktıklarını dahi. fakat ben başka birine nispet benimle evlendiğini düşünüyorum.. bana ihtiyacı olmadan...

Gerçektende çokk geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Altınlarınızı alın lütfen, onlarda bırakmayın.Böyle bir insanla paylaşacak neyiniz olabilirki.Rabbim yardım etsin, yara almadan kurtarsın sizi bu durumdan.:sinifsinif:

teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
bilmiyorum böyle biri ile ben nasıl evlendim ..
ama hata insanlar için demekki...
yanıldım

uff canim bu evlilik degil yaaa...cok uzuldim okuduklarima :gitme: Allah yardimcin olsun canim benim :gitme:

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Senin bir kusurun yoksa kaybeden o' dur ,hiç üzülme.

Allahtan bebek felan da yokmuş ...

Allah ıslah etsin.

biliyormusun arkadaşım dün ansızın habersizce konya ya gelmiş eşim. ve ben nöbetteydim. direk çalıştığım yere geldi öyle şaşırdım ki hala kendime gelebilmiş değilim.. 2 gündür ne yediğimi ne yaptığımı bilmiyorum bugünde nöbetim vardı bugünde uğradı...
canımı acıtmak için gelmiş ti sanki içindeki zehri akıttı dün bugünde gitmiş avukatımla görüşmüş tekrar işyerime geldi ve yüzüğünü ver demezmi.. alyansımı istedi madem ben senin kocan değilim yüzüğü ver onu ben almıştım sana dedi..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…