dilekcigim kararinda sonuna kadar haklisin cok bile dayanmissin
benim anlamadigim evlenene kadar sana agsik olan adam evlenince neden birden u dönüsü yapti
bana göre tek bir sebebi var baskasina asik senden bir an önce kurtulmaya calismis besbelli
biir an önce vur tekmeyi hakkinda hayirlisi olsun
a.s.
evet bu konuyu bende hiç anlamış değilim. diyorumki ben o kadar sevmiştimki onunda beni ölümüne sevdiğini düşünüp evlendim.. gözüm görmedi sadece kullanmak istediğini anlamadım malesef...ama bir sebebi daha var bana aşıkmış gibi davranıp kandırdı beni düğünde takılan bütün takıları aldı elimden artı elimde birikmiş paramı aldı borcumuz var diye oysaki tek bir eşya alıp evimize koyalım demedi. eşyaların hepside benim kendi eşyalarım. ne annesinden ne kendinden bir eşya görmedim ben... sanırım bunun içinde yapmış olabilir anlayamadım yanıldım..
teşekkür ederim yorumuna canım..a.s.
eve hiç bir eşya almadı mı yani?
sen evlenmeden önce tek mi yaşıyodun o evde?
merhaba dilek .( bende konyada yaşıyorm ankaradan geldim.) evlilikle ilgili hayallerinin böyle sonuçlanmasına bende çok üzüldüm. hayat böyle inişler ve çıkışlar vardır belki şuan dibe vurdun ama sıçrayıp en tepeye dokunmak senin elinde. yapman gerekeni biliyosun zaten.bence avukatını dinle alabileceğin ne ise asla vazgeçme..kolaylıklar dilerim.
evet benim ailem ankara da oturuyor. ben kendim konyada çalışıyorum. tek yaşıyordum.. gerçi evlendikten sonrada tek tim artı annesi vardı.malesef....
evlenirken konyaya gelirim demedi mi?bu konuda anlaşmadınız mı?
O gelemdiyse sen gitseydin siz evli kalmamışsınız ki boşanmak için neden ne ki?bi yol vardır bence ayrılmayın anlaşma yoluna gidin...ayrı gayrı olmasın bi an önce aynı eve geçin tabi seviyorsanız..
teşekkür ederim yorumunuzaa.s. fakat bir yanlış anlaşılma var galiba yadaben anlatamamışım..
malesef benim tayinim çıkmıyor onun yanına çünkü ben eğitim ve kıdem bakımından onun üstüyüm. ve bunu bile bile bekletti beni 8 ay ve ben onu ömrümün sonuna dek beklemeyede razıydım fakat bir haftasonu çıkıp gelemezmiydi yeni evli bir erkek..
malesef o beni sevmemiş ve bana ihtiyacı yoktu ki gelsin .ve hiçbir zaman evimizi kuralım diye bir teklif gelmedi malesef... ben herseferinde bunu söylediğim için azarlandım tehdit edildim boşanalım diye ...
durumum bu ben ne kadar sevsemde karşı taraftan bir şey olmayınca umursamazlığına devam edince dayanılabilirmi ki ?
yani sizinle sırf takıları almak için mi evlenmiş?
Gerçektende çokk geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Altınlarınızı alın lütfen, onlarda bırakmayın.Böyle bir insanla paylaşacak neyiniz olabilirki.Rabbim yardım etsin, yara almadan kurtarsın sizi bu durumdan.:sinifsinif:
sırf takılar için de evlenilmez heralde sanmıyorum ama bütün takılarımı aldılar tabi kendi ailemin taktıklarını dahi. fakat ben başka birine nispet benimle evlendiğini düşünüyorum.. bana ihtiyacı olmadan...
benim cevaplamam gereken mesaja siz sanki benmişim gibi cevap yazmışsınız teşekkür ederim empati yaptığınız için ... bu bir oyundu ve beni kısa süreli aktör olarak kullandılar.
uzaklık değildi problemimiz 5 saatlik yoldu ne günler geçirdim. hastalıklarve bu hastalıklarımın hepsi bunları düşünmekten stres kaynaklıydı , zona oldu vucudumda yaralar ağrılar yoktu ve ben yalnızdım.. over kist rüptürü oldu neredeyse ameliyat oluyordum kendi başıma yattım hastanede ve yoktu en son sol göğsümden yeşil bir sıvı gelmeye başlayınca ben anladımki yavaş yavaş ölücem ve sabrederek gittim davamı açtım. ve yalnız başımaydım hep hiçbirinde yoktu yanımda sevgi olsa böyle olurmuydu..
bundan sonrada olmasın hayatımın hiç bir döneminde
bu arada size çok teşekkür ler yorumlarınız için dostlarım.. derdime ortak olup fikirlerinizi belirttiğiniz için.a.s.:enbuyukkk:
sırf takılar için de evlenilmez heralde sanmıyorum ama bütün takılarımı aldılar tabi kendi ailemin taktıklarını dahi. fakat ben başka birine nispet benimle evlendiğini düşünüyorum.. bana ihtiyacı olmadan...
Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?