Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Bence sevgilisi var. Boşanırken dikkatli ol. Böyle gönüllü nafaka teklif etmesi seni şüphelendirsin. Mutlaka avukat tut, çocuğu aldırmazdım. Allah vermiş.

Ben bosanmak istiyorum ama annem sacmalama
Diyip duruyor cocugu aldirma konusunda kararsizim

Ben olsam aldirirdim bu raddeye geldiyse. Ama ben olsam bu raddeye de getirmezdim...

Bir şeyler birikmiş bu da onun patlaması. Mutlu değilseniz boşanın ama bir umut varsa yeniden deneyin. Çocuk istiyorsanız aldırmayın derim onun lafiyla.

Sakın aldırma ya olmayınca çocuk o kadar zor ki. taş taşı o çocuğu doğur bak

Bu sebepten boşanılır mı ya yapmayın etmeyin. Biraz ayrı kalın gerekliyse. Ani kararlar vermeyin. Çocukla ilgili karar vermek için yasalara göre bir ayınız daha var. Bence bu evlilik kurtulur. Çözülmeyecek sorunlar değil.

Öncelikle ‘çocuğu aldır’ gibi bi şey deme hakkına sahip değil artık. Bunu o bebeği yapmadan önce düşünecekti. Bu bebek artık sizin bedeninizde ve buna karar verecek olan tek kişi sizsiniz. Bence fevri hareket etmeyin, karşılıklı ve sakin bi konuşmaya daha ihtiyacınız var gibi görünüyor.

Eşiniz ayrılmayı istediğine göre eşiniz evliliğinizde mutlu değil ya da siz birbirinizi mutlu edemiyorsunuz sorun olarak bunu anladım . Yoksa çok ciddi bir şey görünmüyor , esiniz boşanalım diye boşanacakmisiniz eşinizi hiç mi sevmiyorsunuz ?? O an ki sinirle ağzından çıkmıştır siz bence evliliğinize şans verin hem bebeğiniz de olacakmış ne güzel işte ...!!
İnsallah sorununuzu çözersiniz...!!

Yasal kürtaj hakkınıza daha süre var ,
Bekleyin , aldırmayın.
Biraz ayrı kalın.
Çok ciddi bi sorun yok gibi , barışma ihtimaliniz yüksek.

Yasal kürtaj hakkınıza daha süre var ,
Bekleyin , aldırmayın.
Biraz ayrı kalın.
Çok ciddi bi sorun yok gibi , barışma ihtimaliniz yüksek.

Boşa ulan
Boşamazsan adisin vs

Nasıl cümleler.
Evliliği ne hale getiriyorsunuz
Düzelir inşallah diyorum

Ayak bağı olarak görülecek bir bebek, sanki çöp gibi aldır gitsin nasıl denir? Onu diyen adamdan nasıl babalık beklenir
Aile danışmanına gitseniz keşke iki tarafta hatalarını törpüler ama vicdana yapılacak bişey yok maalesef

Para var huzur yok. İki tarafta suçlu. Kocan iş yüzünden stresliymiş sen de yangına körükle gitmissin. İkiniz de inatsiniz ve alttan alan taraf olmadığı için bu noktaya gelmiş. Zor bir durum.

saçma bir sebepten tartışma çıkmış ama eşiniz neden bu kadar büyüttü acaba altında birşey olmasın?çocuğu ben olsam aldırmam nafaka alır,işe girer bakarım ama bakamam başka hayat kurmak istiyorum bağımsız olarak dersenizde anlarım.

Söz konusu, sanki evin bir köşesindeki çöp poşetide, ikide bir at onu der gibi,aldir onu diye direten baba adayi.cok ilginç.belliki sizde fevrisiniz ve bunun farkinda,bir anlık sinirle bebeği aldirmanizdan da korkmuyor.ben olsam bebeği doğurur, boşanıp nafakamı alır bebegide ona gostermezdim.belki acimaiz gelebilir ama kendi yavrusunu ikide bir aldır diyen adama bu gerek.

Bu arada çocuk olsun olmasın nafaka almamak gibi bi karar verme bence.. kimse sana nafaka almadın diye madalya takmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…