Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Boşa ulan
Boşamazsan adisin vs

Nasıl cümleler.
Evliliği ne hale getiriyorsunuz
Düzelir inşallah diyorum
Birincisi siz bekarsiniz herhalde ya da hayatiniz canim cicimden ibaret ikincisi evlisiniz kucuk bir ihtimal cok mutlusunuz o kadar cumlenin icinden o kelimeyi itina ile secip
Almaniz bence cok vicdansiz ve acimasiz olmus bana karsi burda o kadar arkadasimiz cevap yazdi herkes orta yolu ya da sen haksiz olabilirsin bile dedi evet olabilir diyerek icimden cvp verdim ama sizinki biraz degisik bir yorum
Olmus ben size soruyorum
Evliligi ne hale getirirmisiz bana bir aciklarmisiniz ? Anlatin bana

Eşinizin boşanmak istemesinin başka sebebi olabilir mi? Normal gelmedi çünkü bu tavrı.
Ben de katılıyorum.
Adam sanki bahane arıyormuş, boşanalım çocuğu da aldır ne demek bu kadar basit mi?

Burnuma pis kokular geldi

Aldır ya da aldırma demek bize düşmez, çok iyi düşünün.
Eşiniz maddi destek olacak, mecbur yasal olarak.
Siz tek başınıza bebeğe bakabilir miyim bunu düşünün

Kavga çıkma sebebinize bakınca eşinize hak verdim.Tek tatil günümde biri evin içinde sabah saatlerinde ben uyurken yüksek sesle konuşsa ben de çok sinirlenirdim.Biraz anlayış ve empati yapmalısınız.Ama diğer bölümlerde ikiniz de abartmışsınız."Öyle bırakılmaz böyle bırakılır." modundasınız ikiniz de.Biri alttan alsa diğeri de alacak gibi sanki.Hayırlısı olsun.

Eşinizin boşanmak istemesinin başka sebebi olabilir mi? Normal gelmedi çünkü bu tavrı.
Inan bana da gelmedi bide sunu farkettim
Evimize ne zaman dost dedigimiz insanlar
Gelse aksami birbirmizi yiyoruz acaba nazar mi degiyor surekli kavga eden biri degiliz saskinim bende

tek bir anlaşmazlık yüzünden bu hale gelmiş olmanız enteresan.
daha önce sürekli bu tür tartışmalar yaşadınız mı?
yani olayda incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey.
seni döverim demesi harici söylüyorum bunları. şiddet var mı geçmişte?
adam dediği gibi davayı hemen açarsa şüphelenin ve anlaşmalı boşanmayın sakın.
yasal hakkınıza daha var fevri davranmayın.
ama illa sonuç boşanma olacaksa çocuğu aldırmanız en mantıklısı.

10 sene çok uzun evlenmek için geç kalmışsınız aranızda heyecan sabır kalmamış ki bu kadar çabuk herşeyi gözden çıkarmışsınız.
10 senedir hiç mi ortak hayaliniz olmadıda bu kadar kolay cocuk aldır diyor eşiniz,
Aşk evliliklerinde de hayır yok.

Uyumuyordu esim uyaniktik ikimizde

Bebeğinize kıymayın.Onun dışında birbirinize çok sert çıkmışsınız size gerizekalı demesi hiç hoş değil.10 yıl,binlerce güzel anı,cennetteki iki melek,ve doğacak bebeğiniz bir sürü güzel paylaşımınız var.Hayat telaşı stresinden birbirinize anlayışınız kalmamış.Biraz ayrı kalın birbirinizi özleyin.Hemen evliliği bitirme yoluna girmeyin bence.

Laf cımbızlayacak değildim ama ben de takıldım açıkcası bu şekilde laflar sarfetmenize.
Belli bir saygı sınırı var bana göre.
Saygısızlık tarafına geçerseniz geri dönüşü de olmuyor genelde.
Bir kere bu laflar edildiyse bir daha ediliyor.
Yada karşı tarafın gururuna dokunduğu için ilk fırsatta hatırlatıyor ve kangren haline geliyor.
Eşinizin karşılığında yada öncesinde neler dediğini bilemem.
Ama şunları söyleyerek bence de evliliğinizi içinden çıkılmaz bir hale getirmişsiniz.

Son olarak size yorum yapan, fikrini söyleyen medeni durumuna göre mi yorum yapmalı?
5 yıldır evli, iki çocuk annesiyim.
Sıradan bir evliliğim var.

Ben olsam yerinde cocugu aldirmazdim.o sadece o koca denilen adamin cocugu degil seninde cocugun.bosansaniz dahi kendi ayaklarin ustunde durabilen bir kadinsin belli ki.bakabilirsin bence.tabi bu yinede senin kararin.ama kocanin baska hesaplari var kesinlikle.bi kavgada bosanalim cocugu aldir diye baski yapmasi cok tehlikeli acimasizca.bu kadar kolay mi yaa o cocugu tek basina yapmadin ya.eger aldirmaya karar verir ve aldirirsan kesinlikle o adamla tekrar barisma.genelde ciftler barisiyor bir muddet sonra ama sana cocgunu zorla aldirtan birine tekrar donme dusuncesi bile korkunc

Heyecan sabir kalmamis derken bence yavas olun ben size yardimci olun derken yazdigim topic icin soyledim heyecan mi kalmadi sabir mi kalmadi acaba diye bir soru sordugum
Zaman cevabinizi veririsiniz ortak hayal derken ne gibi birsey acarsaniz bir ornek ile size cevap verebilirim ask evliligine gelince hayir mi ser mi onu allah bilir

Canım evlilik kolay mı şuan hamilesin bu çocuk oyuncağımı çok günah. Sakin aldırma kocanla yüzyüze gel güzelce konuş barış saçma bir konudan tartışmışsınız. Ortada çocuk var gurur yapmayın kesinlikle anne babaların hatalarını malesef çocuklar çekiyor. Karnındaki daha melek çok günahı var. Onu düşünmelisiniz. Kocanla buluş evine git ona süpriz yap özür dileyin barışın.

Çocuktan vazgeçmek çok zor. Siz yakında barışırsınız iyi olursunuz fakat bir anlık öfke ile çocuğunuzu aldırırsanız vicdanınız sizi asla rahat bırakmaz. Bende şuan 8 aylık hamileyim hamileliğim boyunca eşimin annesinden ötürü pek çok sorun yaşadık. Öyle hassas bir konu ki iki türlüsü de olmayacak biliyorum. Evliliğin sona erse de çocuğunun canına asla kiyma

Inan bana da gelmedi bide sunu farkettim
Evimize ne zaman dost dedigimiz insanlar
Gelse aksami birbirmizi yiyoruz acaba nazar mi degiyor surekli kavga eden biri degiliz saskinim bende
Nazara inanırım ama bilemiyorum ki yani ne bileyim nazardan dolayı insan neden kavga etsin ki? Hele bi de çocuğu aldır demek? Çok saçma. Peki sizle barışma niyeti yok mu? Direk kestirip attı mı yani?

Bu adamın size olan sevgisi ilgisi mi bitmiş?
Bana bahane gibi geldikleri söyledikleri.

Nazara inanırım ama bilemiyorum ki yani ne bileyim nazardan dolayı insan neden kavga etsin ki? Hele bi de çocuğu aldır demek? Çok saçma. Peki sizle barışma niyeti yok mu? Direk kestirip attı mı yani?
Bencede cok sacma zaten en cokta ona kizginim
Cocugu aldir lafi beni cileden cikardi soguttu beni resmen erkek adamin agzina yakismayan laflar bunlar benim esimde olsa baskasida soylese yine cok kizardim evet kestirip atti

Aşırı büyümüş ufacık mesele. Icimden gecenler olur genelde icimden geceni soyleyeyim size bosanmayacaksiniz ama esinizin baska bir derdi oldugu cok belli.
Acaba babaliga mi hazir degil? Cok istekli degil galiba dogru mu?

Bencede cok sacma zaten en cokta ona kizginim
Cocugu aldir lafi beni cileden cikardi soguttu beni resmen erkek adamin agzina yakismayan laflar bunlar benim esimde olsa baskasida soylese yine cok kizardim evet kestirip atti
O zaman acaba hayatında başka biri mi var? Böyle bir ihtimal olabilir mi sizce? Eğer boşanacaksanız lütfen hakkınız ne ise hepsini de alın. Çocuk konusunda ben kimseye bu tür konularda fikir veremem. Ben olsam aldırmam ama siz ben değilsiniz. İçinizde olan durumu en iyi siz bilirsiniz.

Cocugu kendiniz icin yaptiysaniz aldirmayin,kocasi icin cocuk yapan kadinlardansaniz aldirin tabii. Benim fikrim de bu. Sahsen ben cocugu kendim icin istedim yaptim,babasi olsa da olmasa da buyuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…