Birincisi siz bekarsiniz herhalde ya da hayatiniz canim cicimden ibaret ikincisi evlisiniz kucuk bir ihtimal cok mutlusunuz o kadar cumlenin icinden o kelimeyi itina ile secipBoşa ulan
Boşamazsan adisin vs
Nasıl cümleler.
Evliliği ne hale getiriyorsunuz
Düzelir inşallah diyorum
Ben de katılıyorum.Eşinizin boşanmak istemesinin başka sebebi olabilir mi? Normal gelmedi çünkü bu tavrı.
Inan bana da gelmedi bide sunu farkettimEşinizin boşanmak istemesinin başka sebebi olabilir mi? Normal gelmedi çünkü bu tavrı.
Uyumuyordu esim uyaniktik ikimizdeKavga çıkma sebebinize bakınca eşinize hak verdim.Tek tatil günümde biri evin içinde sabah saatlerinde ben uyurken yüksek sesle konuşsa ben de çok sinirlenirdim.Biraz anlayış ve empati yapmalısınız.Ama diğer bölümlerde ikiniz de abartmışsınız."Öyle bırakılmaz böyle bırakılır." modundasınız ikiniz de.Biri alttan alsa diğeri de alacak gibi sanki.Hayırlısı olsun.
Birincisi siz bekarsiniz herhalde ya da hayatiniz canim cicimden ibaret ikincisi evlisiniz kucuk bir ihtimal cok mutlusunuz o kadar cumlenin icinden o kelimeyi itina ile secip
Almaniz bence cok vicdansiz ve acimasiz olmus bana karsi burda o kadar arkadasimiz cevap yazdi herkes orta yolu ya da sen haksiz olabilirsin bile dedi evet olabilir diyerek icimden cvp verdim ama sizinki biraz degisik bir yorum
Olmus ben size soruyorum
Evliligi ne hale getirirmisiz bana bir aciklarmisiniz ? Anlatin bana
Heyecan sabir kalmamis derken bence yavas olun ben size yardimci olun derken yazdigim topic icin soyledim heyecan mi kalmadi sabir mi kalmadi acaba diye bir soru sordugum10 sene çok uzun evlenmek için geç kalmışsınız aranızda heyecan sabır kalmamış ki bu kadar çabuk herşeyi gözden çıkarmışsınız.
10 senedir hiç mi ortak hayaliniz olmadıda bu kadar kolay cocuk aldır diyor eşiniz,
Aşk evliliklerinde de hayır yok.
Canım evlilik kolay mı şuan hamilesin bu çocuk oyuncağımı çok günah. Sakin aldırma kocanla yüzyüze gel güzelce konuş barış saçma bir konudan tartışmışsınız. Ortada çocuk var gurur yapmayın kesinlikle anne babaların hatalarını malesef çocuklar çekiyor. Karnındaki daha melek çok günahı var. Onu düşünmelisiniz. Kocanla buluş evine git ona süpriz yap özür dileyin barışın.Iyi aksamlar , o kadar uzgun ve mutsuzum ki napicagimi sasirdim 27 yasindayim 10 yillik bir iliski yasadim agustosta evlendik ekim ayinda hamile kaldim ikiz gebeligim 9. Haftada sonlandi kalplerinin durmasiyla bu ayda hamile oldugumu ogrendim suan 5 haftalik ama sorunum su esimle hafta sonu kavga ettik cok gereksiz bir konu farkli yerlere geldi ve bana biz anlasamiyoruz bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var
Nazara inanırım ama bilemiyorum ki yani ne bileyim nazardan dolayı insan neden kavga etsin ki? Hele bi de çocuğu aldır demek? Çok saçma. Peki sizle barışma niyeti yok mu? Direk kestirip attı mı yani?Inan bana da gelmedi bide sunu farkettim
Evimize ne zaman dost dedigimiz insanlar
Gelse aksami birbirmizi yiyoruz acaba nazar mi degiyor surekli kavga eden biri degiliz saskinim bende
Bencede cok sacma zaten en cokta ona kizginimNazara inanırım ama bilemiyorum ki yani ne bileyim nazardan dolayı insan neden kavga etsin ki? Hele bi de çocuğu aldır demek? Çok saçma. Peki sizle barışma niyeti yok mu? Direk kestirip attı mı yani?
O zaman acaba hayatında başka biri mi var? Böyle bir ihtimal olabilir mi sizce? Eğer boşanacaksanız lütfen hakkınız ne ise hepsini de alın. Çocuk konusunda ben kimseye bu tür konularda fikir veremem. Ben olsam aldırmam ama siz ben değilsiniz. İçinizde olan durumu en iyi siz bilirsiniz.Bencede cok sacma zaten en cokta ona kizginim
Cocugu aldir lafi beni cileden cikardi soguttu beni resmen erkek adamin agzina yakismayan laflar bunlar benim esimde olsa baskasida soylese yine cok kizardim evet kestirip atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?