Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Esinizin bu kadar rahat bosanalim, bebegi de aldir demesi, evliliginizi cok onceden kafasinda bitirmis oldugunu gosteriyor.
Siz ayrilmak istemiyorsaniz son bir kez sakince konusmayi ve nedenlerini ogrenmeye calisin . Esiniz icin bu kadar kolay olmasin ayrilmak .

Yaparken iyiydi sıkıştın mi "hadi git aldır bebeği" hadi be ordan sanki bir et ben'inden siğil den bahsediyor adama bak can o can evlat.

Böylelerinden baba da olmaz bi cacık olmaz bana sorarsan..

Tek tavsiyem bebeğine kıyma o adamı süründür...

Evleneli daha bir yıl olmamış ikinci kez hamilelik yaşıyorsunuz.
Madem bu kadar inişli çıkışlı,oturmamış bir evlilik,neden bu çocuk azmi?
Gerçekten olan çocuklara oluyor,doğmuşa da doğmamışa da.

Çok yazık..
Aldırın demeye kesinlikle dilim varmaz.
Aldırmayın desem o adamla ömür boyu bir bağınız olacak.
Zor...

Nasil basit bir kavgadan bosanmaya geliniyor anlamadim.
Iki taraf da cok gereksiz abartmis.

Siz mesaj atmıştınız ona cevabı noldu.
Dilekce yollayacağım demiş miydi karşılık olarak.
Cvp vermedi mesajima ben simdi avukatima ayni zamanda arkdasim kiz mesaj attim dilekceyide gonderdim hakim sizi zaten bosamaz anlasmali bosanma olmasi icin 1 yil gecmesi lazim evliliginiz uzerinden ayrica hamilesin hayatta bosamaz bu sartlarda eger kararliysan bosanmak icin mahkemeye cekismeli olarak karsilikli birbinize iftira atarak delil sunarak bosanabilirsiniz oda bir ihtimal ben bosanmak istiyorum dedi sen bir dusun 1 hafta sonra konusalim dedi

Merhabalar, bende bu siteye yeni üye oldum her evlilikte olur tartışmalar inan erkekler sinirlenince istemediği şeyler çok söylüyor seni sevdiğini değer verdiğini biliyorsan bence sen bir adım at eğer o sana gelmiyorsa zaten sevmiyordur sonuçta evlilik bu adım atmaya değer ileride pişman olmamak için dene bence..

Evladı adama yük olmaZ.soruyorum ne farkı var cinayetten.bu bencillik bwnce
emin misiniz??? adam zaten istemiyor aldır demiş, o çocuğa babalık mı yapacak? verecek parasını hiçbir özel anına ortak olmayacak, konu sahibesi tek başına doğuracak her şeyin sıkıntısını tek başına yaşayacak ve belli ki sinirleri yıpranmış ilerde bunu acısını çocuktan çıkaracak ister istemez çünkü kendi hayatıda kısıtlanacak..
çocuk yetiştirmek kolay iş değil her anlamda sorumluluk ....
o nedenle bencişllikse bencillik ama bazen bencil olmak lazım.. bana göre cinayet değil bu olay .. koşullara göre alınabilecek bir karar herkesin kendi yaşantısı ama ben o durumda olsam aldırırdım bır sanıye dusunmezdım...

hiç sağlam temelli bir ilişkiniz yokmuş
10 sene beraberliğiniz de böyle seviyeyi düşürerek geçti ama üstüne evlendiyseniz zaten bile bile lades olmuş

Anı bir kararla boşanmayin bebeğinizi de aldırmayın. Durun biraz sakinlesin konuşur düzeltirsiniz.

Ay

Aynı dertten bende müzdarip tim çok gergin bir işi var sürekli asabi diye ayrı yaşama kararı almıştık o da 2 gün önce geldi özür diledi ayrı yaşayamayacağını söyledi ben de evlilik terapistine gitmek istemiyorsan bu iş olmaz dedim dün birlikte gittik daha olumlu olacağını düşünüyorum.Depresyondaymış eşim belki sizde de bu tarz şeyler olabilir .Birlikte gidin bir uzmana hemen kestirip atmayın.

Sizi üzmeyi asla istemem ama bahane aramış gibime geliyor.
Şüphe çeken hareketleri var mıydı?
Telefonlarını ortalıkta bırakmaması gizli saklı konuşmaları vs.

Herhalde sorununuzun tam üstüne bastımki bu kadar kızdınız.
Kötü birşey yazmadım.
Ortak hayal mesela evlenince bi kızımız olsun vs. Adını şöyle koyarız gibi gibi.
Bunu size demedim aslında kolayca aldır diyen eşinize dedim.
10 senelik beraberlikte bi yuvanın bi çocugun hayalini kurdunuz heralde yıkmak bu kadar kolay olmamalı,
Hele Rabbim size evlatta nasip etmişken.
Aşk evliligi yorumunuda kendim için yazdım aslında aşk evlilikleri daha iyi olur diye düşünüyordum hep.
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda bi orta yol bulunsun.

Son düzenleme:
Bebeğin için gururundan biraz fedakarlık yapmanı tavsiye ederim. Yoksa eşyalarını kapının önüne koy, kilidi değiştir derdim. Eğer kocanın seni sevdiğinden eminsen, bir aile danışmanına ya da onun saygı duyduğu bir büyüğünüzle konuşmanıza ikna etmeyi dene derim. O da bebeğin için sonradan keşke yapmasaydım dememen, ben elimden geleni yaptım demen için..Gerisi ona kalmış. Bebeği aldırmak konusunda da sen nasıl hissediyorsan öyle yapmalısın. Hiç kimsenin lafına bakma, başına gelen bilir bu durumları.

Az bile demissin ben olsam cok daha agir konusurdum haketmis

Adam p** diye cocuk aldirmam. Benim de bur parcam o. Bence oturun tekrar konusun. Bosanmak isteseniz bosanirsiniz. Ama bence iki taraf fazla fevri.

Evlilikten önce hiç kavga etmeyen insanlar evlenince kavga ediyor bizde de durum bazen bu oluyor ama bir taraf ateşse bir taraf su olmalı,size tavsiyem biraz sakin düşünün baktınız olmuyor süründür boşanmayı zora sok ağır maddeler eklet.

Bir süre uzak kalsaydınız
Aşırı fevri davranıyorsunuz
İş stresi erkekleri çekilmez yapabiliyor
Birde daha yeni evlisiniz ilk zamanlar hep zordur
Çok tahammülsüzleşmişsiniz
Eşin yoğun iş temposundan
Sende sanırım ilgisizlikten
Bi aile terapistine gitseniz
Bir süre uzak kalsanız çözülürdü bu iş
Gereksiz bi şekilde olmayacak sonu hızlandırıyorsunuz bence
Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Ilk yilda boyle tartismalar,agizdan dusunmeden cikan sozler olabiliyor,eger altinda baska sebepler yoksa ikiniz de cok abartip bu duruma getirmissiniz. Bu tartisma disinda esinizden bir sıkıntınız olmadiysa evliliginizi bir anlik sinire yikmayin derim. Hele hele bir anlik sinire cocuk aldirmak mi..

3 yıldır bebek için tedavi görüyorum, çocuk aldırma lafını duyduğumda içim cız ediyor, yüreğim alevleniyor. Tabi durumunuz o kadar kritik ki ne yapmanız gerektiğini söylemek oldukça güç. Çocuğun anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı var. Aile ortamına, kendi evine odasına vs. Bir başınıza bunun üstesinden gelmeniz zor olur, hele ki bu genç yaşta.
Biraz sakinleşip eşinizle biraraya gelerek ilişkinizi gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…