Cvp vermedi mesajima ben simdi avukatima ayni zamanda arkdasim kiz mesaj attim dilekceyide gonderdim hakim sizi zaten bosamaz anlasmali bosanma olmasi icin 1 yil gecmesi lazim evliliginiz uzerinden ayrica hamilesin hayatta bosamaz bu sartlarda eger kararliysan bosanmak icin mahkemeye cekismeli olarak karsilikli birbinize iftira atarak delil sunarak bosanabilirsiniz oda bir ihtimal ben bosanmak istiyorum dedi sen bir dusun 1 hafta sonra konusalim dediSiz mesaj atmıştınız ona cevabı noldu.
Dilekce yollayacağım demiş miydi karşılık olarak.
emin misiniz??? adam zaten istemiyor aldır demiş, o çocuğa babalık mı yapacak? verecek parasını hiçbir özel anına ortak olmayacak, konu sahibesi tek başına doğuracak her şeyin sıkıntısını tek başına yaşayacak ve belli ki sinirleri yıpranmış ilerde bunu acısını çocuktan çıkaracak ister istemez çünkü kendi hayatıda kısıtlanacak..Evladı adama yük olmaZ.soruyorum ne farkı var cinayetten.bu bencillik bwnce
Anı bir kararla boşanmayin bebeğinizi de aldırmayın. Durun biraz sakinlesin konuşur düzeltirsiniz.Iyi aksamlar , o kadar uzgun ve mutsuzum ki napicagimi sasirdim 27 yasindayim 10 yillik bir iliski yasadim agustosta evlendik ekim ayinda hamile kaldim ikiz gebeligim 9. Haftada sonlandi kalplerinin durmasiyla bu ayda hamile oldugumu ogrendim suan 5 haftalik ama sorunum su esimle hafta sonu kavga ettik cok gereksiz bir konu farkli yerlere geldi ve bana biz anlasamiyoruz bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var
Konu sadece bir gunluk degil esim cok yogun calisiyor islerinden dolayi bir pazar gunu var oda is cikmazsa eger is cok yogun oldugu icinde com gergin biri ben alistim
O haline sabah kalktim kopegimin egitimini veriyorum 6 aylik sabah kalktim tam baska yere kaka yaparken yakaladim
Evimiz 4 katli mustakil yakalayinca azarladim
Yuksek sesle buda kosarak gelmis noldu bisi oldu sandim gerizekali ne bagiriyorsun millet duyucak
Dedi dedim duzgun konus yuksek sesle
Konusmazsam algilayamaz ayrica mustakil evde beni kim duyacak dedim ve basladi tartisma zaten bir pazarim var oda surekli kavga gurultu ki yalan kendi cikariyor kendi mutsuz oldugunu soyluyor benide artik cileden cikardi beni
Aynı dertten bende müzdarip tim çok gergin bir işi var sürekli asabi diye ayrı yaşama kararı almıştık o da 2 gün önce geldi özür diledi ayrı yaşayamayacağını söyledi ben de evlilik terapistine gitmek istemiyorsan bu iş olmaz dedim dün birlikte gittik daha olumlu olacağını düşünüyorum.Depresyondaymış eşim belki sizde de bu tarz şeyler olabilir .Birlikte gidin bir uzmana hemen kestirip atmayın.
Cvp vermedi mesajima ben simdi avukatima ayni zamanda arkdasim kiz mesaj attim dilekceyide gonderdim hakim sizi zaten bosamaz anlasmali bosanma olmasi icin 1 yil gecmesi lazim evliliginiz uzerinden ayrica hamilesin hayatta bosamaz bu sartlarda eger kararliysan bosanmak icin mahkemeye cekismeli olarak karsilikli birbinize iftira atarak delil sunarak bosanabilirsiniz oda bir ihtimal ben bosanmak istiyorum dedi sen bir dusun 1 hafta sonra konusalim dedi
Herhalde sorununuzun tam üstüne bastımki bu kadar kızdınız.Heyecan sabir kalmamis derken bence yavas olun ben size yardimci olun derken yazdigim topic icin soyledim heyecan mi kalmadi sabir mi kalmadi acaba diye bir soru sordugum
Zaman cevabinizi veririsiniz ortak hayal derken ne gibi birsey acarsaniz bir ornek ile size cevap verebilirim ask evliligine gelince hayir mi ser mi onu allah bilir
Az bile demissin ben olsam cok daha agir konusurdum haketmisBirincisi siz bekarsiniz herhalde ya da hayatiniz canim cicimden ibaret ikincisi evlisiniz kucuk bir ihtimal cok mutlusunuz o kadar cumlenin icinden o kelimeyi itina ile secip
Almaniz bence cok vicdansiz ve acimasiz olmus bana karsi burda o kadar arkadasimiz cevap yazdi herkes orta yolu ya da sen haksiz olabilirsin bile dedi evet olabilir diyerek icimden cvp verdim ama sizinki biraz degisik bir yorum
Olmus ben size soruyorum
Evliligi ne hale getirirmisiz bana bir aciklarmisiniz ? Anlatin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?