Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Kavganın çok gereksiz olmuş
Sanki sinir patlaması gibi
Madem böyle niyeti var boşan sana güzel bir ev bir araba alsın aylık 4500 lira artırım olmak kaydıyla
Çocuğun bebenin günahı ne o bir insan eşya değilki atasın sakın yapma madem istedin çocuğun olsaydı onu öldürecek idin sakın yapma

dun gece mesaj attim bosanmayi kabul ediyorum ama yiyecek ekmegi varsa kiyamam dedim aldirmicam dedim ben bosanmak istiyorum anne baba destegim var onlar konusunda skntim yok babam karismiyorda annem bosanamazsin sacmalama diyip duruyor
Sen çocuğu aldır ayrılalım bende hayatımı yaşayayım olmaz. Madem durumu iyi çocuğunuzu doğrun oda her masrafınızı karşılasın gül gibi geçinin gidin. Bana size verdiği parada az geldi kazancına göre yani. Kalan parasını nasıl değerlendiriyor?
Edinilen mallarıda bırakmayın hakkınız neyse alın.

Maddi gücünüz varsa bebeği aldırmayın bence cok üzüldüm ya

Bence bosanmayin , dışardan objektif bir göz dinlesin ( psikiyatrist , psikolog gibi ) . Eğer ciddi tamir edilemeyecek sorunlar varsa bosanin . Tabi sizi tanımıyorum ama ben olsam çocuğu dogururdum .

Çok gereksiz yere olayı erkekliğine kadar getirmişsiniz.Bizlerde kavga ediyoruz belki ama kimse kimsenin erkekliğine kadınlığına hakaret etmiyor.Bir erkeğin en hassas olduğu konu'' boşamıyorsan en adisin ,erkeksen boşarsın'' vb cümlelerdir.Bence ortada ciddi manada hiçbirşey yok bir aile terapistine gidip olayı tatlıya bağlayabilirsiniz.10 yıllık ilişki dile kolay hemen pes edilirmi ya

Bence bir aile terapistine gidin konuşun derdinizi anlatın .
Şu an iki tarafta inat etmiş gurur yapıyor ama ilerde pişman olabilirsiniz.
Bence siz atın bir adım gene ayrı yaşayın vs.ama boşanmayı erteleyin.

Ama şu da var bir erkek hamile karısına bunları diyorsa aldatma ihtimali geldi aklıma açıkçası.
Bir araştırın derim açığını yakalayın.
Ayrıca çok fazla maaş alıyorsa 2bin tl az gelire göre verilir nafaka.
Bir de boşanacaksanız da istemem onun malını demeyin lutfen fevri davranmayin.

Seni ve doğmamış bebeğini bu kadar kolay gözden çıkaran bir adamdan sakın ama sakın anlaşmalı boşanma, göndereceği boşanma dilekçesini imzalama.
Çekişmeli boşanın hem belki o vakitte sinirler yatışır ve çocuğunuz için barışırsınız.
Aldırma konusuna gelince zaten bunları aldıramayacağını düşünüp yazıyorum, bakma sen burada kocan gibi düşünüp bir bebekten tümör gibi bahsedip “aman aldır gitsen yeaa” diyenlere.

Kargo geldi simdi dilekce kagidini gondermis suan zaten bu uzuntuden stresten olucem

Kargo geldi simdi dilekce kagidini gondermis suan zaten bu uzuntuden stresten olucem
Yırt at derim neden boşanacaksanız onun kurallarıyla olsun ki?
bence arayıp çekişmeli boşanmaya karar verdiğini söyle.
Böyle adamlar için hayat bu kadar kolay olmamalı.

okadar para kazanan biri elbette cok calisir. acaba cok calisma sebebiyle sana dogal olarak daha az vakit ayirdigi icin biraz gergin huzursuz musun. erkek, ozellikle okadar cok calisiyorsa, evde oldugunda huzur ister, sakinlik ister. o yuzden birikmislik var sanki.

zor bir konu. bilemiyorum. ask evliligi mi yapmistiniz mantik evliligi mi?

Ne kadar laçkalaşmışsınız karşılıklı.. 10 yıllık ilişki ama saygi temeli cok zayif belli ki..
Bosanmayacaginiz cok belli.. Ablayı şunu bunu isin icine katip "bosanacam yeaaa, dilekce hazir, anlasmali olsun, nafaka veririm bla bla" ne kadar basit hareketler bunlar..

Evladı adama yük olmaZ.soruyorum ne farkı var cinayetten.bu bencillik bwnce

imzalama
anlaşmalı boşanmak için o kağıtları imzalarsan ve boşanma gerçekleşirse belki şimdi değil ama ileride çok pişman olursun
sakın dilekçeyi bir avukata göstermeden imzalama
devletin atayacağı avukat bile olur, mutlaka biriyle görüş adım atmadan önce

bir de, bu ne acele ya, tuhaf yani

Benim de eşim aşırı aşırı yoğun çalışıyor ama gergin falan değil. Gerginliğini üstümde hele hiç çıkartmaz. Yani çalışmakla çalışmamakla alakası yok bunun.

Yuh. Bu ne acele! Adamın hayatında kesinlikle başka kadın var. Sakın imzalamayın ve yediği haltları bulun donuna kadar da alın! Kendisi düşünsün.

Benim de eşim aşırı aşırı yoğun çalışıyor ama gergin falan değil. Gerginliğini üstümde hele hiç çıkartmaz. Yani çalışmakla çalışmamakla alakası yok bunun.
yorumumu yanlis okumussunuz sanirim, tekrar okuyun isterseniz. ben konu sahibine gergin olup olmadigini sordum esi yogunluktan daha az ilgi gosterebildigi icin.

ya Allah aşkına bebek için hemen "aldır onu" diyen bir adam gerçekten eşin kaprisleri yüzünden bunu der mi? sadece boşanalım der. bence adamda problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…