Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Ben seni çok iyi anlıyorum. Seninkine benzer dert bende de var.
İşkolik işte.. beyin yorgun duygular ölmüş.
Kendini unutmuş.

Hamile bi kadının ruh halinden anlamayan, adam değildir. Kadının en çok seviye ilgiye ihtiyaç duyduğu bi zamanda kendini saadece işe verenden, onu üzenden ne koca ne de baba olur.
Bilmiyomu hamileliğin ilk 3 ay riskli ve zor olduğunu.

Tabi Şükür etmeyi bilmeyen daha fazlasını isteyen mutsuz olur kadınıda mutsuz eder. Sonra suçlu kadın olur.

Çocuğu aldırma.. Allah ona can vermiş, kalbi atmaya başlamış. Hayırlısını iste saadece.

Konuşursanızda sakin ol. Arkadaş gibi konuş. Senin rahatlığın o zaman ona belki dert olur ve düşünmeye başlar.

Çoğu erkek çocuk gibi ilgi ister ama düşünmezki kadınında ihtıiyacı var.
Kız yoksa sen köpeginle ilgilenmekten kocanı ihmal mı ettin belki adam sevgi ilgi istiyo çok çalışmaktan bunalıma girmiş olabilir.

Şaka bi yana ..
...hayırlısını diliyorum sizin için

İkiniz de hatalısınız.oyuncak mı.afedersin ama boşanaacağın adamlq bir ay önce sevişip çocuk yapman normal mi.kürtaj bana göre cinayettir.yazık fünah drğil mi o bebeğe.boşanma.on yıldır adamdan memnunsun hatta bir ay öncesine iyiydi herşey ki çocuğu yaptın.şimdi ne oldu.sakın ha boşanma büyütme ve yyvanızda çocuğunuzu büyütün

Ay canim niye kizim bende ona sasirdim ayip dedim ya erkek adamsin agzina bosanmayi almissin bu sekilde benide cileden cikardi suan getirse o dilekceyi imzalarim
Öfke ile boşanılmaz canım . Olur mu öyle şey binbir emekle uğraşarak kurmuşsunuz hemencik böyle birseyden boşanma olmaz. Umarım o dilekçeyi getirmez.

Syrıca ille de boşnmak istiyorsa versinnnafakayı.nafaka gelire görebbelirlenir.2000 az olabilir avukatlls konuş.çocuğu aldurma

Her ne olursa olsun bu derece kırıcı olmayın eşinize.
Bakın beni tanımıyorsunuz ona ragmen yorumum kırıcı gelmiş. Peki hayat arkadasına bosanmazsan adisin derken sizin durumunuz ne. Adam boşasa yuva yıkılacak Boşamazsa Adi olacak. Evlilige kibrit cakmıssınız. Böylesi ağır tahrik kabul edilemez. Kavgada bile olsa yapmayın. Yuva kolay kurulmuyor.

Bilemedim.
Tek sorun bu değilmiş gibi sanki.
Tabiki evlilikte anlaşmazlıklar olur,kimse müthiş anlaşamıyor eşiyle ama hemen boşanma lafı edilmesi saçma.
Biraz akışına bırakın. Ailenizin yanındaymışsınız zaten,orda kalıp sakince dinlenin.
Eşinizden gelecek hamleyi bekleyin.
Ayrı kalmanıza rağmen boşanma düşüncesi/talebiyle gelirse yapacak pek birşey kalmıyor gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu gibi durumlarda biraz bekleyip sakinleşmeli siz bu kararı iyice düşündünüz mü evlilik hayatınızda bu adam çok mu kötü de bir anda tamam her şey bitti deyip yolunuza bakacaksınız 10 yılda bir insanı tanırsınız seversiniz kavgayı uzatıp boşandınız çocuğu da aldırdınız diyelim gerçekten istediğiniz bu mu bir düşünün hatalar karşılıklı biraz tabii siz yaşadığınız seyi daha iyi bilirsiniz ama ilişkilerin bu kadar çabuk tüketilmesine karşıyım sevgi ilgi bekliyorsan sende ilgili olacaksın onun hissettiklerini anlamaya çalışacaksın

Herkes anlık sinir demiş ama bana pek öyle gelmedi. Adamda eksilen birşeyler olduğu kesin. Ya siz çok üstüne gittiniz ilgi de ilgi diye. Ya da adamın ilgisi başkasına kaydı. Ya da başkası olmasa bile sizden soğudu. Sizi sevse evden ayrıldıktan sonra arayıp da boşanma dilekçesi yollayacağım imzalasın demezdi... iyi düşünün bence bugün barışsanız yarın boşanır gibisiniz olan çocuğa olur yine.

ben ne sıze ne esınıze acıdım ama o cocugu dogurmayın, babasız bır cocuk olacak sıze yuku cok agır olacak , ufacık seyleren bu raddeye geldı ısenız senelerın bırıkımı vardır ....
bosanmaya karar verdı ısenız cocuk ısını sonlandırın..

Aldırmasına birşey diyemem sonuçta sizin kararınız ben olsam aldirmazDim ve kocanizin sözünede çok kızdım sanki bir eşyadan bahseder gibi onunda bir canı var ve sizin zevkiniz için dünyaya geliyor sordunuz mu gelmek istermisin diye bu evlilikte olan bebeğe olacak başka birşey değil yazik

Merhabalar çocuguda gözden çıkardığına göre hayatında başkası olmasın ? Benim aklıma direk bu geldi boşanmak için bu kadar çabaladıgına ve çocuguda görmezden geldiğine göre vardır bir sorunu insan çocuğunu nasıl aldır der vicdansızlık bu

Bu adamın size olan sevgisi ilgisi mi bitmiş?
Bana bahane gibi geldikleri söyledikleri.
dun gece mesaj attim bosanmayi kabul ediyorum ama yiyecek ekmegi varsa kiyamam dedim aldirmicam dedim ben bosanmak istiyorum anne baba destegim var onlar konusunda skntim yok babam karismiyorda annem bosanamazsin sacmalama diyip duruyor

Bende dusunmedim degil ona da soyledim inan varsada umrumda bile degil hayatinda biri olup olmamasi bu denli araya sogukluk sokup bosanmaya kadar gidiyorsa vardir bencede elbet valla o deliyi benden baska ceken varsa alsin

Ayrica hepinize yorumlariniz fikirleriniz dusunceleriniz icin de cok tesekkur ederim :) biraz olsun yanliz olmadigimi gordum burada cok mutlu ettiniz beni hep mutlu olun sizde hayatta cok iyi insanlarsiniz kalbinizde yureginizde hepinize ayri ayri minnettarim

Ben yazık etmeyin evliliğinize ,yavrunuza derim.
Biraz alttan alın ve uzlaşın.
Zaten sebep bile yok iken olay büyümüş
Sırf bu yüzden evlilik yıkılmaz.
Pişman olmayın sonrasında karşılıklı.

Bende dusunmedim degil ona da soyledim inan varsada umrumda bile degil hayatinda biri olup olmamasi bu denli araya sogukluk sokup bosanmaya kadar gidiyorsa vardir bencede elbet valla o deliyi benden baska ceken varsa alsin
Pişman olucaktır her erkek gibi merak etme canım bir haftaya pişman olur yalnız kalmaya başladıklarında düşündükçe pişman olmaya başlıyorlar madem boşanıcaktı niye çocuk yaptı bir bebegin günahına girmek kolaymı

bir süre görüşmeseniz sanki sorun hallolur gibi geliyor , sen hamıle o yorgun , sabırınız kalmamış ,

Çocugunu çatur çutur dogur yok öyle istediği zaman git aldır ayrılmak istiyorumlar flan.Boşanırsa da nafakasını ödesin o cocugun rabbim verdi sana o bebegi vardır bir bildiği canına kıymaya ikinizinde hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…