- Konu Sahibi askprensesi
-
bilgileriniz icin cok sagol arkadaslar bende bitirmeyi dusunuyorum ne yaptiysam yurumuyor anlasamiyoruz fikirlermiz bile uymuyor evet cocouklarimi dusunuyorum onlarin gelecegi icin kendi huzurum icin ben esimi tr den getirdim istek uzerine ailem is verdi araba satin aldi yeni para geliyor bakti para var ne cekiyim kahrini dedi cunku son zamanalrda degismeye basladi ta ki oturumunu alana kadar bir hafta icinde cevap gelmese islemlere bas vurcaz basimi sokacak evimde masimda yatacak annem cocouklarida ver istersen dedide ben bakarim cocuklarima en azindan evimde ses nese olur ayrilamam onlardan evet son zamanlarda kizimin piskolojisi cok bozuldu aglamalar geceleri kizim bile bisey olsun el kaldiriyor bana onu unutururum allah izniyle evet o istek yapar tekrar evlenir hayat kurar ama umurumda degil benim sevgim ilk zamanlar bitti ilgisiz tavirlari vardi ama belki duzelir diye bekledim yatakta bile uclarda yatiyor sadece anlarsiniz ya o zamanalr sokuluyordu bana giyinirdim kusanirdim onun icin hersey yapardim guzel olmusun guzel soz seni seviyorum hic agzindan duymadim demedi ama allahim bana dogru yolu gosterdi sukurler olsun bana diyorki seni iki cocuklu kimse almaz asil onu almazlar beni resmen kulandi sustukca sagolun atrkadaslar bilginiz icin duymak bile guzel en azindan daha saglikli dusunmeme sebep yanlis adim atmamami sagladiniz
canim pasaportunu aldi aldiktan sonra degisti zaten son uc yilda iki yil cok iyidi sizi cekemem su bu basladi herseyimden sikayetci oldu giymimden tut herseyi ama sustum cocoukalrim biri iki yasinda biri 9 aylik simdi diyorummki keske cocuklari yapmsaydim simdi aklim basima geldi ama sonumun boyle olacagini valizini alip arkasina bakmadan gidecegini tahmin etmiyordum gerci coocuklar icin surduruyorum diyince babam kovdu sevmiyorsan hic durma cocouklar icin evlilik yurumez dedi ama en sagliklisi bu bence oda ablasina gitti kim bilir neler anlatti zamaninda cocouklar olduktan sonra bana dediki coocukalri yapmamin sebebi para veriyorlar dedi sonra sonra tuh dedim ya yapmasaydim suan calisamiyorum ama devlet maas veriyor bana cocuklarima yeter onlarla zaman gecirmek istiyorum evet soyle bakiyorum idr dir yok kendi hayatimi yasiycam annem coocukalr biraz buyusun tekrar yeni hayat kurarsin dedi hayirlisi bakalim sagolun arkadaslar
sagolun arkadaslar valla desteginize cok ihtiyacim var esim babamin yaninda calisiyordu is vermisti ise bile gelmemis gelmesin iyi olmus benimde banka pasimi goturmus yada cebinde gitti bilmiyorum gecen gun farkettim elbiselerinide bir kacini aldi ama bu hafta sonu haber gelmese ayrilallim vs islemler basliycak cunku paramin yatmasi gerek devlet tarafindan cocuklrim buyusun calisirim baktim maas yetmedi yanliz babamgil cok uzgun keske onlara boyle aci vermseydim ama ben enrden bilebilridim ki sagolun
sagolun arkadaslar valla desteginize cok ihtiyacim var esim babamin yaninda calisiyordu is vermisti ise bile gelmemis gelmesin iyi olmus benimde banka pasimi goturmus yada cebinde gitti bilmiyorum gecen gun farkettim elbiselerinide bir kacini aldi ama bu hafta sonu haber gelmese ayrilallim vs islemler basliycak cunku paramin yatmasi gerek devlet tarafindan cocuklrim buyusun calisirim baktim maas yetmedi yanliz babamgil cok uzgun keske onlara boyle aci vermseydim ama ben enrden bilebilridim ki sagolun
yaa arkadaslar yanlis anlamayinda konu sahibini tanimiyorum suda var buradaki kizlarin cogunlugu esini tiurkiyeden getirip surekli basina kalkiyor en ufak bir sinirlenmede seni ben adam ettim seni ben getirdim....yani burdaki kizlarda sutten cikma ak kasik degiller...konu sahibi arkadasim kesinlikle sana söylemiyorum genel manada anlatiyorum.bizim bir arkadas vardi öyle her gittigimizde kocasini yerin dibin sokmada birebirdi yazik adam da cocuklarinin hatirina katlaniyor bu dogrumu sizce...tabii oda baska sekillerde ona tat vermiyor busekil iyi gitmeyen bir evlilik evet bazsida vizeyi alana kadar idare ediyormus cesit cesit ama burda yetisenlr kesinlikle boyun etmiyor kocanizda ess....degil ya oda insan amaailende ne bilsin böyle olacağını..baban git demiş o da hemen üstüne yatmış ya... yüzsüz sadece yurtdışına gelme için mi evlenmiş.bence burakerime'nin dediklerini yap bi uslanmaya ihtiyacı var senin kocanın.şuna bak ya içgüveyi gibi gelmiş yerleşmiş 5 yıl sonra nane satmaya kalkıyor..hey allahım hey kıymet bilmez,bencil şey :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?