- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
işin içerisinde konu sahininin çocuğuna taciz şüphesi de var bu herşeyden daha önemli bir sebep.....ya burası dağ başımı pskolojik bir manyagın elinde ne kadar sağlıklı büyür ki bu bebek
beş dakika durmasın burası dağ başı değil ki adalet geregini yapar.işin içerisinde konu sahininin çocuğuna taciz şüphesi de var bu herşeyden daha önemli bir sebep.....
öyle bir dünya yok,adamdan şiddet göreceksin, her türlü psikolojik terör uygulanacak, bebeğine taciz kafanda yer edecek ve çaresizsin!sen ne için yaşıyorsun derler adama!beş dakika durmasın burası dağ başı değil ki adalet geregini yapar.
değil mi ya konuj sahibi kaçkere dünyaya geleceksin ne zamana kadar bu korkularla yaşayacaksın.çaresizseniz çare yine sizsiniz.bu adamı fazla gözünde büyütme.öyle bir dünya yok,adamdan şiddet göreceksin, her türlü psikolojik terör uygulanacak, bebeğine taciz kafanda yer edecek ve çaresizsin!sen ne için yaşıyorsun derler adama!
canım herhangi bir neden de ayrılmak istesen bile eşinden korktugunu koruma talebinde bulunmak istiğini flan izah et ama en dogru bilgiyi bir avukatan alabilirsiniz.Fake degilim olmak isterdim ama degilim dışardan şunu şunu yap demek kolay fakat savciliga gidince hani kanitin diyecek ve kanitsiz bisey olmayacak ben gecen ay evi yerk ettigimde polise sikaywy ettim onu bana sozel siddet uyguluyor diye ve 1 ay uzaklastirma aldi ama gerekli kanit bulummadigindan dolayi kamu davası acilmadi kesin aman aman sunu yapti diyecegim bi sey yok ama hal ve hareketleri suphelendiriyor beni bunu paranoyakliktan ayırmam lazim mesele bu zaten.
cnm bu gelin kayınbabanın yaptığı şeyi nasıl ispat edebilirdi peki?sana soruyorum,adamı yatağa alıp gelin basın demedi yani.....sende bu şüphe varken nasıl bebeğini emanet edeceksin?varsayalım paranoyaksın şiddet var,öfke sorunu var ,sen bu hayata neden geldin?sınavsa başka şeylerin sınavını ver ;boşanmış bir kadın olarak ,kendine saygılı bir birey olarak, çocuğunu büyüt;bu sınav şu an verdiğin sınavdan daha SAYGIN!Fake degilim olmak isterdim ama degilim dışardan şunu şunu yap demek kolay fakat savciliga gidince hani kanitin diyecek ve kanitsiz bisey olmayacak ben gecen ay evi yerk ettigimde polise sikaywy ettim onu bana sozel siddet uyguluyor diye ve 1 ay uzaklastirma aldi ama gerekli kanit bulummadigindan dolayi kamu davası acilmadi kesin aman aman sunu yapti diyecegim bi sey yok ama hal ve hareketleri suphelendiriyor beni bunu paranoyakliktan ayırmam lazim mesele bu zaten.
Çık güzelim ALLAH yar ve yardımcın olsun...bir çocukla baba evine döndüm,kolay değildi ama şu an yaşadıklarından daha kolay olacak buna inan........Polyanna23 aslında evet dogru orası tabiki oyle ister istemez insan korkuyor ama kafama koydum yani insallah bi aksilik cikmazsa bu gece oglumla birlikte yola cikacm.
Sakın gideceni ondan ayrılacanı ona söyleme ondan gizli gine kaç hatta bu gece yi bırak hemen simdi oevde yokken kaç kurtar kendini de oçocunu da illa delil toplicam diye bekleme illa bi bahane bulunur boşanmak için delil toplicam derken o adam sana yada cocuna öyle bişey yapar ki ömür boyu izi çıkmaz en iyisi sen buraya yazmayı birak o evden gittiği saniye kaç kurtul hatta aynı havaýi bile soluma onla... ha şimdi kaç kaç kaç...Polyanna23 aslında evet dogru orası tabiki oyle ister istemez insan korkuyor ama kafama koydum yani insallah bi aksilik cikmazsa bu gece oglumla birlikte yola cikacm.
Allah yanında yar ve yardimcin olsun...Suan evde vardiyeli calisiyor aksam gidecek ise ancak aksam gidebilirim bende.
Çocunu tek birakipta tuvalete bile gitmeSuan evde vardiyeli calisiyor aksam gidecek ise ancak aksam gidebilirim bende.
Sakın onu şüphelendircek hareketetme sakin ol ve her zamanki gibi davran çocunu onunla tek basina birakma daha ne dimki onun evden gittine emin ol da öyle kaç aman yakalanim deme...Suan evde vardiyeli calisiyor aksam gidecek ise ancak aksam gidebilirim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?