Çok çaresizim...

öyle bir dünya yok,adamdan şiddet göreceksin, her türlü psikolojik terör uygulanacak, bebeğine taciz kafanda yer edecek ve çaresizsin!sen ne için yaşıyorsun derler adama!
değil mi ya konuj sahibi kaçkere dünyaya geleceksin ne zamana kadar bu korkularla yaşayacaksın.çaresizseniz çare yine sizsiniz.bu adamı fazla gözünde büyütme.

Fake degilim olmak isterdim ama degilim dışardan şunu şunu yap demek kolay fakat savciliga gidince hani kanitin diyecek ve kanitsiz bisey olmayacak ben gecen ay evi yerk ettigimde polise sikaywy ettim onu bana sozel siddet uyguluyor diye ve 1 ay uzaklastirma aldi ama gerekli kanit bulummadigindan dolayi kamu davası acilmadi kesin aman aman sunu yapti diyecegim bi sey yok ama hal ve hareketleri suphelendiriyor beni bunu paranoyakliktan ayırmam lazim mesele bu zaten.

Oğlunuzla birlikte baba evine dönmüşsünüz işte keşke o zamanda dönseydiniz ama iş işten geçmiş. Yolunuza bakın. Aileniz destek oluyprsa hiç çekmeyin o adamı. Zamanla işe girersiniz oğlunuzada gayrt iyi bakarsınız

canım herhangi bir neden de ayrılmak istesen bile eşinden korktugunu koruma talebinde bulunmak istiğini flan izah et ama en dogru bilgiyi bir avukatan alabilirsiniz.

Suna2222 aslında belkidedogru söylüyorsun ben gozumde buyutuyorumdur bugun akşam ise gittiginde gece burdan otobus kallkiyor bende cikip gitmek istiyorum artik cunku o evdeyken tuvalete bile zor giriyorum acaba bisey yapar mi diye banyoya o yokken giriyorum bu paranoyayla daha fazla yasayamayacagim.

cnm bu gelin kayınbabanın yaptığı şeyi nasıl ispat edebilirdi peki?sana soruyorum,adamı yatağa alıp gelin basın demedi yani.....sende bu şüphe varken nasıl bebeğini emanet edeceksin?varsayalım paranoyaksın şiddet var,öfke sorunu var ,sen bu hayata neden geldin?sınavsa başka şeylerin sınavını ver ;boşanmış bir kadın olarak ,kendine saygılı bir birey olarak, çocuğunu büyüt;bu sınav şu an verdiğin sınavdan daha SAYGIN!

Polyanna23 aslında evet dogru orası tabiki oyle ister istemez insan korkuyor ama kafama koydum yani insallah bi aksilik cikmazsa bu gece oglumla birlikte yola cikacm.

Polyanna23 aslında evet dogru orası tabiki oyle ister istemez insan korkuyor ama kafama koydum yani insallah bi aksilik cikmazsa bu gece oglumla birlikte yola cikacm.
Çık güzelim ALLAH yar ve yardımcın olsun...bir çocukla baba evine döndüm,kolay değildi ama şu an yaşadıklarından daha kolay olacak buna inan........

Polyanna23 tesekkur ederim Allah razi olsun insallah sıkıntısiz sorunsuz biter bu iş.Daha fazla olayi kaldiracak gücüm kalmadi.

Sakın gideceni ondan ayrılacanı ona söyleme ondan gizli gine kaç hatta bu gece yi bırak hemen simdi oevde yokken kaç kurtar kendini de oçocunu da illa delil toplicam diye bekleme illa bi bahane bulunur boşanmak için delil toplicam derken o adam sana yada cocuna öyle bişey yapar ki ömür boyu izi çıkmaz en iyisi sen buraya yazmayı birak o evden gittiği saniye kaç kurtul hatta aynı havaýi bile soluma onla... ha şimdi kaç kaç kaç...

Seviyan bana destek oldugun icin tesekkur ederim oglumla beraber kurtuldugumda buraya yazarim yine insallah.

delil toplamayı filan beklemeyin. delil toplayabilmeniz demek o adamın çocuğu tekrar istismar etmesi demek. offf. umarım gerçek değildir. ailen sahip çıkmış bari. kaç kurtar kendini. buraya yaz mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…