- Konu Sahibi Nnnothinggg
İç güzellik tabiki önemlidir ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz gerçekten...Realist olmakta fayda var. Bence bir diyetisyene gitmekle işe başlayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu kitabı kim tavsiye etti size?Robert Greenenin bir kitabı var.Bastan Çıkarma Sanatı adı
Ya bu kitabı kim tavsiye etti size?
Cherry, anlamadı ben?UKPKBİOKT
Cherry, anlamadı ben?
ne güzel anlattin ya:)Bir şey diyeyim mi ? İyikide olmamış. Neden biliyor musun, eğer seni dış görünüşünle sevecekse biri, bırak sevmesin. İçinin güzelliğini farkeden insanlarla karşılaştırsın Allah, bu çok daha önemli.
Ayrıca, çirkin güzel kız diye bir şey yok ? Bakımlı olup bakımsız olmakla alakalı. Bundan kastım temizlik değil. Yapısal olarak iri olabilirsin, kemiklerin kalındır, ama bu spor yapmaya, kendine özgüvenin olmamasına engel değil.
Onca 'güzel' ünlü, neden mutsuz, neden aldatılıyor ?
Olay güzellikte değil, kalbinde.
Kendini mutsuz etmeyi bırak çirkinim diyip, en başta sen kendini sevki başkaları sevsin seni.
Şimdi kalk ve aynanın karşısına geç, şükürler olsun Allah'ım, görüyorum, duyuyorum, elim ayağım düzgün, binlerce kez şükürler olsun, de. Kıymetimi bilecek, iç güzelliğin ne demek olduğunun farkında olan insanları çıkar karşıma de, içten bir şekilde. Kendine güzel olumlamalar yap, çünkü bunu hak ediyorsun.
Sen çirkin değilsin, sadece kendine özgüvenin yok. Bir iki densizin dediğiyle sen çirkin olmuyorsun, bunu asla unutma.
Uluslararası Koca Peşinde Koşmaktan Başka İşi gücü hayatı vizyonu Olmayan Kezbanlar Topluluğu
doğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördümŞimdiki güzeller gerçekten güzel mi sanıyorsun? O makyaj hileleri öyle bir değiştiriyor ki insani.. sadece ünlüler değil sokakta gördüğümuz her 10 kızdan 8i gözünü kaşını öyle bir boyuyor ki bambaşka bir hale geliyor. Yok kontur yok aydınlatma bilmem ne.. ben de iri gözeneklerimi öyle bir takiyodum ki sevgilim beni fondotensiz hiç görmemişti. Evlendik her sabah ondan önce kalkıp yüzüme bişeyler sürmeyi düşünuyodum ama zamanla bu takintimdan kuruldum. Herkesin cildini pürüzsüz görüyodum ama anladim ki çok kişide gözenek var ve kapatıyorlar bi şekilde. Bu sadece bir örnek.. insanların güzelliği seni aldatmasin..
doğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördüm![]()
sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Bu sızlanılacak bir durum değil, diyetisyene gidersin spora gidersin verirsin sağlıklı hale gelirsin.Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep