• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çirkinim

İç güzellik tabiki önemlidir ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz gerçekten...Realist olmakta fayda var. Bence bir diyetisyene gitmekle işe başlayın.

Foroğrafınızı koyabilir misiniz buraya en azından ona göre şunu bunu düzelt diye fikir verilir
Veya birkaçımıza özel mesaj atın daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz
Bu arada çirkin olduğunuzu kesinlikle düşünmüyorum

Robert Greenenin bir kitabı var.Bastan Çıkarma Sanatı adı.Bu kitapta dış görünüş olarak hiç dikkat çekici olmayan bayanların erkekleri nasıl avucunun içine aldığı yazıyor.Av olanlar avcı olanlar vs. tarih boyunca baştan çıkarma ustası olan karakterlerin hikayesini anlatan başarılı bir kitap.Bazi insanlar hani cok guzel görünmez ama bir ışık vardır üzerlerinde.Iste bu ışığı nasıl yansıtıyorlar bunu nasıl beceriyorlar bunlar anlatılıyor.Bana göre çirkin insan yok.Bazi yazılara katılmıyorum burdaki.Guzellik çok değişken bir algı.Algilarla oynanıyor.Bazi bayanlar kendini erkeklere güzel göstermek için şekilden şekile girmeye başladı.Bunlar hep algı oluşturma sonucu oluşan durumlar.Isteyen olursa bu kitabı oneririm.Erkeklerin yaptığı oyunları da öğrenmiş olursunuz.Bir bilseniz ne kurtlar var :)

Bir şey diyeyim mi ? İyikide olmamış. Neden biliyor musun, eğer seni dış görünüşünle sevecekse biri, bırak sevmesin. İçinin güzelliğini farkeden insanlarla karşılaştırsın Allah, bu çok daha önemli.
Ayrıca, çirkin güzel kız diye bir şey yok ? Bakımlı olup bakımsız olmakla alakalı. Bundan kastım temizlik değil. Yapısal olarak iri olabilirsin, kemiklerin kalındır, ama bu spor yapmaya, kendine özgüvenin olmamasına engel değil.
Onca 'güzel' ünlü, neden mutsuz, neden aldatılıyor ?
Olay güzellikte değil, kalbinde.
Kendini mutsuz etmeyi bırak çirkinim diyip, en başta sen kendini sevki başkaları sevsin seni.
Şimdi kalk ve aynanın karşısına geç, şükürler olsun Allah'ım, görüyorum, duyuyorum, elim ayağım düzgün, binlerce kez şükürler olsun, de. Kıymetimi bilecek, iç güzelliğin ne demek olduğunun farkında olan insanları çıkar karşıma de, içten bir şekilde. Kendine güzel olumlamalar yap, çünkü bunu hak ediyorsun.
Sen çirkin değilsin, sadece kendine özgüvenin yok. Bir iki densizin dediğiyle sen çirkin olmuyorsun, bunu asla unutma.
ne güzel anlattin ya:)
maşallah senin kalbin tertemiz:) böle bir arkadaşim olsa:)

Konu sahibesi güzellik abartıldığı kadar zor değil

Gençsen güzel olmak gayet kolay

Zayıfla
Metabolizmana hormonlarına baktır saçların için

Güzel giyin, fiziğin güzeşce olsun saçlarını yaptır, biraz da makyaj yap güzel oluyorsun zaten. Bu devirde güzellik = fizik + bakım

Şimdiki güzeller gerçekten güzel mi sanıyorsun? O makyaj hileleri öyle bir değiştiriyor ki insani.. sadece ünlüler değil sokakta gördüğümuz her 10 kızdan 8i gözünü kaşını öyle bir boyuyor ki bambaşka bir hale geliyor. Yok kontur yok aydınlatma bilmem ne.. ben de iri gözeneklerimi öyle bir takiyodum ki sevgilim beni fondotensiz hiç görmemişti. Evlendik her sabah ondan önce kalkıp yüzüme bişeyler sürmeyi düşünuyodum ama zamanla bu takintimdan kuruldum. Herkesin cildini pürüzsüz görüyodum ama anladim ki çok kişide gözenek var ve kapatıyorlar bi şekilde. Bu sadece bir örnek.. insanların güzelliği seni aldatmasin..
doğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördüm:D

Çok iri dediğin bu mu? Çok kasmadan bir diyete başla. 10 kilo fazlan var, iri deyince gözümde başka bir şey canlandı, abartmışsın kusura bakma. Yürüyüş yap. Cildin nasıl güzelleşecek. Saçlarını düzleştir. Ya da hep salık bırakıyorsan toplamayı dene. Yüzünde en beğendiğin yeri ön plana çıkar. Bir de dişilik değil o insanları etkileyen. Pozitiflik. Güldüğünde gözlerinin içi gülüyorsa budur insanları etkileyen.

doğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördüm:KK70:

Aynen
Benim cildimi çok beğenirler ama benim de burun etrafımda gözeneklerim var yalan değil
Lakin çakıyorum Bobby Brown pudrayı bebek poposuna dönüyorum:KK200: güzelliğin çoğu boya yani:halay:

Dış güzellik tabi ki önemli ama her şey de demek değil. Misal benim eşim:D çift olarak bizi birbirimize yakıstirmazlar hani huy davranis olarak benzeriz ama daha yakışıklı birisiyle olmam gerekliymiş ben daha çok ön plan duruyormusum falan filanlar. Ama ne hissediyorum biliyo musunuz böyle gizlenmiş bir hazine de onu keşfetmek bana nasip olmuş gibi, kimsenin bilmediği hoş davranışları sadece bana özel bana yakışıklı gelmesi beni inanilmaz mutlu ediyor altın gibi bir kalbi var ve eminim ki bu dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim. Tip her şey demek değil sizin içinizi okuyabilen sizi siz olduğunuz için seven birisi çıksın karşınıza kim ne derse desin aldırış etmeyin

Bundan 5 yil once iri yapili kisa erkek gibi saclari olan. Surekli kot pantolon ve tisort giyen bir arkadasim vardi. Onun da kemikleri iri ama ayni zamanda kiloluydu. Kiz olmak adina tek bir adimi yoktu. Soyle soyleyim. Unv okuyor duk ama okula gelirken canta takmaya bile utaniyordu.

Simdi oyle bir degisti oyle bir degisti ki. Harika alimli bir bayan oldu. Hirs yapti epey kilo verdi. Sonra kendi vucut yapisina uygun giyinmeyi ogrendi. Makyajdi sac basti derken 10 numara bir kiz oldu. Hatta gecen ablam resmini gordu sasridi bu X mi super olmus dedi.
Bu ornegim de burda dursun. Azim edersen olmayacak sey yoktur. Ose zayiflamakla basla. Kemiklerin ori doye ur boyu kilolu kalacaksin diye bisey yok

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim

Arkadaşlar dış görünüşün aslında ne kadar önemsiz olduğunu, kendine güvenmenin önemini yazmışlardır eminim.

Ben başka birşey yazmak istiyorum. Tüm kan testlerinizi yaptırdınız mı? Hormonlarınızda bir dengesizlik varsa hem kilo yapıp hem saçlarınızın dökülmesine sebep olabilir. Ağır metal zehirlenmesinin hafif bir versiyonunu da yaşıyor olabilirsiniz. Detox yapmanız faydalı olabilir.

Bir de, çok iri insanlar bile çok zayıfladıklarında minyonlaşıyorlar. Bir tanıdığım 30 kiloya yakın zayıfladığında omuzları daralmıştı, sanki hep zayıfmış gibi olmuştu.

Belki lince uğrayacağım ama konu sahibi kızcağızın dedikleri hayatın gerçeği. Ben maddeci biri değilim. Aksine hayatımda aldığı kararların hemen hemen hepsi manevi dinamikler sebebiyle olmuştur. Fakat şu dünyada hemen hemen herşey görüntüyle başlar ve görünmeyenle devam eder. Güzel veya yakışıklıysan, değilken zorlaman gereken kapılar sana, sen o kapıyı daha çalmadan açılmaya başlar. Çünkü görerek mana yüklemeye programlanmış böyle evrilmiş varlıklarız. Hepimiz soy devamı için yaşarız. Erkeklerde soylarının güzel ve sağlıklı bir kadından devam etmesini ister.

Dolgun dudaklar, iri gözler, kemikli yüz yapısı, orantılı hatlar, dolgun göğüs ve kalçalar onlara aslen ezelden beri taşıdıkları genlerini aktaracakları en dogurgan kadını bulmaları için birer ip ucudur.

Bugün dikkatimi çekti. Bunu yazdığım için de lince uğramaktan korksam da bunları dünya güzeli olduğum için değil gerçekler böyle olduğu için belirtiyorum . Müge anlı nın suçlu ve katilleri aradığı program hepinizin malumu. Arkadaşımın oscar almış film misali anlattığı bazı bölümler dikkatimi çekince son zamanlarda dönem dönem youtube üzerinden eski konuları izlemeye başladım. Şu günden sonra dikkat edin. Tüm pis işler, tecavüzler, katliamlar, tavizler vs dolu olan programda eli yüzü düzgün kaç kişi var?
Ne kınıyorum ne küçümsüyorum. Fakat doğanın gerçeği bu. Doğal seçilim bu.

Özgüveni demiş çok kişi. Doğrudur ama özgüveni önce görüntü getirir kişiye. Ardından diğer kişilik dinamikleriyle beslenerek büyümeye başlar.

Konu sahibine ise şunu söylemek isterim. Kilo vermek, saç ve cilt bakımı yaptırmak yetmese de büyük ölçüde yol katettirir. Para biriktirip estetik yaptırabilirsin. Burun, dolgu, yanak, elmacık kemiği sonra bir makyözle doğru kaş yapısı ve doğru makyaj bitti. Yani? Para.

Bence direkt profesyonel destek al ve dünyanın en güzel kızı olduğunun farkına var :21:

Bana kızacaksın ama kendi tembelliğin.
Yemek yerken ölçüsüz olman da yaradılış falan değil. Irade meselesi
Ben 65 kiloyum 175 e. Ipin ucu kaçacak gibi olduğu an kendime dur diyorum
Saçlarım gür değil ama uzun. Vitamin kullanırım sürekli. Şampuanlarımı iyi seçerim
Genç insanlariz yani kusura bakmayın ama saçlar bir karış yağ içinde yarim yamalak ojeler kırık oçinde tırnaklarla gezen kızlara ben kızıyorum. Çirkin değil bakımsız kadın var bu bir gerçek.
Tembellik var.

Back
X