Çok çirkinim

doğru ben bi kizin kaşlari kendi kaşı kalin ne güzel diyordum meğer ki boyuyormuş wcde gördüm:KK70:
Öyle valla boyamayı geç kaş konturu yapılıyor kalıcı olarak. Yani bunları ünlülerde görürdük sadece. Şimdi o kadar ulasilabilir durumda ki sosyal medya sağolsun insanların güzellik algısını tek tip yaptı malesef

Bence guzellik algisi tamamen kisinin kendisini nasil gorduguyle alakali.

Universitede bir kiz vardi, ilk derse gelirdi zombi gibi. Ara verince tuvalette boya badana seviyesinde bir makyaj yapardi, bu o mu dersin. Bu denli yapaylik da fazla bence.

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Zorluk yasarim diye bir sey yok. Ben acikinca elim ayagim titrerdi. Ben 46 yasinda 17 kg verebildiysem sen o yasta istersen 2 mislini bile verebilirsin. Genclerin metabolizmasi hizli calisir. Istemek onemli isteyince hersey olur.

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
benimde evlenmeden önce sevdiklerim pek sevmemişti.hadi baştan kilom vardı o zaman zayıfladım. kendimi çirkin de bulmuyordum ama yüzüme de en ince ayrıntısına kadar makyaj yapmak zor geliyordu.çok sosyal bir ortamım yoktu.tanıdıklarım az dı. fakat nasip denen bir şey var illa seni bulur.

ne söyleyeyim bilemedim
22 yaşında gencecik bir kızın bu kadar negatif düşüncelerle dolu olması çok üzücü
Bunları sana düşündürmelerine izin verme önce sen kendine değer ver ki başkalarının seni değersiz görme hak sahibi olmasın
İriyim ne demek yaaa kilo ver spor yap hatta zumba yap müziğin enerjisi içine yaşının coşkusunu doldursun
Bakımlı ol, boş verme saçların seyrek olabilir sana yakışan bir model kestir, şekil ver, makyaj yap
Vücut tipine uygun giyin
Hayat çok kısa başkaları yüzünden zehir etmenin anlamı yok
Allah dışı değil yüreği güzel İNSANLARLA karşılaştırsın

güzel kadın yoktur bakımsız kadın vardır. ortaokulda ergenler oldukça acımasız olabiliyor ve kızların da gerçekten değişme zamanı olduğundan biraz çirkinlik zamanı oluyor. ama artık yüz hatların oturmuştur. saçların, vücudun, yüzün için bir çok bakım bulup hepsini güzelleştirebilirsin. giyim tarzına baştan bi göz gezdir. tahminim bir kaç dokunuşla sen de kendini çok memnun hissedeceksin.

İyi bir ruh sağlığı uzmanından destek almalısın, senin derdin kilo saç baş değil özgüven ve özsaygı eksikliği zira (buna bağlı da depresif bir ruh hali içinde olabilirsin). O yerine gelmeden buradakilerin hiçbir tavsiyesini uygulayamazsın. Bir masalın içinde değiliz sen de Sindirella değilsin. Bir peri sana gelip sihirli değnek dokundurmayacaktır. Bebekler bile emeklemeden yürüyemiyorlar, yürümesen bile emeklemelisin. Bir hareket etsen gerisi gelecektir. İlk işin bir ruh sağlığı uzmanının kapısını çalmak olsun.

Şu an toplumun bize dayattığı güzellik algisindan kaynaklı bu dusuncelerin.Herkes zayıf olacak,dudaklar dolma burunlar hokka normal olmak insana kendini çirkin hissettirir oldu bu yüzden üzülme herkes aynı düşüncede değil.

Ya ben de her yerde 34 beden, saçlar düz, aynı yerden ayrılmış, aynı şeyleri giyen kişiler görmekten bıktığımdan mıdır, çirkin olarak görülen bazı fiziksel özellikleri acayip karizmatik bulmaya başladım.

Zayıflamak için yapılacak belli, yeme azaltılıp hareket artırılacak.

Saçlar da her şeyi denedim olmuyor diyorsun, kısa kestir saç bandıyla tarz şekilde bağla oh mis.

53AD2BCE-79EB-4EAE-82C5-05CAAD6A6F02.webp

Jim Carrey "Keske herkes unlu olsa da mutlulugun oyle olmadigini anlasa "demisti.

Onun misali herkes sahip olamadagi seye sahip olunca mutlu olacagini zannediyor.

Buyukler bosuna bahtin guzel olsun dememis.

Ne zenginligin guzelligin icinde mutsuz ve aci ceken insan var.

Onemli olan sans baht o olunca hepsi oluyor.

Kime göre neye göre çirkin canım? Saçmalama o insanların dediklerini unut, aşamıyosan psikolojik destek de al. Popüler kültür, o instagramdaki fit kadınlar bize güzelliğin o olduğunu dayatıyor lakin değil. Ciddiye alma bunları hiç. Herkes zayıf olacak diye de birşey yok, sağlığın için düzenli beslen sadece. Hobiler edin kendini geliştir. Bunları takacak vakit bile olmaz o zaman.

Ağır yaşamları izlediniz mi?
Kilo vermekle olacak iş mi değil mi anlarsınız.

Genetik bir geçiş yoksa bu yaşta saçlarınızın seyrek olmaması gerek.

Öncelikle şeker, tiroid hormonları ve kan sayımı gibi değerlerinize baktırın.

Kadın doğum muayenesi olunuz. Pko açısından değerlendirilsin.

Sonra da gidin bir diyetisyene kurtulun fazlalıklarınızdan.

Bir insanın kendine yapacağı en büyük haksızlık ağır olmak.

Henuz 22 yasindasin. Simdi harekete gecersen ilerde butun bu sorunlarindan kurtulabilirsin. Ama yok, ne yaparsam yapayim degismem dersen ilerde pisman olacaksin. Hayatin da buna bagli olarak hep sorunlu ve mutsuz olacak emin ol.
Fazla kilon var evet ama orantili aliyorsan kilo bunu cok dert etme. Balik etli kadin gibisi var mi be :KK53:
Ha yok orantisiz kilo aliyorsan da, gerekirse deli gibi spor yapacaksin ama o kiloyu vereceksin. Yaş gencken kilo vermek kolaydir. Ilerde metabolizma yavaslayacak ve kilo vermen guçleşecek. Ustelik simdi kilo verirsen vucudun daha iyi toparlanir. Youtube da o kadar video var. Meme kucultme ve toparlama icin de guzel videolar var. Simdi baslarsan ve devamli uygularsan emin ol cok buyuk oranda toparlanacaktir. Cunku yaşin daha genc. Lutfen bunun avantajini kullan.
Burnun icin de estetik ameliyat olabilirsin. Benim yegen arastirma hastanesine gitti ve ucretsiz ameliyat yaptilar. Ucretli de cok makul duzeyde oluyor. Ama universite hastaneleri ve devlet hastanelerinde. Burun insan goruntusunu cok degistiriyor inan. Bunu halledersen buyuk oranda degisecektir goruntun. Sana kuru kuru özguven falan demeyecegim. Cunku ozguven yalnizca iyi bir kariyer ve iyi huylarla falan olmuyor. Dis gorunus de bunun bir parcasi ve tamamlayicisi.
Özetle, kosullar suan cok da zor degil eskiye nazaran. Biraz asilman lazim. Biraz diyet ve sıkı bir spor, bir de burun operasyonu oldun mu tamamdir.

Sen o fıstık gibi boyu nasıl heba edersin !!
İriyim falan hikaye. Kendimi kilolu seviyorum desen asla böyle birşey söylemezdim ama 173 boyu 85 kiloyla resmen harcamışsın. Ne kadar şanslısın. Ben kilo sevmeyen biriyim dışarda uzun boylu ama kilolu birini görünce ahh diyorum "şu boy böyle ziyan edilir mi?" Haa o kendisi memnundur bana halt yemek düşer, bu zaten "benim" estetik algım. Ama yok ben iriyim yapamıyorum falan hikaye. İsteyen yapar. Git tüm değerlerini kontrol ettir; insülin, tiroid, vitamin vs. Sonra da spor yapmaya, sağlıklı ve dengeli beslenmeye başla gerisi kendinden gelecek zaten. Sen o artan özgüveninle saçını da yakıştırırsın, giydiğini de.

İç güzellik, başarı, bilgi, eğitim konusunda diğer arkadaşlar yeterince şey söylemişler zaten. Ben de bu açıdan yorum yapayım dedim. :süslü:

Bişi dicem :/ bende 1.75 boyunda hamile kalınca kilo aldim sanırım 75.kiloyum .Abartılacak kadar kilo sen 10 kilo bnden fazlan var gayette verirsin kilo bndr seni obez sandım ha .merak etme uzun boylularda kilo fazla goze batmıyo
Tabi kilo işini abartma uzunum dıe azcık yeme

Buraya yazdığınız gibi konuşma stiliniz varsa güzel olamazsınız.
Üslubunuza baslayın

Back
X