• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.

ay asla öyle bir sey yapmayın :( sırf yasım geciyor diye bu adamdan cocuk yaparsanız ucuz hastanede dogurmak zorunda kalır hatta masraf olmasın diye kontrollerine bile gidemezsiniz. maasınızı bu adamın eline verip hayatınızı karartmıssınız bence zaten hatanın neresinden dönerseniz kardır, insanlar 42-43 yasında dogum yapıyor hicbir zaman gec degil, kendinize yazık

Maaşınız neden esinizde sizin ihtiyaçlarınız varken ve karsilamiyorken o paradan bir kuruş vermem öyle kocaya bide çocuk düşünüyorsunuz üstüne kendinize değer verin az bisey

Benim eniştemde aynı böyle bir adam. malesef ablam sizinki kadar şanslı değildi ve çocukları oldu. ancak çocuklar her zaman varlık içinde yokluk çektiler. ne istedilerse gerek yok denip alınmadı, yemek istediği şeyler bile kısıtlandı. ve sonuç olarak çocuklar aç gözlü oldular. ve babalarına benzeyen kopya karakterler yetişti. ve inanın o kadar itici ki. ailecek çok üzülüyoruz.

1,5 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var,annesinde. Tanınmak istemediğimden üyelik yeni ve fazla da detaylı bilgi vermeden sorunumu anlatmaya çalışacam. 3 gün önce eşimle çok şiddetli kavga ettik. Ben boşanma kelimesini ağzıma almasam da adam kararlı boşanmak istiyor. Anlaşmalı dilekçeyi hazırladı, bitirelim dedi. Zaten heyheyli bir tiptir, kızdığı zaman gözü pek bişey görmez. Sevgililik döneminde de 100 kere ayrılmaya kesin karar vermişliği vardır. Sonra döndü tabi. Bunu söylediğimde bu 101. olsun, son olsun artık diyor. Kavgalarımız daha önce de oldu,ama bu seferki mevzu para. Son ayda biraz masraflarımız olmuştu, ama yine maddi durumumuz iyi. Benim maaşımın ve kredi kartımın kontrolü kendisinde ve ben evlendiğimden beri cebimde çok az para var. Ve öyle az bir maaşı olan bir insan değilim. Onun da nereye harcadığını,ne ödediğini biliyorum ama krediler,eşya vs var..Konu biraz pintilik. Bu konuda isyan ettim, paramız varken daha rahat harcama yapabilme hakkımın olduğunu söyledim. Çünkü ona göre zaten rahat harcama yapıyoruz, ama bana göre öyle değil. Bana memnun değilsen s...g..dersin dedi. Hiçbir şeyim eksik değilmiş, ne istesem alıyormuş filan. Ama aynı adam ben mağazaların önünden geçerken kazara bişey beğenirim de isterim diye dertlenen, marketten beni çarçabuk çıkartan, kılık-kıyafetim ve çantam çok olduğu için(bekarlıktan kalma onlar da ve eskidiler) bir yenisine müsade etmeyen biri. Ben ise küçük şeylerden mutlu olurum o anlık, huyumdur. O paranın çarçur edilmemesi gerektiğini, fazlasının biriktirilip yatırım vs yapılmasını sürekli düşündüğü için böyle davranıyor. Ama fazla paranın sınırları ikimizin görüşüne göre farklı sanırım.Ve ben çocuk istiyorum, o sanırım istemiyor.İstiyor gibiydi yanaşmıyor.Bugün boşanma dilekçesini götürecektik,ben vazgeçirdim.Ama hala konuşmuyoruz. Ne diyorsunuz? Yaşım çocuk için geçiyor ama bu adamla da ne yaparım diye düşünüyorum..

Çalışıpta eşini kocasına verip parasız kadınların durumuda cidden üzücü. Öncelikle size istediğini alıyorum yapıyorum diyemez.Zaten azımsanacak bi maaş almadığınızı söylüyosunuz.Bana kalırsa alın maaş kartınızı kredi kartınızı elinden.Çocuk içinde hiç acele etmeyin.Ne olacağı belli olmaz.

1,5 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var,annesinde. Tanınmak istemediğimden üyelik yeni ve fazla da detaylı bilgi vermeden sorunumu anlatmaya çalışacam. 3 gün önce eşimle çok şiddetli kavga ettik. Ben boşanma kelimesini ağzıma almasam da adam kararlı boşanmak istiyor. Anlaşmalı dilekçeyi hazırladı, bitirelim dedi. Zaten heyheyli bir tiptir, kızdığı zaman gözü pek bişey görmez. Sevgililik döneminde de 100 kere ayrılmaya kesin karar vermişliği vardır. Sonra döndü tabi. Bunu söylediğimde bu 101. olsun, son olsun artık diyor. Kavgalarımız daha önce de oldu,ama bu seferki mevzu para. Son ayda biraz masraflarımız olmuştu, ama yine maddi durumumuz iyi. Benim maaşımın ve kredi kartımın kontrolü kendisinde ve ben evlendiğimden beri cebimde çok az para var. Ve öyle az bir maaşı olan bir insan değilim. Onun da nereye harcadığını,ne ödediğini biliyorum ama krediler,eşya vs var..Konu biraz pintilik. Bu konuda isyan ettim, paramız varken daha rahat harcama yapabilme hakkımın olduğunu söyledim. Çünkü ona göre zaten rahat harcama yapıyoruz, ama bana göre öyle değil. Bana memnun değilsen s...g..dersin dedi. Hiçbir şeyim eksik değilmiş, ne istesem alıyormuş filan. Ama aynı adam ben mağazaların önünden geçerken kazara bişey beğenirim de isterim diye dertlenen, marketten beni çarçabuk çıkartan, kılık-kıyafetim ve çantam çok olduğu için(bekarlıktan kalma onlar da ve eskidiler) bir yenisine müsade etmeyen biri. Ben ise küçük şeylerden mutlu olurum o anlık, huyumdur. O paranın çarçur edilmemesi gerektiğini, fazlasının biriktirilip yatırım vs yapılmasını sürekli düşündüğü için böyle davranıyor. Ama fazla paranın sınırları ikimizin görüşüne göre farklı sanırım.Ve ben çocuk istiyorum, o sanırım istemiyor.İstiyor gibiydi yanaşmıyor.Bugün boşanma dilekçesini götürecektik,ben vazgeçirdim.Ama hala konuşmuyoruz. Ne diyorsunuz? Yaşım çocuk için geçiyor ama bu adamla da ne yaparım diye düşünüyorum..
Bu adamdan asla çocuk yapma!!!!

Benim esimde aynı özellikte. (Ben eşimin türünün son örneği olduğunu sanıyordum:) 10 yıllık evliyim 10 yildir uğraşıyorum. Sonuç beni kendine benzetti:) en son tartışma da bana kendi paramı yedirmiyorsun yeter dedim yaklasik 2 yıldır daha az müdahale eder. Ama ben bu sebepten hiç ayrilmayi düşünmedim cunkç karakteri oyle. Ve annesi öyle yetiştirmis.

Değerleri yorumlarınız için sağolun..Korkuyor muyum boşanmaktan,ailemi üzmekten diyorum.Bir daha hiç çocuğum olmayabilir diyorum.Ama ben de artık sabredemiyorum bazı şeylere.Evet evlendiğimden beri çalışan bir parasız haline dönüştüm.Eski günlerimi,paramın idaresini kendi yaptığım zamanlarımı özlemişim. bunu çok net farkettim.Benim için para araçtır.Nefret ederim pintilikten.Geldi beni buldu..

Hissettikleriniz normal, şu an duygusal yoğunluktan sağlıklı karar veremeyebilirsiniz ama burda yazılanlar doğru. Reste rest çekin, ben böyle habire ayrılmalı barışmalı ilişkileri de ciddi bulmuyorum kusura bakmayın, sağlıklı ilişkiler böyle yürümez.

Para konusuna gelince, keseler bir olabilir ama maaşınızdan istediğinizi almak da sizin hakkınız. Maaşınızı gaspetmek eşinizin hakkı değil.

hatayı her zaman karşı tarafta aramak gerçekten çok yanlış. Siz kazanıyorsunuz belli bir maaşınız var allaha şükür onu idare edecek aklınızda var . Neden eşinize verdiniz maaş kartınızı böyle olursa tabiyki aldıgınız herşey göze batar.

Benim esimde aynı özellikte. (Ben eşimin türünün son örneği olduğunu sanıyordum:) 10 yıllık evliyim 10 yildir uğraşıyorum. Sonuç beni kendine benzetti:) en son tartışma da bana kendi paramı yedirmiyorsun yeter dedim yaklasik 2 yıldır daha az müdahale eder. Ama ben bu sebepten hiç ayrilmayi düşünmedim cunkç karakteri oyle. Ve annesi öyle yetiştirmis.
Evet ..Annesi de öyle zaten.Hatta daha beteri.Tamam zamanında yokluk çekmişler ama..Şu an durum iyi..Hala ne kafa bu..Benim de çocukluğum güllük gülistanlık geçmedi ama ben öyle değilim.Hadi annesinin yaşlılığına veriyorum..Beni bir noktada ilgilendirmez diyebiliyorum ya bu nolacak..

Şu anda çocuk fikirlerim tabi ki de rafa kalktı.Boşanıp boşanmamayı değerlendiriyorum.Ama bu adam bu tavırlarına devam ederse bugün olmasa yarın gibi geliyor bana.Kendime yeni bir hayat kurmaya ben de kafa olarak hazırlanmaya başladım.Neyi nasıl yapacağımı planlıyorum.

Hakli oldugunuzu düşünüyorsunuz ve bosanma konusunda onu kararindan vaz gecirdiginizi soyluyorsunuz sizce burda bir tezzatlik yok mu?maas kartiniz elinde iyi bir geliriniz olmasina ragmen haksız gibi davraniyorsunuz...

Eski eşi de pinti olduğunu düşünüyormuş zaten.Zor bir insan.Başka sorunları da olmuş tabi.Hatta sevdiğim bir akrabası var o da bazen şakayla karışık der pinti diye.Ben idare etmişim bugüne kadar.

Bazen biz kadınlar bile isteye kendimizi yakıyoruz...Adamın huyu belliymiş, ben değiştiririm diye şövalyeliğe soyunuyoruz...Neyse zararın neresinden dönülürse kardır.

Hakli oldugunuzu düşünüyorsunuz ve bosanma konusunda onu kararindan vaz gecirdiginizi soyluyorsunuz sizce burda bir tezzatlik yok mu?maas kartiniz elinde iyi bir geliriniz olmasina ragmen haksız gibi davraniyorsunuz...
Evet tezatlık var.Ben korktum sanırım.Haklı olduğumu hala düşünüyorum.Duygu karmaşası yaşadım, hala yaşıyorum.

Zaten tam olarak kimse birşeyden vazgeçmedi.Bugün gidecektik..Dilekçe vs zaten kendisi hazırladı.Sadece bugün gitmedik başvuruya.Belki surat asarak da benim tam ikna olmamı bekliyo. Öyleyse de başaracak zaten. Çünkü ben aynı evin içinde bu şekilde yaşayamam zaten, o bunu gayet iyi biliyor..Belli ki postalamaya çalışıyor..

Back
X