Çok Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Benim salaklığım biliyorum.Maddi yönetim onda olacakmış.Eyvallah oldu da sürünür vaziyette ev hanımı gibi harçlık alacağımı sanmamıştım..
Acilen bu işe çözüm bul senin paranı neden o yönetsin canım
Giderleri paylaşırsınız
Krediyi biriniz kirayı biriniz gibi. Kalan paradan birikim de yapılır harcanır da.
Sürekli kısıtlanıp yaşamak senin çalışma isteğini de öldürür. İhtiyacın olan beğendiğin şeyleri alabilmelisin

Acilen bu işe çözüm bul senin paranı neden o yönetsin canım
Giderleri paylaşırsınız
Krediyi biriniz kirayı biriniz gibi. Kalan paradan birikim de yapılır harcanır da.
Sürekli kısıtlanıp yaşamak senin çalışma isteğini de öldürür. İhtiyacın olan beğendiğin şeyleri alabilmelisin
Alamadım işte.O yüzden isyan ettim.Yüzüne vurdum ve de o yüzden boşanıyoruz.Heo huzursuzluk çıkarıyomuşum ben..Onun birikim yapmasını takdir etmiyomuşum...

Boşanma dilekcesini onunuze koyan bi adami neden vazgecirdiniz? Nasil olabilir yani aklim almiyor. Dilekceyi gordukten sonra sonu ne olursa olsun tek yapacagim sey imza atmak. Hic gururunuza dokunmadi mi dur yapma etme demek?

Boşanma dilekcesini onunuze koyan bi adami neden vazgecirdiniz? Nasil olabilir yani aklim almiyor. Dilekceyi gordukten sonra sonu ne olursa olsun tek yapacagim sey imza atmak. Hic gururunuza dokunmadi mi dur yapma etme demek?
İmzaladım zaten.Ne bileyim işte.Tanırım kendisini fevri kararları çoktur.Bu öyle değil demek ki.

Ahh ahhh..Ne yapacağımı ben de bilmiyorum..Beni anlamıyor..Yani ben çalışan ve iyi bir geliri olan birisi olmasam hepten yanmışım demek ki
Babasız çocuk istiyorsanız doğurun.
Adam alışık da siz zorlanırsınız.

Yarın çekip gittiğimde benim maaşımdan olduğuna da üzülür o, kendisine çalışan bir sevgili arayışına girer hemen büyük ihtimalle.Evlilik olsun olmasın çok önemli değil zaten...Biri paylaşırsa parayı yaşar gider...
Diyelim evlat sahibi oldunuz da bu adamdan baba olmaz.
Er geç sizi boşar çocuk masraflı diye.

Babasız çocuk istiyorsanız doğurun.
Adam alışık da siz zorlanırsınız.
Yav ben cocuguma baba diye nie bu adamda israr edeyim.anne olmak istedikten sonra sperm donasyonuyla da anne olunabilir. bosanma potansiyeli olan bir adami baba yapmaya ne gerek..

Yav ben cocuguma baba diye nie bu adamda israr edeyim.anne olmak istedikten sonra sperm donasyonuyla da anne olunabilir. bosanma potansiyeli olan bir adami baba yapmaya ne gerek..
Amacı sırf çocuksa evlenmesine gerek yoktu.
Amaç aile olmaksa karı koca çocuk üçgeni lazım.

Amacı sırf çocuksa evlenmesine gerek yoktu.
Amaç aile olmaksa karı koca çocuk üçgeni lazım.
Cocugum olsun istiyorum demis bir yerde.madem evlendim cocugum olsun diye kendini kasmasina gerek yok.gidisat boyleyken cocuk da olabilir ama aile olunamaz bu sartlarda.o yuzden velayet melayet nafaka cekismeli bosanma derdi olmadan ohhh mis donasyon.

Bence siz paranızı kartlarınızı alın ve s..in gidin adamın tavsiyesini tutun

Başından evlilik geçmiş çocuklu iti siz mi adam ediceksiniz?

Şunu kendine yapan kadınları hiç anlamıyorum ben. Bütün kazandığını adamın himayesine vermek için mi alın teri döküyorsunuz?

Katılıyorum konu sahibesi kusura bakmasın ama gayet koca delisi
Bunların hepsi koca deliliğinden başka açıklaması yok
Çalış didin adamın eline kazandığın parayı say ama adam yedirmesin beğendiğin hiçbir şeyi alama
Adam s..tir git desin, tüm rezilliğinin üstüne konu sahibesi değil o boşanmaya kalkışsın konu sahibesi de ama çok fevriiii yazsın buraya
Böyle eziklik görmedim dünyada başka erkek mi yok:ruh:

Bu sebeplerden boşanılır mı..Ki bi de şöyle bi durum var kendisi çok istiyormuş boşanmayı.Ona göre ben haksızım,şükür,takdir bilmiyorum.Ben de onun gazına gelsem şu an mahkeme kapılarında olacaz da ben bir durdum..Ben kıyamadım yine ben ben ben.Tabi aramız soğuk.Birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz su anda.Gel barışalım filan dediği de yok.

Ablacım paranı yedirmişsin, küfürü yemişsin bence üstüne git yalvar böyle üstün! bir erkek sizi boşamasın mazallah

Kadınların sanırım en büyük dezavantajı ‘yaş geçiyor, çocuk yapmalıyım’ düşüncesi oluyor. O yüzden kararlı ve net bir duruş sergileyemiyorsunuz şuan. Şöyle düşünün: Belki bir sorun olacak ve bu evlilikte de bir çocuk olmayacak ya da boşanacaksınız ve başka biriyle çocuğunuz olacak vs vs bir sürü öngöremediğimiz olasılık var. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum; hayat bu kadar planlı mı yaşanıyor, ipler gerçekten elimizde mi sizce? Bazı planlar ve kaygılar yüzünden doğru bildiğiniz şeyleri yapmaktan çekinmeyin.

Ay yoook. Ben esime cimri diyordum ama asla değilmiş. Ben gereksiz harcama yapmayi seviyorum bende sizin gibi anlık mutlu olurum. Daha yeni evli sayilirim 1 sene olmadi,haliyle eşyalarım yeni,bir suru havlum var. Yine havlu soylettim internetten birsey demedi. Havlu ve nevresim merakim var:KK200: kart kilitlendi banka cekmedi dun, biraz bozuldu sarardi ama bise demedi:dondurma:
Sizinki cidden cimriymis. Bekarliktan kalma canta ayakkabi tabiki eskidir. Tabi kazanıyorsun,yiyceksin iceceksin giyeceksin takacaksin su ölümlü dunya kac günlük sanki icinde mi kalsin gördüğünden geri mi kalcaksin. Maas kartın neden onda. Verme bence. Yas geciyor demissin 34 35 falanmi? Cocuk icin?

Zaten tam olarak kimse birşeyden vazgeçmedi.Bugün gidecektik..Dilekçe vs zaten kendisi hazırladı.Sadece bugün gitmedik başvuruya.Belki surat asarak da benim tam ikna olmamı bekliyo. Öyleyse de başaracak zaten. Çünkü ben aynı evin içinde bu şekilde yaşayamam zaten, o bunu gayet iyi biliyor..Belli ki postalamaya çalışıyor..
Kendini bu durumlara düşürme lütfen,bizim icin ser gibi gözüken bazi seyler hayirdir. Seni istemeyeni sende isteme dilekceyi hazirlamis demekki madem postalamaya çalışıyor sende dik dur. Bu ciddi bir mesele.
Ve yanlista anlama o bir kez evlilik kazığını yemiş zaten,cocuguda olmus. Cocuk istememesine kızma. Yani o cekmez artık baska bir kadinin kaprisini yada cocugun tantanasini. Yanlista anlama ama öyle malesef

Back
X