Çok Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Evet tezatlık var.Ben korktum sanırım.Haklı olduğumu hala düşünüyorum.Duygu karmaşası yaşadım, hala yaşıyorum.
Konu bosanma davasi acma kararina kadar surükleniyorsa iletisim sorununuzda fazlaca var demektir.Bence guzel bir ders gerek ama o kararlilik maalesef sizde yok gibi.

Dün akşam baba evime gidip durumu anlatayım dedim,orda yaşayım artık dedim.Duruşmaya gelirim.Sonra kendi düzenimi oluştururum,acelesi yok dedim.Aileme anlatsam galiba rahatlayacağim. Bugün telefon ettim söyleyemedim.Zaten telefonda olmaz.Üzülmelerini hiç istemiyorum.Söylemesem nereye kadar söylemeyecem.En fazla bir haftada anlarlar.Onları çok seviyorum.

Konu bosanma davasi acma kararina kadar surükleniyorsa iletisim sorununuzda fazlaca var demektir.Bence guzel bir ders gerek ama o kararlilik maalesef sizde yok gibi.
Ders boşanma olur.Ben bu adamı tanıyorsam eğer,iki hafta sonra kapıma dayanır.Huyu böyle çünkü.Fevri hareketler, fevri kararlar.Biraz var kafada o konuda.Çabuk alevlenir.O yüzden ben sakin olsam dedim biraz da.Tabi kendimden ödün verdim.Kendimi kötü duruma düşürdüm.Ben eğer boşanırsam da asla geri adım atmam.Yok yeni düzen kur,millete açıkla, eşya al taşı,yerleş...Benim için bu iş sonsuza dek biter.Allaha çok dua ettim hayırlısını göster diye.Halen benim kalbim doğrulmuyor ona karşı.Onun da bana.Gece yatma vaktine kadar eve gelmiyor zaten.Ha bugün ha yarın.Gelince de girip yatıyor.

1.Adam sizi sevmiyor
2.Sizi istemiyor
3.Paranıza el koyuyor
4.Cimri
5...
Gerisini siz doldurun... Hissettikleriniz mutlaka sizi zorluyordur ama bu kişiyle olmayacağını görmelisiniz.

Dün akşam baba evime gidip durumu anlatayım dedim,orda yaşayım artık dedim.Duruşmaya gelirim.Sonra kendi düzenimi oluştururum,acelesi yok dedim.Aileme anlatsam galiba rahatlayacağim. Bugün telefon ettim söyleyemedim.Zaten telefonda olmaz.Üzülmelerini hiç istemiyorum.Söylemesem nereye kadar söylemeyecem.En fazla bir haftada anlarlar.Onları çok seviyorum.
Siz üzülmezseniz üzülmezler. Siz üzgün anlatmayın. Üstünüzden yük kalkmış, artık daha mutlu olacağınıza inanarak anlatın inanın daha az üzülürler.

Eşiniz sizden çocuk istemediğine göre yatırımı da sizin maaşınızla sanırım kendi çocuğuna yapmak istiyor. Bence maaşınızı da alıp gidin.

Maaş kartınız niye eşinizde duruyor ki o para sizin, farkında mı acaba? Bence kartınız sizde kalmalı eşinize yine destek olursunuz, kendi ihtiyaçlarınızı karşılarsınız kalan parayı da birikim için kullanırsınız. Kendi parasında istediği kadar cimrilik yapsın sizinkinde söz hakkı size ait olmalı.

İlk olarak maaş kartınızı bir şekilde alın bence. Boşanırsam çocuğum olmamasından korkuyorum diyorsunuz ya, bence yumurta dondurma işlemi yaptırın. Kafanız rahat karar verirsiniz bu evlilikten çocuk isteyip istemediğinize.

Sırf anne olmak istiyorsunuz diye böyle huzursuz bir ortama çocuk getirmek bencillik değil mi . O çocuğun hisleri psikolojisi ne olacak. Hangi çocuk böyle bir babası olsun ister

Çocuğu boşver kurtulmaya bak koşarak uzaklaş hatta

Dava dilekçelerini ve boşanma protokolünü az önce getirdi.İmzaladım.Hayırlısı böyle demek ki.

Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi şimdi bu imzalanan dilekçe ve protokolle sadece kendisi gidip davayı açabilir mi ilk başvuruda? Mahkeme günü alabilir mi yani anlaşmalı boşanma davası.Yoksa beraber mi başvuru yapılmak zorunda? Mahkemeye mutlaka beraber çıkılacağını biliyorum da..Davayı açmak için imzalarım yeterli mi, ben de mi gitmeliyim?

Çocuğu sperm bankasından yapsan daha hayırlı bi babası olur
Nasıl maaşın hakkında söz sahibi değilsin anlamıyorum eğitimli ekonomik özgürlüğü olan kadınların bu ezikliğini

Çocuğu sperm bankasından yapsan daha hayırlı bi babası olur
Nasıl maaşın hakkında söz sahibi değilsin anlamıyorum eğitimli ekonomik özgürlüğü olan kadınların bu ezikliğini
Benim salaklığım biliyorum.Maddi yönetim onda olacakmış.Eyvallah oldu da sürünür vaziyette ev hanımı gibi harçlık alacağımı sanmamıştım..

Yarın çekip gittiğimde benim maaşımdan olduğuna da üzülür o, kendisine çalışan bir sevgili arayışına girer hemen büyük ihtimalle.Evlilik olsun olmasın çok önemli değil zaten...Biri paylaşırsa parayı yaşar gider...

Back
X