- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Evi eşiniz mi yaptırdı?Bazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Babasıyla ortak ama %50sinden fazlasını eşim yaptırdı ve hatta tuvalet lavabo dolabını vs kp seçmişti kafasına göre ve alakasız ben beğenmedim değiştirdim ve omun parası annem ödedi 1bin ₺ ydi kp çok bir şey yapmadı çoğunu eşim ama kp nin lafına bakarsak her şeyi o yaptı sorun kimin yaptığı değil ortak yapıldı ama benim zevkime göreydi her şey ve benim burdan çıkıp küçük bir eve geçmem ve benim hayallerimle zevklerimle yapılan eve ablasının oturma ihtimali çıldırtıyor eşimin gözü öfkeden hiçbir şey görmüyor sinirlerim fena bozuk ama öyle olursa ablasının evine ölsemde girmemEvi eşiniz mi yaptırdı?
Yakın oturmanın zararları bunlar dıger konunuzu okumustum ama aynı bınada oturunca esınız yapmıs olsa bıle dıger kardeslerın gozu oluyor yada onlarda hakları olmamasına ragmen ortak cıkabılıyorlar bızımde durumumuz bu malesef ama ımkanım olsa esım gıdelım dese 1 dk durmam bnmde evım cok buyuk esyalarım ona gore alındı ama gozum gormez o kadar nefret edıyorumBabasıyla ortak ama %50sinden fazlasını eşim yaptırdı ve hatta tuvalet lavabo dolabını vs kp seçmişti kafasına göre ve alakasız ben beğenmedim değiştirdim ve omun parası annem ödedi 1bin ₺ ydi kp çok bir şey yapmadı çoğunu eşim ama kp nin lafına bakarsak her şeyi o yaptı sorun kimin yaptığı değil ortak yapıldı ama benim zevkime göreydi her şey ve benim burdan çıkıp küçük bir eve geçmem ve benim hayallerimle zevklerimle yapılan eve ablasının oturma ihtimali çıldırtıyor eşimin gözü öfkeden hiçbir şey görmüyor sinirlerim fena bozuk ama öyle olursa ablasının evine ölsemde girmem
Sizinnde hakkiniz olan o eve niye ablasi geliyor da siz kiraya gidiyorsunuz ki. Acaba hepsi planlarinin bir parcasi mi? Cunku bu tarz seyler yasayan arkadaslarim var. Diger kardeslerin durumu yoksa naptilar ettiler evlerinden cikarip diger cocuklarini koydular. Ve bu olaylar pandemi sürecinde oldu. 7 yillik evini birakmak zorunda kaldi. O da evlendikten sonra herseyini yeniden yaptirdi. Huzur cok önemli ama senin olani verdiğinde huzurlu olabilecek misin onu versen ilerde herseyi bu sekilde almaya calisacaklar. Tabi orada da kalırsan onlara naparsan yap engel olamayacaksin. Gelene gidene karisacaklar haklari yokken. Konusmayi denemissinizdir zatennolaylar bu asamaya gelene kadar. Amaclari ne onu anlamak gerekBazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Sorun deniz manzarası değil tam okumadın galiba ev güzel onu belirttim ve benim zevklerime göre yapıldı ve o eve ablası geçicek biz gidersek büyük bir olasılıkla sen sinir olmaz mısın sorun bu ben küçük ve kiralı eve geçicem ama benim isteğime benimde yapılırken maddi katkıda bulunduğum yarısını eşim yaptığı eve ablası geçecek ne kadar sindire bilirsin sorun o ablasının geçmesi anladın?iyi o zaman eve misafiriniz geldiginde de deniz manzarasina karsi kayinpederin laflarini dinlersiniz.
Ablasıyla aranız nasıl , onların durumu kotu mu ? neden oraya gelme ıhtımallerı varSorun deniz manzarası değil tam okumadın galiba ev güzel onu belirttim ve benim zevklerime göre yapıldı ve o eve ablası geçicek biz gidersek büyük bir olasılıkla sen sinir olmaz mısın sorun bu ben küçük ve kiralı eve geçicem ama benim isteğime benimde yapılırken maddi katkıda bulunduğum yarısını eşim yaptığı eve ablası geçecek ne kadar sindire bilirsin sorun o ablasının geçmesi anladın?
Üüüff bende bir bilsem bugün çıktı o da ablamı otutturucam bu evde biz çıktıktan sonra lafı ama aşırı sinirlerim bozuldu insan konduramıyor her şey senin zevkine göre yapılmış hatta annem bile bu ev için para harcadı tuvalet dolap banyosu için daha sonra eşim harcadı bu evde bizimde emeğimiz varken ve bize yapılan evden çıkıp ablasının oturması ve benim küçük bir eve kiracı gitmemi konduramıyorum plan olduğunu sanmıyorum ama olaylar nasıl bu haddeye geldi bir bilsem beni evlatlıktan silceksine geldi ooffSizinnde hakkiniz olan o eve niye ablasi geliyor da siz kiraya gidiyorsunuz ki. Acaba hepsi planlarinin bir parcasi mi? Cunku bu tarz seyler yasayan arkadaslarim var. Diger kardeslerin durumu yoksa naptilar ettiler evlerinden cikarip diger cocuklarini koydular. Ve bu olaylar pandemi sürecinde oldu. 7 yillik evini birakmak zorunda kaldi. O da evlendikten sonra herseyini yeniden yaptirdi. Huzur cok önemli ama senin olani verdiğinde huzurlu olabilecek misin onu versen ilerde herseyi bu sekilde almaya calisacaklar. Tabi orada da kalırsan onlara naparsan yap engel olamayacaksin. Gelene gidene karisacaklar haklari yokken. Konusmayi denemissinizdir zatennolaylar bu asamaya gelene kadar. Amaclari ne onu anlamak gerek
Ne anlattın sen şimdi. Bir Türk vatandaşı türkçeyi en fazla bu kadar anlaşılmaz kılabilirdi. Sende onu becerdinBazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Ablasıyla aram iyi ama öyle arayıp konuşmam bir aradayken görüşür konuşuruz iyi kız durumlarıda iyi her halde çok bilmiyorum onlarda başka yerde kendilerine ev yapıyorlar aile apartmanı eşinin tarafıyla niye ablasının gelme ihtimali var inan bende bilmiyorum bir haftadır eşim çıkıcaz diyordu pek aldırış etmiyordum çıkmayız diye bugünde ben çıkınca ablamı yerleştiricem buraya demesi başımdan kaynar suları döktü. Bu evde benim anneminde katkısı oldu eşiminde ve benim zevkime göre yapıldı böyle durumda ben küçük bir eve geçip ve kiracı geçicekken ablasının buraya gelmesini konduramıyorumAblasıyla aranız nasıl , onların durumu kotu mu ? neden oraya gelme ıhtımallerı var
Siz ne dediniz peki buraya ablamı yerlestırecegım demesıne ?Ablasıyla aram iyi ama öyle arayıp konuşmam bir aradayken görüşür konuşuruz iyi kız durumlarıda iyi her halde çok bilmiyorum onlarda başka yerde kendilerine ev yapıyorlar aile apartmanı eşinin tarafıyla niye ablasının gelme ihtimali var inan bende bilmiyorum bir haftadır eşim çıkıcaz diyordu pek aldırış etmiyordum çıkmayız diye bugünde ben çıkınca ablamı yerleştiricem buraya demesi başımdan kaynar suları döktü. Bu evde benim anneminde katkısı oldu eşiminde ve benim zevkime göre yapıldı böyle durumda ben küçük bir eve geçip ve kiracı geçicekken ablasının buraya gelmesini konduramıyorum
Cikma evindenBazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Sorun deniz manzarası değil tam okumadın galiba ev güzel onu belirttim ve benim zevklerime göre yapıldı ve o eve ablası geçicek biz gidersek büyük bir olasılıkla sen sinir olmaz mısın sorun bu ben küçük ve kiralı eve geçicem ama benim isteğime benimde yapılırken maddi katkıda bulunduğum yarısını eşim yaptığı eve ablası geçecek ne kadar sindire bilirsin sorun o ablasının geçmesi anladın?
Anlamayan öyle işte saçma sapan konuşuyor ben bu evde kalıp huzurlu olmak istiyorum benim annem insanlardan borç alarak kızının evine istediği olsun diye destek çıktı ama onu ablası kullancak sindirile bilir bir durum değil bir şey diyemedim o an o cümleyi duyunca kafamdan kaynar sular düştü hayal kırıklığına uğradım zaten sinirliydi ne desem anlamazSiz ne dediniz peki buraya ablamı yerlestırecegım demesıne ?
sizi cok ıyı anlıyorum , hala eve yaptıgımız masrafların kredısını oduyoruz ınsanın zoruna gdııyor
Ben yine çıkarım ama daha güzel araştırılmış bir ev olsa orasıda benim isteğim üzerine yapılsa çıkarım ama baktığı evler bana göre değil. Belki beni burda ev için mi evlendin düşüncesine kapılabilirsiniz ama ben yurt dışında büyüdüm ve öyle evlerde büyüdüm büyük güzel ordaki herkes kendi evine istediği gibi döşüyor ediyor haliyle bende heves ediyorum oralardan akrabalarım geliyor imkanım varken ben niye onları güzel bir yerde ağırlamim ki ben gününü evde geçiren biriyim bu yüzden benim için evde çok önemli... Konuşursa konuşsunuz af edersiniz onu şeyine takan yok ben bu zamana kadar ailemde de kaldım ailemide çağırdım hele bana o lafları söylesin nasıl otutturuyorum onu o kadar kolay değil bu evde en çok eşimin katkısı oldu ve gelip ablası oturcak tam delirmelik bir durumanladim ben okudugumu anlayabiliyorum da huzursuz oldugum ev isterse saray olsun. arkadaslarim gelip bir kahvemi icemeyecekse, kayinpeder arkamdan “babasi geldiginde bir sey dedim mi” diye babamin eve gelmesine karismayi kendine hak gorerek konusacaksa istemem kardesim ben o evi. inat ederseniz siz huzursuz olursunuz, ne halleri varsa gorsunler.
kac yıllık evlısınız ,Anlamayan öyle işte saçma sapan konuşuyor ben bu evde kalıp huzurlu olmak istiyorum benim annem insanlardan borç alarak kızının evine istediği olsun diye destek çıktı ama onu ablası kullancak sindirile bilir bir durum değil bir şey diyemedim o an o cümleyi duyunca kafamdan kaynar sular düştü hayal kırıklığına uğradım zaten sinirliydi ne desem anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?