- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Bazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum bu eve annem bile para harcadı onlar yapmıyordu annemde kızımın evi onun istediği olsun diye annem bile para harcadı çoğunu eşim yaptı en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Son düzenleme: