• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fazla sinirlerim bozuldu

Bacım kusura bakma, hakkaten hakaret gibi olmuş ama önceki sayfalarda konu sahibinin durup dururken, hiçbir gerekçesi yokken bir üyenin anneliğini aşağıladığı bir yorumu beğenmişsiniz...yine hakaret içeren bir kaç yorumu daha var beğendiğiniz, sizden başka hiçkimse de beğenmemiş yorumları, doğal olarak ancak kendisinin beğenebilecek yorumlar olunca öyle tahmin ettim ama haklısınız , hakaret gibi oldu, kusura bakmayın
Beğenmeyince çok olay oluyor. Ben onu saf kötülükten yapıyordum 😂😂😂

Bu üyeye özel değil de genelde rahatsız olunuyor beğenilmeyince mesajlar. Ben de tersten gideyim dedim bari.
ilahi hemşire beğenilcek bişey yazsa da hepimiz beğensek keşke , durup dururken insanlara saldırdığı mesajları da beğenmedik diye rahatsız olacaksa olsun yani...ne bileyim

ilahi hemşire beğenilcek bişey yazsa da hepimiz beğensek keşke , durup dururken insanlara saldırdığı mesajları da beğenmedik diye rahatsız olacaksa olsun yani...ne bileyim
Valla beni konu sahibini sanacağınızı bilseydim konuya uğramazdım bile 😂😂

Gecen bir yerde dinledim,her iyilik kötülüğü ile gelir diye.Birini kabul edince diğerini de kabul etmiş sayılırsınız.Kp in o kadar güzel evine girdiyseniz ,ev için eşiniz masraf etse bile cok büyük bir iyiliği kabul etmiş oluyorsunuz.Sizin evin aylık kirası kim bilir ne kadar eder?Büyük iyilikleri kabul ettiğin insan anne baban olsa bile herşeyin bedeli var. Ya bu bedeli ödeyecek ya da göçeceksiniz.Nitekim siz bedel ödeyelim derken eşiniz göçelim diyor.Olayın başı yanlışsa sonu doğrulmuyor,keşke başkasının evine bu kadar masraf yapmasaydınız.

Valla beni konu sahibini sanacağınızı bilseydim konuya uğramazdım bile 😂😂
öyle demeyin yaa, hepimizin onu kıskandığı ve çekemediği konusunda ısrarlı kendisi, siz böyle söyleyince niye gurur duymadın da rahatsız oldun diye üzülecek şimdi:-)anlamıyor çünkü

öyle demeyin yaa, hepimizin onu kıskandığı ve çekemediği konusunda ısrarlı kendisi, siz böyle söyleyince niye gurur duymadın da rahatsız oldun diye üzülecek şimdi
İtiraf edeyim siz aynı kişi sanınca bi şüpheye düşmedim değil acaba deniz manzaralı 4+1 evim var mı diye ama ı-ıh kira ödüyoruz biz 😥 bunu bi parça kıskanmış olabilirim 😈

İtiraf edeyim siz aynı kişi sanınca bi şüpheye düşmedim değil acaba deniz manzaralı 4+1 evim var mı diye ama ı-ıh kira ödüyoruz biz 😥 bunu bi parça kıskanmış olabilirim 😈
olsun canım önemli olan evdeki huzur, karışanınız görüşeniniz yoksa kimseye minnetiniz yoksa zamanla ev de olur eşya da...deniz manzarasını garanti edemem ama ev dediğin 4 duvar, kimi kira öder, kimi onurundan geçer...illa ki olur yani...allah gönül ferahlığı versin yeter..

olsun canım önemli olan evdeki huzur, karışanınız görüşeniniz yoksa kimseye minnetiniz yoksa zamanla ev de olur eşya da...deniz manzarasını garanti edemem ama ev dediğin 4 duvar, kimi kira öder, kimi onurundan geçer...illa ki olur yani...allah gönül ferahlığı versin yeter..
Ben halimden şikayetçi değilim zaten o işin şakası. İsteyen evime geliyor istediği saatlere kadar kalıyor üstelik de kimsenin evinde oturmadığım için anneme de laf etme hakkı olmuyor. Yaşasın özgürlük :confused:

Back
X