- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi maviisever
Her kardeşin eşit hakkı var işteHee emir büyük yerden gelmis. Baba evinde oturunca boyle oluyor işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kardeşin eşit hakkı var işteHee emir büyük yerden gelmis. Baba evinde oturunca boyle oluyor işte..
Beğenmeyince çok olay oluyor. Ben onu saf kötülükten yapıyordumBacım kusura bakma, hakkaten hakaret gibi olmuş ama önceki sayfalarda konu sahibinin durup dururken, hiçbir gerekçesi yokken bir üyenin anneliğini aşağıladığı bir yorumu beğenmişsiniz...yine hakaret içeren bir kaç yorumu daha var beğendiğiniz, sizden başka hiçkimse de beğenmemiş yorumları, doğal olarak ancak kendisinin beğenebilecek yorumlar olunca öyle tahmin ettim ama haklısınız , hakaret gibi oldu, kusura bakmayın
niye noluyo ki?Beğenmeyince çok olay oluyor. Ben onu saf kötülükten yapıyordum![]()
Bu üyeye özel değil de genelde rahatsız olunuyor beğenilmeyince mesajlar. Ben de tersten gideyim dedim bari.niye noluyo ki?
ilahi hemşire beğenilcek bişey yazsa da hepimiz beğensek keşke , durup dururken insanlara saldırdığı mesajları da beğenmedik diye rahatsız olacaksa olsun yani...ne bileyimBu üyeye özel değil de genelde rahatsız olunuyor beğenilmeyince mesajlar. Ben de tersten gideyim dedim bari.
Valla beni konu sahibini sanacağınızı bilseydim konuya uğramazdım bileilahi hemşire beğenilcek bişey yazsa da hepimiz beğensek keşke , durup dururken insanlara saldırdığı mesajları da beğenmedik diye rahatsız olacaksa olsun yani...ne bileyim
öyle demeyin yaa, hepimizin onu kıskandığı ve çekemediği konusunda ısrarlı kendisi, siz böyle söyleyince niye gurur duymadın da rahatsız oldun diye üzülecek şimdiValla beni konu sahibini sanacağınızı bilseydim konuya uğramazdım bile![]()
İtiraf edeyim siz aynı kişi sanınca bi şüpheye düşmedim değil acaba deniz manzaralı 4+1 evim var mı diye ama ı-ıh kira ödüyoruz bizöyle demeyin yaa, hepimizin onu kıskandığı ve çekemediği konusunda ısrarlı kendisi, siz böyle söyleyince niye gurur duymadın da rahatsız oldun diye üzülecek şimdi
olsun canım önemli olan evdeki huzur, karışanınız görüşeniniz yoksa kimseye minnetiniz yoksa zamanla ev de olur eşya da...deniz manzarasını garanti edemem ama ev dediğin 4 duvar, kimi kira öder, kimi onurundan geçer...illa ki olur yani...allah gönül ferahlığı versin yeter..İtiraf edeyim siz aynı kişi sanınca bi şüpheye düşmedim değil acaba deniz manzaralı 4+1 evim var mı diye ama ı-ıh kira ödüyoruz bizbunu bi parça kıskanmış olabilirim
![]()
Ben halimden şikayetçi değilim zaten o işin şakası. İsteyen evime geliyor istediği saatlere kadar kalıyor üstelik de kimsenin evinde oturmadığım için anneme de laf etme hakkı olmuyor. Yaşasın özgürlükolsun canım önemli olan evdeki huzur, karışanınız görüşeniniz yoksa kimseye minnetiniz yoksa zamanla ev de olur eşya da...deniz manzarasını garanti edemem ama ev dediğin 4 duvar, kimi kira öder, kimi onurundan geçer...illa ki olur yani...allah gönül ferahlığı versin yeter..
Nasıl var? O ev senin değil ki. İşte laf yer oturursun böyle. İmkanin varsa ortada konu olacak bir şey yok. Hadi evine de kp ne olsun bitsin. Ama diyemezsin çünkü o ev senin değil ablasını oturtmak istiyorlar.Sorun şu ki imkanımız var