• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fazla sinirlerim bozuldu

Evler eşimin diyor istese satar yani, ama ya evler bu oturduğu ev gibi kp in üzerineyse.... o zaman eşinin kiraya çıkalım demesi mantik kazanıyor...bilemiyorum koskoca kadın niye yalan söylesin ki
Bilemicem artık.. her ay kiracidan kira parasi geliyor diyor cok mantikli esi de kiraya gidelim diyor ki kiracidan gelen para baskasina gitsin kendilerine kalmasin. cok mantikli adam taktir ettim.. birde evleri varken arsa alıp ev yapacaklar.. oturamıyorlar ama havaya ev yapıyorlar boyna 😂 birde kendine karışan babasına kiraya gidecek kadar kızan adam evi varken babasının evinde oturuyor yada kiraya gitmek istiyor ama bir türlü var olan evi aklına gelmiyor.. bu adam varlıkta yokluk seviyor olabilir..

Son düzenleme:
Ben yine çıkarım ama daha güzel araştırılmış bir ev olsa orasıda benim isteğim üzerine yapılsa çıkarım ama baktığı evler bana göre değil. Belki beni burda ev için mi evlendin düşüncesine kapılabilirsiniz ama ben yurt dışında büyüdüm ve öyle evlerde büyüdüm büyük güzel ordaki herkes kendi evine istediği gibi döşüyor ediyor haliyle bende heves ediyorum oralardan akrabalarım geliyor imkanım varken ben niye onları güzel bir yerde ağırlamim ki ben gününü evde geçiren biriyim bu yüzden benim için evde çok önemli... Konuşursa konuşsunuz af edersiniz onu şeyine takan yok ben bu zamana kadar ailemde de kaldım ailemide çağırdım hele bana o lafları söylesin nasıl otutturuyorum onu o kadar kolay değil bu evde en çok eşimin katkısı oldu ve gelip ablası oturcak tam delirmelik bir durum
Sorun su ki işte aslında imkaniniz yok. Kim bulmuş öyle her evin kendine göre duzenlenmesini. Bence dert yanmayin katlanin o zaman

Bilemicem artık.. her ay kiracidan kira parasi geliyor diyor cok mantikli esi de kiraya gidelim diyor ki kiracidan gelen para baskasina gitsin kendilerine kalmasin. cok mantikli adam taktir ettim.. birde evleri varken arsa alıp ev yapacaklar.. oturamıyorlar ama havaya ev yapıyorlar boyna 😂 birde kendine karışan babasına kiraya gidecek kadar kızan adam evi varken babasının evinde oturuyor yada kiraya gitmek istiyor ama bir türlü var olan evi aklına gelmiyor.. bu adam varlıkta yokluk seviyor olabilir..
Yaaa ben sizlere gerçekten bir şey demiyorum sizin kalpleriniz kötüleşmiş eşime kadar laflar ettiğinize göre acıdım size gerçekten ama bir daha eşim hakkında ileri geri konuşma konularıda saptırma yazık gerçekten yazık

Yaaa ben sizlere gerçekten bir şey demiyorum sizin kalpleriniz kötüleşmiş eşime kadar laflar ettiğinize göre acıdım size gerçekten ama bir daha eşim hakkında ileri geri konuşma konularıda saptırma yazık gerçekten yazık
Eşine ne laf etmişim yav mantıklı demişim bunun neresinde laf var kötüleşmiş kalp var 😂

Hanımefendi kimse eşinize laf etmiyor, aksine mantıklı ve karakter sahibi bulduk kendisini, sorununuz ekonomik durumunuzla ilgili olduğu ve sizin de herhangi bir ekonomik geliriniz olmadığı için doğal olarak evinizin tek geçim kaynağı olarak eş kişisinin geliri ve mal varlığı üzerinden çozum aranıyor, kimseye bu yüzden kötü kalpli demeye hakkınız yok

Gerçekten inanılmazsınız....allah çevrenizdeki herkese sabır ihsan etsin
bence sizinkilere ihsan etsin. Size burada güzelce açıklama yapıyorum sizlerse kafanıza göre yerlere çekiyorsunuz konu benim küçük evde oturmak istememem ve benden sonra görümcemin oturma ihtimali onada sinir olmamın nedeni dündem bekliyormuş algısı olduğundan yoksa beni ilgilendirmez sizlerse nerelere nerelere çektiniz bir de yalancı muammelesi yapıyorsunuz

Ayrıca sizin o el üstünde tuttuğunuz kiradaki evimi bile onun olma ihtimali var dediğiniz kayınpeder var ya anneme laf söylemiş biri, benim annemde kalmama laf eden biri ve neymişte düğünden sonra altınları neden ona vermemişiz sayması gerekiyormuş diyen biri. Şimdi dönüp yorumlarda el üstünde tuttuğunuz kayınpedere bi bakın. Bir ev yardımında bulunmakla insanlar melek kesilmiyor bilin istedim... şimdi hadi eyvallah daha da sizlerle muhattap olmam.

bence sizinkilere ihsan etsin. Size burada güzelce açıklama yapıyorum sizlerse kafanıza göre yerlere çekiyorsunuz konu benim küçük evde oturmak istememem ve benden sonra görümcemin oturma ihtimali onada sinir olmamın nedeni dündem bekliyormuş algısı olduğundan yoksa beni ilgilendirmez sizlerse nerelere nerelere çektiniz

yaa sabır

İkimizde ne anlamda söylediğini çok iyi biliyoruz birde anne olacaksın çocuğuna yazık senin gibi bir annesi olduğu için
Çelişkili söylemlerinle eşine laf eden burda sensin ben değilim senin yazdıklarına gore benim cevabim.. eşim kiraya gitmek istiyor diyen sensin evi varken kiraya giden adam mantıklı değildir.. yani yine laf etmemişim doğruyu söylemişim.. çocuğumun benim gibi bir annesi lafina da hiç girmeyeceğim alınmadım çünkü yazık mı değil mi bunu hiçbirşey bilmedigin için sen karar veremezsin.. belki yazık belki değil bunu bizi tanıyan eden bilir anca.. O cümlenden sonra da kimin kalbi kötü belli oldu.. çocuk yapıp düzgün evlat yetiştir bende helal olsun diyim de ondan sonra laf et

Çelişkili söylemlerinle eşine laf eden burda sensin ben değilim senin yazdıklarına gore benim cevabim.. eşim kiraya gitmek istiyor diyen sensin evi varken kiraya giden adam mantıklı değildir.. yani yine laf etmemişim doğruyu söylemişim.. çocuğumun benim gibi bir annesi lafina da hiç girmeyeceğim alınmadım çünkü yazık mı değil mi bunu hiçbirşey bilmedigin için sen karar veremezsin.. belki yazık belki değil bunu bizi tanıyan eden bilir anca.. O cümlenden sonra da kimin kalbi kötü belli oldu.. çocuk yapıp düzgün evlat yetiştir bende helal olsun diyim de ondan sonra laf et
Bu görüş size göre mantıklı olan bize göre olmaya bilir siz burayı anlayamıyorsunuz

Estağfurullah , koskoca kadınsınız , ayrica bize ne? yalan söylüyorsanız gunahı da ayıbı da kendinize ....hiç bir yorumumda yalancısın , yalan söylüyorsun demedim.... siz niye gocundunuz ki?
O sildiğin yorumu gördüm karşındakini aptal yerine koyma istersin dimi

Çıkmayın çıkın dese de çıkmayın zamanla size de karisamayacaklar.esiniz desin bu evin yarisida benim paramla yapildi vb.
Ama şöyle bir gerçek de varki ne kadar uzak o kadar iyi.

O kadar güzel lafları evirip çeviriyorsun ki✋🏻 Neyse daha benden sana prim gelmez ne yazık ki artık istediğin gibi evirip çevirip yorumlayıp yanlış empoze etmeyeceksin
zaten pes ettim de başka birsey sorucam, burda çift üyelik yasak değil mi? Siz Giggles değil misiniz?

Çıkmayın çıkın dese de çıkmayın zamanla size de karisamayacaklar.esiniz desin bu evin yarisida benim paramla yapildi vb.
Ama şöyle bir gerçek de varki ne kadar uzak o kadar iyi.
Aaay hiç sorma kesinlikle neyse bir iki sene dişimizi sıkıcaz o esnada şu anki planlarımıza göre ya ev yapıcaz ya da güzel bir ev bulup alıp kendimize göre yapıcaz bilemiyorum eşimle tam konuşmadım ne düşündüğünüde bilmiyorum ama dün kp yine demiş çıkmayın çıkmanızı istemiyorum diye ama bir kaç şey duydum arkamdan söylenen o yüzden benim bile artık durasım yok demen gibi ne kadar uzak o kadar iyi adam altınlarımı düğünden sonra neden ona vermemişim diye konuşuyor saycakmış🤣🤣 bende dedim sanki ona taktılar niye vercekmişim çok saçma diye🤣🤦🏻‍♀️

Back
X