Çok fazla sinirlerim bozuldu

Ablasi niye oturacak ? Ne alaka ben onu anlamadım
Kimden çıkıyor bu fikir ve sebep?

Demek ki sende benim profilimde geziyorsun baktığına göre🤣🤣 ne zaman benim konumdan çıkıcak diye bakıyorum🧚🏻‍♀️
Evet com kıskandım geziyim meraktan.. profiline girmedim girmeden rumuzuna tıklayınca şunu yapıyor diye yazıyor ya Screenshot_20200625-212927_Chrome.jpg profilinde gezmedim yani.. son görülmeye baktım yani

Eviniz çok güzel bende olsam üzülürüm hayırlısı neyse o olsun

O kadar laf duyduğum eleştirildiğim evde ben asla durmazdım o da kayınpederde yarısına yardım etmiş bak bizim evimizde oturup bizi istemiyor derler kaldı ki tapu kp üzerineyse kızının oturması gayet doğal siz eşyalarınızı zaten alacaksınız niye minnetiniz olsun birçok eş karısı çıkmak istesede diretiyor o evde oturcam illa diyorsanız yaşanan herşeyi de sineye çekip burada şikayet etmeyeceksiniz o zaman

Beni neden konu sahibi sanıyorsunuz🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 saçımı başımı yolacağım nolur geçerli bi sebep söyleyin 😵
Bacım kusura bakma, hakkaten hakaret gibi olmuş ama önceki sayfalarda konu sahibinin durup dururken, hiçbir gerekçesi yokken bir üyenin anneliğini aşağıladığı bir yorumu beğenmişsiniz...yine hakaret içeren bir kaç yorumu daha var beğendiğiniz, sizden başka hiçkimse de beğenmemiş yorumları, doğal olarak ancak kendisinin beğenebileceği yorumlar olunca öyle tahmin ettim ama haklısınız , hakaret gibi oldu, kusura bakmayın

Back
X