- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Ya sorunda o kp çıkmamızı istemiyor dün bunu söylemiş ben yoktum eşim anlattı neymişte biz gidince bu evi napıcakmış oğlu olmadan bu evin ne anlamı var kp bu evi oğluna yaptı ve birlikte yaptılar yani ev kp nin veya bizim falan değil bu evde benim diye idda etmiyorum zaten ikisinin diyorum ortak yaptılar sizin benimde yok zaten sizler çok farklı yerlere çektiniz olayı ve eşimin iş durumu çok iyidi korona yayıldıktan sonra satmak durumunda kaldı her neyse birikim yapan biriydi ve babası iki sene önce kalp ameliyatı oldu eşim tüm birikimini ailesine vermiş sürekli onlara yardım eder a’dan z’ye eksiklerini alır bize farklı bir şey alıyorsa onlarada alır ve para veriyor kp de bizim alt katımızda oturuyor zamanında bilerek babamdan nişan zamanı uzun tutulsun diye izin alan bir adam ben oğluma ev yapıcam kirada oturmalarını istemiyorum vs diye ve baba evi kızına vermiyor eşim dedi ben kendim ablamı otturucam diye belki onların haberi bile yok annemde harcıdıdan kastım annemde bende eşimde katkıda bulunduğumuz bir evi bırakıp kiraya geçmez zoruma giden bu ablasının oturması ablasının yeri zaten var ve kp kızım otursun demedi burayı oğluna yaptılar her seferinde beni çağırlardı bu alıncak seç senin istediğin gibi olsun vs vs diye sizin anlayamadığınız bu ben evi sahiplenmiyorum allah razı olsun zaten diyorum demek istediğim bu evde annemde az da olsa para harcamışken kızının oturması saçma geliyor bana kondurmıyorum ki kızıda kendine ev yapıyor zaten söylemlerine göre sene başı biticekmiş sizler olayı çok farklı yere çektiniz ben kendimi anlatamıyorum galiba sadece bize yapılan eve kardeşini oturtması sinir bozuyorCanım benim ben anlıyorum da siz işinize gelmeyen yerleri es geçiyorsunuz. Eşinizin yaptığı mutfak masrafı ve haftalık 100 lira gerçekten denk mi 4+1 deniz manzaralı evin kirasına? Ancak yarısı eder etse etse. İnsan da biraz minnet olur sağ olsunlar kira verdirmediler diye. Baba evladına yaparken babası hediye etti oluyor da annenize size masraf yapınca niye anlayabiliyor musunuz annem evime masraf yaptı oluyor? Sizinkinde de anne evladının evine yardım etmiş işte. Niye vurguluyorsunuz annem eve masraf etti diye o zaman? Ayrıca da ev kayınpederin ister kızını ister oğlunu otutturur ister 5 yıl oğlunu oturtur sonra kızını 5 yıl oturtur. İsterse de eşiniz biz yeterince kira vermedik biraz da BABAMIN manzaralı evinde ablamlar otursun hak geçmesin der. Siz niye hiç hak sahibi olmadığınız bir ev için bu kadar geriliyorsunuz?
Son düzenleme: