Çok geçimsizim :(

Acelyaab

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
95
0
16
Edirne
1 senelik ciddi bi ilişkim var.Daha doğrusu vardı :( Son zamanlarda biraz zor günler geçirdik ve bu zor günlerin sonunda ben ondan soğuduğumu hissetmeye başladım,artık onu gördüğümde eskisi gibi heyecanlanmıyorum.Eskiden beraber çok eğlenirdik,ama şimdi konuşmaya konu bile bulamıyoruz çünkü ben onun yanında durmak bile istemiyorum.Neden böyle oldum anlamıyorum halbuki çok severdim onu her gün heyecanla saatleri sayardım yanına gidebilmek için :( nasıl düzelebilirim ne yapmalıyım sizce :S

1 senelik ciddi bi ilişkim var.Daha doğrusu vardı :( Son zamanlarda biraz zor günler geçirdik ve bu zor günlerin sonunda ben ondan soğuduğumu hissetmeye başladım,artık onu gördüğümde eskisi gibi heyecanlanmıyorum.Eskiden beraber çok eğlenirdik,ama şimdi konuşmaya konu bile bulamıyoruz çünkü ben onun yanında durmak bile istemiyorum.Neden böyle oldum anlamıyorum halbuki çok severdim onu her gün heyecanla saatleri sayardım yanına gidebilmek için :( nasıl düzelebilirim ne yapmalıyım sizce :S

seni kırıcak şeylermi yaptı canım?

Aslında evet,çok zamanlardaki kavgalarımızda çok tepkili davrandı.Sonradan sürekli özür diledi ama kalbimi kırdıktan sonra özrün ne faydası var :(

seni çok kırmış ki içine bir soğukluk gelmiş.
zamanla akışına bırak. kendi ruh halini gözlemle.
gerekirse karşına al konuş.

1 senedir her gününü beraber geçirdiğin iyi gününde kötü gününde yanında olan insanı pat diye birden bırakmak o kadar olmuyor işte...Sanki onu yarı yolda bırakıyormuşum gibi geliyor..

İlişkide en önemli şey iletişim...Eğer iletişim yoksa sorunlar çoğalarak geliyor ve taviz tavizi doğuruyor..

İlişki alışkanlığa dönüştüğü zaman iki taraf da mutsuz olur.

Bence o kişi senin için alışkanlık mı değil mi onu sorgula...

İlişkide en önemli şey iletişim...Eğer iletişim yoksa sorunlar çoğalarak geliyor ve taviz tavizi doğuruyor..

İlişki alışkanlığa dönüştüğü zaman iki taraf da mutsuz olur.

Bence o kişi senin için alışkanlık mı değil mi onu sorgula...

Çok haklısın sanırım,bu alışkanlık konusunu hiç düşünmemiştim :S

Benim 1 senelik bi ilişkimiz var.Birbirimizi çok seviyoruz,ben onun bütün sülalesiyle tanıştım ve çok sevdiler beni.Bende onu benimkilerle tanıştırdım,onuda herkes sevdi.Ama geçen hafta annem sevgilimi çok sevdiği halde bana dışarı çıkma yasağı koydu,o çocukla görüşmeyeceksin dedi.Meğersem bizim oturduğumuz mahalle küçük bi yer (sevgilimle aynı mahalledeniz) ,dedikoducu karı çok yani,bu koca karılardan bi kaç tanesi anneme senin kızı bi çocukla görüyoruz becericek onu bak falan demişler :( :( ağlamaktan içim çıktı artık,hangi insan böyle bi laf söyleyebilir ki :( şimdi evden çıkamıyorum dahada kötüsü annem sevgilimden ayrılmamı istiyor napıcam :(

İyi geceler. Pardon, 3 gün kadar önce yazılan bu ifadeler sizin mi? Tesadüfen online mesajlarda şu an bulunduğum başlığa gözatıp kapatmıştım, sonra yine çok farklı bir yerleri okurken tesadüfen hemen arkasından yukarıdaki konu başlığını okumaya başladığımda, birden kullanıcı adı direk gözüme ilişince farkettim.

Yukarıdakini yazan siz değilsinizdir diye düşündüm, çünkü o üye evden çıkamıyor olmasından daha da kötüsünün annesinin sevgilisinden ayrılmasını istiyor olması diye belirtiyor ve bunun için de çok üzülmüş.

Sanırım sizin kullanıcı adınızdan bir tane daha var olabilir. Onu hatırlatmak istedim.

Benim 1 senelik bi ilişkimiz var.Birbirimizi çok seviyoruz,ben onun bütün sülalesiyle tanıştım ve çok sevdiler beni.Bende onu benimkilerle tanıştırdım,onuda herkes sevdi.Ama geçen hafta annem sevgilimi çok sevdiği halde bana dışarı çıkma yasağı koydu,o çocukla görüşmeyeceksin dedi.Meğersem bizim oturduğumuz mahalle küçük bi yer (sevgilimle aynı mahalledeniz) ,dedikoducu karı çok yani,bu koca karılardan bi kaç tanesi anneme senin kızı bi çocukla görüyoruz becericek onu bak falan demişler :( :( ağlamaktan içim çıktı artık,hangi insan böyle bi laf söyleyebilir ki :( şimdi evden çıkamıyorum dahada kötüsü annem sevgilimden ayrılmamı istiyor napıcam :(

İyi geceler. Pardon, 3 gün kadar önce yazılan bu ifadeler sizin mi? Tesadüfen online mesajlarda şu an bulunduğum başlığa gözatıp kapatmıştım, sonra yine çok farklı bir yerleri okurken tesadüfen hemen arkasından yukarıdaki konu başlığını okumaya başladığımda, birden kullanıcı adı direk gözüme ilişince farkettim.

Yukarıdakini yazan siz değilsinizdir diye düşündüm, çünkü o üye evden çıkamıyor olmasından daha da kötüsünün annesinin sevgilisinden ayrılmasını istiyor olması diye belirtiyor ve bunun için de çok üzülmüş.

Sanırım sizin kullanıcı adınızdan bir tane daha var olabilir. Onu hatırlatmak istedim.

Hayır hayır bu benim,hatta bu konunun altına herşeyin çözüldüğünü yazmıştım.Şuanki bu konunun başındada zor günler geçirdik yazdım hatta.

Soğukluk girince geri düzelmiyor genelde... Zorlama kendini tekrar ısınmak için falan.;
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. En büyük iyilik bu olur ikinize de.

Teşekkür ederim,öyle yapmaya çalısıcam ama karşımdakini de fazla üzmek istemiyorum..

İleri de bir birinizi daha fazla üzmek istemiyorsan şimdi bunu yapman daha hayırlı olur. Kafanda bitirmişsin zaten.

sevgilinden sebepsiz yere soğumamışsın ki sana yanlışları olmuş.şu durumda soğuman eski heyecanının kalmaması çok normal:31:
bence de akışına bırak sevgilin seni kazanmak için çabalarsa kendine çekidüzen verirse ona karşı için yeniden ısınır zaten yok olmuyorsa da zorlamanın manası yok bence:50:

1 senedir her gününü beraber geçirdiğin iyi gününde kötü gününde yanında olan insanı pat diye birden bırakmak o kadar olmuyor işte...Sanki onu yarı yolda bırakıyormuşum gibi geliyor..

Her ilişki sonsuza dek sürecek diye bir kural yok.

Olmuyorsa olmuyordur.

Yanında kendini iyi hissetmediğin,konuşacak konu bile bulamadığın birisiyle devam etmen,ikinize de haksızlık olur.

Herkesin yorumları için teşekkürler,gerçektende araya bi kere soğukluk girdiği zaman düzelmiyormuş.Ayrıldık.

canım dönem dönem böyle şeyler oluyo ilişkilerde bence geçici bi durum bu üzülürsün sonra gibime geldi

Bilmiyorum,ama artık çok kırıcı olmaya başladı.Herşeyime karışır oldu,arkadaşlarımla görüşmeme izin vermez oldu.Bende bitirdim :(

kıskançlık karışma kimin ilişkisinde yok allah aşkına biz kadınlar nekadar dominant olmaya çalışsakta olmuyo türk erkekleri böyle maalesef tabiki duygularını sen daha iyi bilirsin ama alışkanlığında verdiği bi duyguyla zaman zaman bu tür soğmalar olabilir bence hemde geçici olcağına eminim

Back
X