Benim 1 senelik bi ilişkimiz var.Birbirimizi çok seviyoruz,ben onun bütün sülalesiyle tanıştım ve çok sevdiler beni.Bende onu benimkilerle tanıştırdım,onuda herkes sevdi.Ama geçen hafta annem sevgilimi çok sevdiği halde bana dışarı çıkma yasağı koydu,o çocukla görüşmeyeceksin dedi.Meğersem bizim oturduğumuz mahalle küçük bi yer (sevgilimle aynı mahalledeniz) ,dedikoducu karı çok yani,bu koca karılardan bi kaç tanesi anneme senin kızı bi çocukla görüyoruz becericek onu bak falan demişler

ağlamaktan içim çıktı artık,hangi insan böyle bi laf söyleyebilir ki

şimdi evden çıkamıyorum dahada kötüsü annem sevgilimden ayrılmamı istiyor napıcam
İyi geceler. Pardon, 3 gün kadar önce yazılan bu ifadeler sizin mi? Tesadüfen online mesajlarda şu an bulunduğum başlığa gözatıp kapatmıştım, sonra yine çok farklı bir yerleri okurken tesadüfen hemen arkasından yukarıdaki konu başlığını okumaya başladığımda, birden kullanıcı adı direk gözüme ilişince farkettim.
Yukarıdakini yazan siz değilsinizdir diye düşündüm, çünkü o üye evden çıkamıyor olmasından daha da kötüsünün annesinin sevgilisinden ayrılmasını istiyor olması diye belirtiyor ve bunun için de çok üzülmüş.
Sanırım sizin kullanıcı adınızdan bir tane daha var olabilir. Onu hatırlatmak istedim.