Çok geçimsizim :(

kıskançlık karışma kimin ilişkisinde yok allah aşkına biz kadınlar nekadar dominant olmaya çalışsakta olmuyo türk erkekleri böyle maalesef tabiki duygularını sen daha iyi bilirsin ama alışkanlığında verdiği bi duyguyla zaman zaman bu tür soğmalar olabilir bence hemde geçici olcağına eminim

Ben hiç gelemiyorum böyle karışma olaylarına,inşallah düzelir zamanla ben şimdi 1 haftalığına başka bi şehre gidiyorum sırf onu görmeyim diye belki oda bu süreçte biraz akıllanır :(

sen ona hiç mi karışmıyosun karışma dediğin tam olarak neler?

İşte son patlama yarın arkadaşımla beraber çarşıya gideceğim dedim,oda o arkadaşımı pek sevmez araları pek iyi değil,bana çıkmayacaksın dedi.Bende bir güzel sinir oldum,sen misin bana emir veren dedim.Daha nikahlı kocam değil bişeyim değil sonuçta.Dayanamadım bende artık sabrım taştı,ayrıldım.

İşte son patlama yarın arkadaşımla beraber çarşıya gideceğim dedim,oda o arkadaşımı pek sevmez araları pek iyi değil,bana çıkmayacaksın dedi.Bende bir güzel sinir oldum,sen misin bana emir veren dedim.Daha nikahlı kocam değil bişeyim değil sonuçta.Dayanamadım bende artık sabrım taştı,ayrıldım.

canım bu biraz da karakter meselesi sen verdiğin kararın doğru olduğunu düşünüyosun bu tür baskıcılıkları istemiyosun kendine göre çok çok haklısın umarım mutlu olursun

Ne olursa olsun ümidimi de hemen kesemiyorum işte,senelerimi verdim ona ve hiçte böyle bir insan değildi son bir kaç haftadır böyle oldu :(

bir sene değilmiydi? olmuyorsa zorlama ya daha cok gencsin .. daha iyisi cıkacaktr karsına.. bu kadar kafana takma derim ben kendi değerinin farkında ol..

bir sene değilmiydi? olmuyorsa zorlama ya daha cok gencsin .. daha iyisi cıkacaktr karsına.. bu kadar kafana takma derim ben kendi değerinin farkında ol..

Evet bir sene ama her gün beraberdik birde biz aynı mahalledeyiz ama son zamanlarda sorunlar çıkmıştı bi süre buluşamadık sonra hiç olaylar yatışmadı işte :( umarım atlatırım bunu ...

seni mutsuz ediyorsa umarım unutursun.. unutamazsanda katlanıorm herseyne diyip beraber olacaksn..

1 hafta müddet verdim işte kendime,başka bi şehre gidicem yarın.1 hafta içinde o eski hali dönmezse herşey tamamen biter.Eskiden ne kadar iyi bi insandı bi bilseniz,son bir kaç haftadır çok değişti çok :(

azcık zamana bırak bakalım ne olacak..kendini ölç tart kararında eminsen dönme ama değilsen onun bi boşlukta olduğuna inanıyosanda zaman göstericek

2 gün oldu ama ben dayanamadım geri döndüm ve oturup iki medeni insan gibi konuştuk ve bitirdik ilişkimizi.En hayırlısı buymuş demekki :)

onunda sana sevgisi kalmamış demek ki. bu durumu kabullendiğine göre.
çünkü seven erkek sevdiğini mutlaka elde eder.

uzun süreli ilişki yürütmek cidden kolay değil ve emek gerektiriyo. sürekli birlikte farklı şeyler yapmak lazım ki aradaki heyecan bitmesin.
yoksa hergün buluşup konuşup monoton bir hayat yaşanırsa o kişiyle evli olsanız bile kaldıramazsınız. sevgili olunca ayrılmak daha da kolay oluyo.

onunda sana sevgisi kalmamış demek ki. bu durumu kabullendiğine göre.
çünkü seven erkek sevdiğini mutlaka elde eder.

uzun süreli ilişki yürütmek cidden kolay değil ve emek gerektiriyo. sürekli birlikte farklı şeyler yapmak lazım ki aradaki heyecan bitmesin.
yoksa hergün buluşup konuşup monoton bir hayat yaşanırsa o kişiyle evli olsanız bile kaldıramazsınız. sevgili olunca ayrılmak daha da kolay oluyo.

Evet gerçekten emek istiyo bir ilişkiyi yürütmek ama çift taraflı emek...

Back
X