- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Ne kadar sürece çıktıBenim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için,inşallahYakından olan fotoda çok silik görüyorum bence 2 gün daha bekleyip tekrarlayın koyulaşırsa sizinledir ve kana da gidersiniz
Belki bu sefer olmuştur doğal yolla,neden olmasın kiİnşAllah çok isterim ama ben doğal yolla hiç gebe kalmadım 1 kez tüp bebekle kaldım sanmıyorum olduğumu açıkcası
10 dakika sonra gördüm bu şekildeNe kadar sürece çıktı
Var canım o zaman10 dakika sonra gördüm bu şekilde
İnşAllah benimde olmuştur senindeBelki bu sefer olmuştur doğal yolla,neden olmasın ki
Yarın sabah bi erken gebelik testi yapacağım. Sağlık ocağındakiler artık bana ruh hastası gibi bakıyorVar canım o zaman
Ama yanılmamak adına bence kan ver
Valla eczacı bunu verdi,bi de 2 tane almıştım yarın da yaparım diye,eğer yarınki de çıkmazsa ve kan veremezsem o zaman başka bi eczaneden alırım,teşekkür ederim
Ahahajahaja :)Yarın sabah bi erken gebelik testi yapacağım. Sağlık ocağındakiler artık bana ruh hastası gibi bakıyor
Ah inşallah canımİnşAllah benimde olmuştur seninde
Yarın sabah bi erken gebelik testi yapacağım. Sağlık ocağındakiler artık bana ruh hastası gibi bakıyor
Aslında ilk bebeğim değl 2018 yılından buyana istiyorum 2020 Kasım ayında tüp bebekle gebe kaldım ağustos ayında doğum yaptım bebeğim vefat etti 2 gün sonraAhahajahaja :)
İlk bebeğin mi ?
Ne kadar süredir istiyorusn ?
Doğru ağustos da doğum yaptım kızım vefat ettisenin daha yeni bebeğin olmuş gözüküyor?
Kucağınız boş kalmasın inşallah bu sefer hamilesinizDoğru ağustos da doğum yaptım kızım vefat etti
Doğru ağustos da doğum yaptım kızım vefat etti
İnşallah bu sefer hamilesin canım ve sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütürsün inşallahAslında ilk bebeğim değl 2018 yılından buyana istiyorum 2020 Kasım ayında tüp bebekle gebe kaldım ağustos ayında doğum yaptım bebeğim vefat etti 2 gün sonra
Eğer hemen çıktıysa sizin var gibi görünüyor.Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Amin inşallah öyle olurKucağınız boş kalmasın inşallah bu sefer hamilesiniz
Amin canım allah razı olsun. Nerden bileceksin olsunoy canım başın sağolsun kusura bakma altında görünce inan aklıma gelmedi bile.
daha çok gençsin inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
İnşAllah öyleyimdir ama artık nedense olumlu bakamıyorum hayrlısı olsunİnşallah bu sefer hamilesin canım ve sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?