- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Yani 10 dakika sonra baktım unuttum. Yarın tekrar yapacağım işteEğer hemen çıktıysa sizin var gibi görünüyor.
AaaaaaAslında ilk bebeğim değl 2018 yılından buyana istiyorum 2020 Kasım ayında tüp bebekle gebe kaldım ağustos ayında doğum yaptım bebeğim vefat etti 2 gün sonra
Amin canım allah razı olsun. Nerden bileceksin olsun
Şehir hastenesinde 41. Haftada doğuma alındım normal doğuma zorlandım bebek kanala sıkıştı oksijensiz kaldı nst kalp atışı kesilince sezeryana alındım. 3 tur kordon varmış kaka yapmış yemiş kanala sıkışmış işte 2 gün yaşayabildiAaaaaa
Çok üzüldüm. Nedendi belli mi ?
Olsun
Koku varsa regli gelecek olabilir. Hamilelikte koku olmaz.Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
Şehir hastenesinde 41. Haftada doğuma alındım normal doğuma zorlandım bebek kanala sıkıştı oksijensiz kaldı nst kalp atışı kesilince sezeryana alındım. 3 tur kordon varmış kaka yapmış yemiş kanala sıkışmış işte 2 gün yaşayabildi
Sizinki net hayırlı olsunBenim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Gerçekten çok üzgünüm…Şehir hastenesinde 41. Haftada doğuma alındım normal doğuma zorlandım bebek kanala sıkıştı oksijensiz kaldı nst kalp atışı kesilince sezeryana alındım. 3 tur kordon varmış kaka yapmış yemiş kanala sıkışmış işte 2 gün yaşayabildi
Haber ederim canım ama yoktur büyük ihtimalleallah bildiği gibi yapsın onları
çok canım sıkıldı şu an
ay inşallah vardır kız, haber ver unutma
Sizde gebelik var bence yeni kana geçmiş hatta benimde ilk böyle çıkmıştıBenim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Hayırlısıyla vakti saati vardır canım onunda3 yıldır hep bir sonraki aya kayıyor umutlarım...
Anladım belki de öyledir hayırlısı olsunKoku varsa regli gelecek olabilir. Hamilelikte koku olmaz.
Biz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...İnşAllah öyleyimdir ama artık nedense olumlu bakamıyorum hayrlısı olsuntedavi gördün mü canım sen hiç
Ben çok silik görüyorum az önce de yazdım ama inşallah hamilesiniz güzel düşünün lütfenBiz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...
İnşAllah öyledir 3 gün geçti adetimSizde gebelik var bence yeni kana geçmiş hatta benimde ilk böyle çıkmıştı
Bitanem cok kafana takarsan da olmuyor. Hiç düşünme hic kafa yorma sadece yumurtlama zamanı iyi değerlendirin. Zaten hamile de kalmışsın kimyasal da olsa bu demek ki kalabiliyorsun hem doktorlar da sorun yok demis bence sadece çok fazla kendini stress qltina alıyorsun o yuzden de olmaz. Birazcık rahatla olacak insallah hiç merak etmeBiz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...
Bence var canimBenim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Çok zor çok iyi Anlıyorm seni ben hiç gebe kalmamıştım doğal yolla. Bak sen en azından kalmışsın. Yani maddi durumun var mı bir sıkıntın yoksa aşılama yaptırsan aslında. Ben baktım 3 yıl olmayınca gittim direk tüp bebek yaptırmıştım maddi durumum da yoktu kredi çekmiştik halada yok zaten. Belki tedaviyle daha çabuk olur. 2. Rabbim ne zmaan nasp ederse olurBiz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımİnşAllah öyledir 3 gün geçti adetim
İnşallah çok teşekkür ederimBen çok silik görüyorum az önce de yazdım ama inşallah hamilesiniz güzel düşünün lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?