Gebeliğe Hazırlık Çok hafif bir hayalet çizgi sizce var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaaa
Çok üzüldüm. Nedendi belli mi ?
Olsun
Şehir hastenesinde 41. Haftada doğuma alındım normal doğuma zorlandım bebek kanala sıkıştı oksijensiz kaldı nst kalp atışı kesilince sezeryana alındım. 3 tur kordon varmış kaka yapmış yemiş kanala sıkışmış işte 2 gün yaşayabildi

Koku varsa regli gelecek olabilir. Hamilelikte koku olmaz.

allah bildiği gibi yapsın onları
çok canım sıkıldı şu an
ay inşallah vardır kız, haber ver unutma

Gerçekten çok üzgünüm…
Gerçekten diyecek birşey bulamıyorum şıan

İnşAllah öyleyimdir ama artık nedense olumlu bakamıyorum hayrlısı olsun tedavi gördün mü canım sen hiç
Biz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...

Ben çok silik görüyorum az önce de yazdım ama inşallah hamilesiniz güzel düşünün lütfen

Bitanem cok kafana takarsan da olmuyor. Hiç düşünme hic kafa yorma sadece yumurtlama zamanı iyi değerlendirin. Zaten hamile de kalmışsın kimyasal da olsa bu demek ki kalabiliyorsun hem doktorlar da sorun yok demis bence sadece çok fazla kendini stress qltina alıyorsun o yuzden de olmaz. Birazcık rahatla olacak insallah hiç merak etme Rabbım en güzelini versin

Çok zor çok iyi Anlıyorm seni ben hiç gebe kalmamıştım doğal yolla. Bak sen en azından kalmışsın. Yani maddi durumun var mı bir sıkıntın yoksa aşılama yaptırsan aslında. Ben baktım 3 yıl olmayınca gittim direk tüp bebek yaptırmıştım maddi durumum da yoktu kredi çekmiştik halada yok zaten. Belki tedaviyle daha çabuk olur. 2. Rabbim ne zmaan nasp ederse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…