slm yurtta da arkadas bulamadin mi?
ist. buyuk cik gez dolas
nette bloglara bak
yapacak o kadar cok sey varki senin yasindakiler icin
sanirim sen depresyona girmissin kadinlar yeni bir is yeni bir sehir yeni bir ev degistirdiklerinde depreyona girerlermis
bende de oyle oldu kendimden biliyorum
insan sonra alisiyor herseye biraz sabir
zamanla istemedigin sayıda arkadaşın olacaktır.
şimdilik yalnızlıgının tadını cıkart bence.
Öyle mi gerçekten?
1 tane olsa kafi modundayım şu sıralar.Memleketim şehrim arkadaşlarım yeri çok ayrıymış çook.Yaşayınca o kadar iyi anladım ki.Arkadaşlarım gittigi şehirlerde kaynaşmışlar bile.İnterneye resimler koyuyorlar gittikleri yerleri etiketliyorlar o bilinen sitelerde.Bunlar benim içimde ukte kalacak maalesef.İnternet değil tabiki.Bu ilk heyecanlar ilk keşifler.
Oda arkadaşlarım 2 ve 3.sınıf.Şuan odada bile yoklar geziyorlar.Yurt odasında an ve an devam ediyor tek kişilik hayatım
Merhabalar.
Sorunum yalnızlık.Hem de çok büyük bir sorunum.Bu sene İstanbul Üniversitesi 1.sınıfım.Şehir dışından geldim bu şehre.Hani yeni bir şehre yeni insanlara alışmak zor derler ya İstanbul 2 kat zormuş bunu anladım.1,5 ay oldu tam 1,5 ay.Artık herkes yavaş yavaş arkadaş çevresini kurdu çevresi oluşmaya başladı ama benim 1 tane bile arkadaşım yok.Haftasonu evime gidiyorum 2 saat diye.Belki bu yüzden adapte olamıyorum bilmiyorum.Derslerde bir derece ama aralarda yemek saatinde tek olmak çok moralimi bozuyor artık.Bugün ağlayarak geldim yurda.
Hayatımın en güzel yılları üniversite yılları olmayacak galiba benim.Şimdiden mezun olayım kurtulayım diye aekıyorum.Böyle geçmez 4 sene biliyorum.
Çekingen biri değildim hem de hiç değildim.Çok rahat kendini ifade eden biriy(di)m.
Ailem de çok kızıyor.Hiç mi arkadaşım yok bulamadın mu koca okulda kafana 1 tane arkadaş diyorlar.
Yok işte ya bulamıyorum ya anlaşamıyorum ya bende bir sorun var.
Şu an yurttan yazıyorum.Bazen diyorum çıkar ilişkisi boşver millet mi kurtaracak seni.ÇALIŞ DERSİNE yalnızlık iyidir.
Diyorum diyorum da Ama bir arkadaş da fena olmazdı.:2:
Çok kötü yalnızlık çoook.
İçimi dökmek istedim sadece
Merhabalar.
Sorunum yalnızlık.Hem de çok büyük bir sorunum.Bu sene İstanbul Üniversitesi 1.sınıfım.Şehir dışından geldim bu şehre.Hani yeni bir şehre yeni insanlara alışmak zor derler ya İstanbul 2 kat zormuş bunu anladım.1,5 ay oldu tam 1,5 ay.Artık herkes yavaş yavaş arkadaş çevresini kurdu çevresi oluşmaya başladı ama benim 1 tane bile arkadaşım yok.Haftasonu evime gidiyorum 2 saat diye.Belki bu yüzden adapte olamıyorum bilmiyorum.Derslerde bir derece ama aralarda yemek saatinde tek olmak çok moralimi bozuyor artık.Bugün ağlayarak geldim yurda.
Hayatımın en güzel yılları üniversite yılları olmayacak galiba benim.Şimdiden mezun olayım kurtulayım diye aekıyorum.Böyle geçmez 4 sene biliyorum.
Çekingen biri değildim hem de hiç değildim.Çok rahat kendini ifade eden biriy(di)m.
Ailem de çok kızıyor.Hiç mi arkadaşım yok bulamadın mu koca okulda kafana 1 tane arkadaş diyorlar.
Yok işte ya bulamıyorum ya anlaşamıyorum ya bende bir sorun var.
Şu an yurttan yazıyorum.Bazen diyorum çıkar ilişkisi boşver millet mi kurtaracak seni.ÇALIŞ DERSİNE yalnızlık iyidir.
Diyorum diyorum da Ama bir arkadaş da fena olmazdı.:2:
Çok kötü yalnızlık çoook.
İçimi dökmek istedim sadece
Canımm merhaba. Ben de istanbul universitesindeyim 2. sınıfım aynı sorunu bende cok yasadim en basta suan bile pek arkadasim yok.. Ders saatlerimiz pek uyusmuyor olabilir ama bana ozel mesaj atarsan okulda bulusuruz, tanisiriz :) bende cok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?