Çok istedigim okula gitmek yalnızlıgım yüzünden kabus

Durumlar biraz daha iyi gibi.Notlarım iyi gelmeye başladı moral oldu yani.Herkesle muhabbet kurabiliyorum öyle sorunum yok ama sorun okul dışı vakit geçirmede.
Ya da bilmiyorum belki de normal bir hayatım var ama bana az geliyor.Üniversitede de şuana kadar sosyal bir etkinlik olmadı.Etkinliklere katılmayı kendimi geliştirmeyi planlıyorum.Okuldan olmasa da bu şekilde bir şekilde çevrem olur sanırım.
İlginiz alakanız desteginiz için ne kadar teşekkür etsem az.Kime anlatsam alışırsın yaa cümlesini duymaktan sıkılmıştım.Burada sizin görüşlerinizi düşüncelerinizi daha önemlisi tecrubelerinizi görmek çok iyi geldi.Çok sagolun.

Benim karşımdakine değer vermem yetmiyor mu ? İlla fotokopi,illa not paylaşımı mı gerekiyor.Çıkar ilişkisi temeline kurulacak bir arkadaşlık istemiyorum ki.Yalnız kalayım o zaman

Benim karşımdakine değer vermem yetmiyor mu ? İlla fotokopi,illa not paylaşımı mı gerekiyor.Çıkar ilişkisi temeline kurulacak bir arkadaşlık istemiyorum ki.Yalnız kalayım o zaman

hayır yetmez ben sana değer veriyorum hadi arkadaş olalım yok öyle yemezler sen yanlız kal o zaman

ne saçma ya değer verdiğin için arkadaşlık kurulmayacağını kim nerden uyduruyor? her arkadaşlık çıkar ilşkisine bağlı değildir.
üniversitede herkes o şekilde arkadaşlık kurmuyor.
ben üniversite arkadaşlarımla hala görüşüyorum hiçbir çıkar ilşkimiz olmadı,aynı sınıftaydık.
insan heryerde insan üniversiteye gelince milletin kimyası değişmiyor o yaştan sonra.
eğer karşındakinin sütü bozuksa ve sen öyle biriyle üniversitede karşılaşmışsan,sorun üniversite ortamı değil.sorun o kişi veya kişiler.
sen insanlarla diyalog halinde ol geri durma,kafana göre biri olursa zaten otomatikman arkadaş olursunuz,samimiyet ilerler.ha oldu ki kafa dengi birine rastlamadın,zaten uğraşma zoraki arkadaşlıktan sende tat almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…