- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Tanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha onla flört aşamasına bile ulaşmamıştım.Göz göze gelir tebessüm ederdikTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
Bir hafta sonra evlenme teklif aldım kabul ettim 3 ay içinde evlendim, 7 yıllık evliyim 3 çocuğum var, mutluyum pişman değilimTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
Haziranda tanistik agustos basinda teklif etti ekimde soz kesildi. 6 ay sonra nisanlandik 1 sene sonra evlendik. 9 senelik evliyizTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
Tanıştıktan 2 ay sonra teklif aldım. Evlendik 5. Yılı bitiriyoruz. Şükür mutluyuzTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
bunun kesin bi sonucu yok ki, olan da var olamayan daTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
2. örnek bedavadan ehliyeti kapmıştır heralde2 örnek biliyorum.
biri tatilde güneşlenirken, biri yerdeki güneş gözlüğüne basınca kafasını kaldırıp bakıyor. o dakikada adamın ilk sözü "benimle evlenir misin?" 20 küsür senedir evliler.
diğeri ehliyet kursuna gittiği yerin sahibi ile tanıştı, 18. gün evliydi. 10 küsür senedir evliler.
ama her örnek böyle olamaz tabi. yani iyi örneklere bakıp kapılmak doğru değil bence.
Teklif 9.gün geldi 7.ay nişan 8.ay düğün 7 yıllık evlilik çocuk olamamasına rağmen iki yaramaz çocuk var sanki evde sürekli ruh hali değişik iki tip varTanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?