• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kısa sürede evlenme teklifi alan var mı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Tanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?

Tanıştıktan çok kısa süre sonra evlenme teklifi alıp, evlenip gercekten mutlu olan var mı? Yoksa çok çabuk teklif bir aldatmaca mı?
daha onla flört aşamasına bile ulaşmamıştım.Göz göze gelir tebessüm ederdik :olamaz: birgün ortak tanıdığımzn düğününde karşılaştkk ve beni beğendiğini tanımak istediğini zaman geçirmek için değil ciddi yola girmek için beni seçtiğini söyledi :oha: .Uzun zammdr izlemiş beni haberm yoktu.Flörte başladığımızda "bna 1 ay ver seni tanıyayım" demiştm.aklımzda düğün yapmak vardı neticesinde flört 1 ayın son günü bna bu mesaj geldi "1 ay doldu artık aileleri mi alsak piste? "😂 1 ay dolduktn 2 hafta sonra nişanım oldu.Nişanlılıkda iş sıkntısı çekti ve 1 yıl kadr nişanlı kaldk işi düzenli olmş olsaydı daha kısa süreceğnden eminim.Ve düğünü&nikahı nişan tarihiyle aynı tarihe almıştı.(süpriiz yptı ) Ve düğün tarihini aldığını öğrendiğimde düğünüme 20 gün vardı yani düğünü tam tamına 20 gün öncesinde ayarlamıştk.Nişanlılık yildönümü diye beklerken bir anda evlendiğimin farkına vardım.Herşy çok hızlı gelişti kısmet işte.Sevdiğimle evlendim diyebilirim her ne kadr aceleci olsakda.Çok mutluyum huzurluyum evliliğimdn.Şükür..İnşAllah böyle bi karar verirsen sende çok mutlu olursun 😃😃

Sanırım eskiden hemen evlenmek daha mı basitti ya da herşey böyle gün yüzünde değildi bilmiyorum belki bayanlarda iş hayatında bu kadar etkin değildi ama devir tanıma devri eğer yaşın müsaitse bekleyip tanımaya değer, tanımadan , evlenmek için evlenen insanların bir çoğu malesef boşanıyor

Ben etrafımda bir-iki kişiden duydum. Biri 3 gün sonra evlilik teklifi almış, hayatımın en büyük deliliğidir dedi. Nasıl cesaret ettim bilmiyorum, ama iyiki etmişim dedi. 20 seneye yakındır evliler.

Biride galiba tesadüfen dışarıda tanışmışlar. Adres sormuş çıkmaya başlamışlar. Birkaç gün sonra evlenme teklif etmiş “Ben yurtdışına çalışmaya gidiyorum. Benimle hemen evlenip beraber gitmeye hazır mısın?” diye sormuş tanıdığımda kabul etmiş. Onlarda tıpkı ilki gibi uzun süredir evliler.

Benim annemle babam çok uzun yıllardır tanışıp evlendiler. Ama maleseef boşandılar. Oysa kuzenim çok uzun yıllar çıktığı kız arkadaşıyla evlendi, uzun süredir evli ve mutlular.Hayat gerçekten çok garip. Mutlu bir evlilik için tam olarak bir kriter ve ya garanti yok.

2 örnek biliyorum.
biri tatilde güneşlenirken, biri yerdeki güneş gözlüğüne basınca kafasını kaldırıp bakıyor. o dakikada adamın ilk sözü "benimle evlenir misin?" 20 küsür senedir evliler.
diğeri ehliyet kursuna gittiği yerin sahibi ile tanıştı, 18. gün evliydi. 10 küsür senedir evliler.
ama her örnek böyle olamaz tabi. yani iyi örneklere bakıp kapılmak doğru değil bence.

2 örnek biliyorum.
biri tatilde güneşlenirken, biri yerdeki güneş gözlüğüne basınca kafasını kaldırıp bakıyor. o dakikada adamın ilk sözü "benimle evlenir misin?" 20 küsür senedir evliler.
diğeri ehliyet kursuna gittiği yerin sahibi ile tanıştı, 18. gün evliydi. 10 küsür senedir evliler.
ama her örnek böyle olamaz tabi. yani iyi örneklere bakıp kapılmak doğru değil bence.
2. örnek bedavadan ehliyeti kapmıştır heralde 😃😃😃

Biz tanıştıktan tam bir sene sonra, yıl dönümümüzde evlilik teklifi aldım, 4 ay sonra isteme oldu ve aslında bu haziran (istemeden 3 ay sonra) evlenecektik ama covid'den dolayı sanırım ertelememiz gerekecek.

Teklif 9.gün geldi 7.ay nişan 8.ay düğün 7 yıllık evlilik çocuk olamamasına rağmen iki yaramaz çocuk var sanki evde sürekli ruh hali değişik iki tip var

Back
X