- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
Sevgili arkadaşlarım merhaba.. Belki saçma olacak ama çok korktum gerçekten. Bunun konusu burası mi onu da bilmiyorum ama yazmak istiyorum çok.. Az önce uyuyordum ya da uyumaya çalışıyordum. Çok susamıştım eşime bir kaç kez şu getir dedim oda çok yorgundu kalkamadı bir türlü. O kadar ağzım kurudu ki. Ben de korkudan kalkıp alamadım. Sonra neyse yine uyumaya ya da uyumaya çalışmaya devam ettim. Sonra dışarıdan acayip sesler duydum eşime seslendim yataktan fırladı kapıya koştu kapıyı açtı falan. Sonra ben gelirken suda getir aşkım dedim mutfağa gittiğini hissettim ama bir anda uyandım ve eşim arkamda uyuyordu. Sonra tekrar gözlerimi kapattım korkacak birşey yok dedim kendime sonra bu 3 harfli olaylarda insanların hep kulağı çınlar dedim nerden aklıma geldiyse sonra bir anda kulaklarım öyle bir çınladı ki sanki siren çalıyor hiç bişey yapamadım 30 saniye falan sürdu. Sonra dedim kalk ayağa yeter tam kalkacaktım sanki ev sallanıyor garip bir girdap var gibi ve onun içine çekilmişim gibi ve bütün vücuduma tuhaf bir elektrik verilmiş gibi hissettim ama bu daha uzun sürdü tahminim 1 buçuk dakika falan. Eşimin koluna vuruyorum, adını söylemeye çalışıyorum ama hissetmiyor, söyleyemiyorum en son uyanıp bir anda adını söyleyebildim oda uyandı. Şimdi kalktım ışığı açtım mutfaktayım. Buna benzer birşey hayatımda 2. Kez yaşıyorum. Bir öncekinde de yine sadece eşime seslendim sesimi duyuramadım vurdum vuramadım sonra yine birden sesim çıktı seslendim uyandım. Bu ne ya çok korktum nette baktım karabasan falan yazıyor aklıma kötü şeyler geldi büyü müyü olabilir mi eskiden hiç inanmazdım şimdi korkuyorum kusura bakmayın uzun oldu ama çok korktum gerçekten.