Çok korkuyorum :(((((

tencere yemeklerini belki cok sevmediginizden useniyor olabilirsiniz, ya da ugrastıracak diye bakıyorsunuzdur.
ben tum sebzeleri ya haslayıp (suyuna da corba) ya da kavurup uzerine sos yapıp oyle yiyorum.

sigara boregini cok seviyorsanız karbonhidrat olarak yine onu alabilirsiniz, fırında yaptıgınız surece gayet hafif de olur, cıtır cıtır canım cekti : ))
ancak tum tabagınızı onunla doldurmak yerine yanına yogurtlu bir salata veya farklı sebzelerle yapacagınız bir garnitur ile daha saglıklı hale getirebilirsiniz.
hatta fırında borekler piserken atın biberleri onlar da pişsin azıcık, közlenmis gibi yersiniz ; )

en kotu brokoli bruksel lahanasi alip bi guzel pisirin,mumkunse buharda yapmaniz daha iyi olur tabi,limon zeytinyagi gezdirin ustune..yanina yayla corbasi yapin ki yayla corbasi cok ama cok kolay..oh mis gibi yemek..bebeginiz bi suru vitamin alir..
haftada 3 kere balik yemeye calisin.hic beceremiyorsaniz zeytinyagi kimyonla marine edin.atin firina patateslerle birlikte,yarim saatte hazir yemeginiz.
pratik yemek tarifleri veren bicok site var,oralara da bi goz atin.

Çook tatlısın canım benim çook teşekkür ederim yüreklendirdiğin için inşallah ikimizde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bu güzel günleri nasip etsin..

Canım asılk son haftalarda alınıyo kilo dikkat et bebeğe bişey olmaz korkma ama çatlak olur kilo fazlan olur netten öğrendim bende yemek yapmayı kör topal yapıyorum bişeyler bebek ek gıdaya geçince bide onu düşünüyosun yavaştan tutsun tutmasın herseyi dene deneye yanıla bi bakmışsın baya baya usta olmuşsun bize tarif verirsin burda

Evet tencere yemeklerinden nedense korkuyorum hep galiba o yüzden tutmuyo Fırında yapıyorum sigara böreğini yanında hep yoğurt yiyorum dengelesin diye.. Bundan sonra bol bol salata yapıp yicem en azından sebze ihtiyacımı o şekilde karşılamış olayım.. Çoook sağolunn fikirleriniz için

Nerde yanlış yapıyorum bir bilsem o kadarda özeniyorum ki

Ebru Şallı hamileliği boyunca kivi yemiş. :) fazla kilo almamış çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Sabah kahvaltısını iyi yap bal ye ama hakikisini. Sütlerinde şişede olanları daha iyimiş doktor öyle dedi. paket süt tüketmeyin dedi bana.
Ama pratik yemeklerde yapmaya çalış canım. olmaz böyle. gülesim geldi ya çok tatlısın :)

Çook teşekkür ederim fikirleriniz için bundan sonra daha azimle devam edicem yapmaya kolay olanlardan ben çalıştığım için hiç fırsat olmadı yemek öğrenmeye şimdide onun zorluğunu çekiyorum keşke evlenmeden öğrenseydim

Semizotunun faydası var diye biliyorum,eğer bulabilirsen ondan alabilirsin marketlerde vardır belki annem yazdan derindonrucuya koydu,salatasını ve cacığını yapabilirsin.Hatta sende bahar ayında başla yapmaya buzluğa ilk olarak bezelye ve asma yaprağı koy zamanla öğrenirsin bu ikisi baharda başlar ,ve erken biter genelde.yazında diğer sebzeleri yaparsın.

Çook tatlısın canım benim çook teşekkür ederim yüreklendirdiğin için inşallah ikimizde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bu güzel günleri nasip etsin..

Amiinn inşallah sağlıklı olsunlar da herşey yapılır edilir zor diye birşey yok imkansız diye birşey yok ultrason da hele o pıtı pıtı şirin hareketleriyle insan daha çok yürekleniyor sende bebişini aklına getir hiç birşeye üzülme güzel anniş

bi tane ızgara alın kendinize.et, balık, tavuk, sucuk pişirip yiyin.hem pratik hem sağlıklı.abur cubur çok yemeyin kızartma vs yine yenebilir.tost menemen sandviç bi sürü pratik yemek var.yemek konusunda çok seçici olmayın bi şekilde doyurun karnınızı.yalnız sabah öğle akşam bi bardak günlük süt için ya da bi kase yoğurt yiyin.sabahları da haşlanmış yumurta.bol protein alın yani.bebeğe faydalı olan şeyler bunlar diye düşünüyorum.

Ayy inşallah canımm inşallah bende güzel güzel yemekler yapmayı öğrenirim son gaz denemeye devam

Ben bu ara kuru börülceye taktım, geceden ıslatıp sabah düdüklüde haşlıyorum başka bi tencerede patates havuç haşlıyorum, patates ve havuçlari küçük küpler halinde doğrayıp börülceyle karıştırıyorum üstüne bol dereotu doğuruyorum limonu yağı tuzu al sana salata

Ozellikle sahsina sinir olmadim azarda degil yeni nesil nazlılıktan kırılıyor hangi cagdayiz soracak kimse olmasin ogrenemesin
Sadece hazmedemedigim bisey var millet ne durumlarda cocuk yetistirdi,yetistiriyorken bazıları buna sukur demeyip agliyormusta bilmem ne .. imkanlarin neyse onla beslenirsin .. ekmegin yanina yogurdu katık yapip yiyenlerin cocuguna bisey oldugunu gormedim zaman gectikce sukursuzluk artiyor .. sokakta ac olana aglamayı biliyor hanfendi ama kendine agliyor yok besleniyor mu beslenmiyor mu ? Elinde internet cebinde para imkanlarini kullanamayip onu secemiyorum bunu yapamiyorum diye aglamak ne ..hos cokta umrumda degil isterse susmadan 1 hafta aglasın
Bana mı dokunuyor hayır ama bu tarz insanlara denk geldimmi lafimi soylerim buraya yazacaklarim icin izinde almam konuyu aciyorsa yazmak hakkim konu sahibi begenmiyorsa gormezden gel butonuna basmak hakki iyi aksamlar AdasuU-

O seenin tatlılığın bende çok kivi ile muz yiyorum.. Balın hakikisini bulamam ki marketten aldırdım balla pekmezi yarın için yemek tarifi bakmaya başladım bile

Ayy inşallah canımm inşallah bende güzel güzel yemekler yapmayı öğrenirim son gaz denemeye devam

Ben yapıyosam sen 10 kat güzelini yaparsın bebek olunca elinde çabuklaşacak bak gör misal ben hem burda cen cen edip hem yemek yapıp hem oglumla oynayıp onu besliyorum

Benimki buyudu 3 yasina bile geldi, darisi size olsun saglikla dogup buyusun kuzucuk.
benim doktorum cok guluyordu bana, abovvv sulu yemek yemezsen cocuk nasil buyuyecek diyip kahkaha atiyordu. Cok da guzel alternatifler sunuyordud hatta hamileligim basinda sutu hicbir sekilde icemiyordum, madodan maras dondurmasi al ye diyordu, sonradan nesquikle icebildim. Peynirli boregime ispanak koydurup ordan biraz vitamin aliyordum. Magvital, demir ilaci ve elevit de kullandim. Ama iste dedigim gibi benim acimdan kotu oldu 40 kilo aldim, vermem 2 yil surdu :) kalsiyumum cocuga gittigi icin dislerim curudu. Demir depolarim bosaldi hamilelik ve sonrasinda uzun sure ilac almak zorunda kaldım.

Çarşamba görücem meleğimi rahatlatır inşallah beni inşallah sizinde biran önce bulantılarınız geçer ve beslenmeye başlarsınız meleklerimiz rabbime emanet o güzel yüreğin hiç acı görmesin

iyide bu arkadaşın ki imkan meselesi değil be canım evinde belki herseyi var ama ayarını tutturamiyorum diye yapmak istemiyo hevesi kırılmış benim anladığım

Bunuda deniyim salata türleri daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…