Kuru börülcenin normal Salçalı hafif sulu yemeğide çok güzel oluyor canım.Ben bu ara kuru börülceye taktım, geceden ıslatıp sabah düdüklüde haşlıyorum başka bi tencerede patates havuç haşlıyorum, patates ve havuçlari küçük küpler halinde doğrayıp börülceyle karıştırıyorum üstüne bol dereotu doğuruyorum limonu yağı tuzu al sana salata
Çok badem al marketten bol bol ye bebeğin beyin gelişimi için bol bol meyve ye ayrıca et ürünlerini yemeğe dikkat et yoğurt sut bunları ye saydiklarim et dışında hazır şeyler ve bebek için gerekli Şeyler,ayrıca relax ol bebek besleniyor üzme kendiniKızlarrr benimde kendimce bir derdim var ve bunu paylaşmak istiyorum... Ben yemek yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışsamda tutmuyo sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 10 da sonra başlıyorum düşünmeye öğlen ne yesem akşam ne yesem diye... Sonra hep patates kızartması sigara böreği domatesli biber pişiriyorum vs... Sonra oturup ağlıyorum bunlarla bebeğim besleniyor mu acaba diye çünkü okuyorum burda hamileler neler yiyor sağlıklı sağlıklımesela bugun sabah güzelce kahvaltımı yaptımbaşladım düşünmeye öğlen sigara böreği patates kızartması az öncede hamburger yedim şimdi ise ağlıyorum bebeğime bişey olur mı diye bebeğim besleniyor mudur çok üzülüyorum kırk yılda bir kaynanam çağırır yemeğe yada annem oralarda bitek biraz besleniyorum yani... Ama hergün aynı sorun aynı stres her doktor kontrolunde korkuyla giriyorum bu düşüncelerden kurtulmak için napmam gerek kızlar bebeğim besleniyormudur sizler ne yediniz nasıl beslendiniz kendimi bi türlü rahatlatamıyorum parası olmayan hamileler napıyor beslenemiyor diye düşünüp busefer onlara ağlıyorum en azından ben abur cubur buluyorm ordan burdan sokakta kalanlar yiyemiyor diye kendime kızıyorum hiç bi türlü rahatlatamıyo içim
Ay Allah aşkına ne diyorsunuz ya uslubunuza dikkat edin hanfendi falan ne bu samimiyet? Lütfen daha fazla yazmayın insanların dertlerine dert katmakta üstünüze yok ki her konuda maşallah böyle bi yorumunuz var... İyi akşamlar dahada polemiğe giremicem ben burda istediğimi paylaşırım ağlarım kimene ? Görmezden gelin olsun bitsinOzellikle sahsina sinir olmadim azarda degil yeni nesil nazlılıktan kırılıyor hangi cagdayiz soracak kimse olmasin ogrenemesin
Sadece hazmedemedigim bisey var millet ne durumlarda cocuk yetistirdi,yetistiriyorken bazıları buna sukur demeyip agliyormusta bilmem ne .. imkanlarin neyse onla beslenirsin .. ekmegin yanina yogurdu katık yapip yiyenlerin cocuguna bisey oldugunu gormedim zaman gectikce sukursuzluk artiyor .. sokakta ac olana aglamayı biliyor hanfendi ama kendine agliyor yok besleniyor mu beslenmiyor mu ? Elinde internet cebinde para imkanlarini kullanamayip onu secemiyorum bunu yapamiyorum diye aglamak ne ..hos cokta umrumda degil isterse susmadan 1 hafta aglasın
Bana mı dokunuyor hayır ama bu tarz insanlara denk geldimmi lafimi soylerim buraya yazacaklarim icin izinde almam konuyu aciyorsa yazmak hakkim konu sahibi begenmiyorsa gormezden gel butonuna basmak hakkiiyi aksamlar AdasuU-
Ayy sizin gibilere o kadar özeniyorum ki mükemmelsiniz ya inşallah bende bu kadar hamarat olabilirim 3 ü biraradaBen yapıyosam sen 10 kat güzelini yaparsın bebek olunca elinde çabuklaşacak bak gör misal ben hem burda cen cen edip hem yemek yapıp hem oglumla oynayıp onu besliyorum
iyide bu arkadaşın ki imkan meselesi değil be canım evinde belki herseyi var ama ayarını tutturamiyorum diye yapmak istemiyo hevesi kırılmış benim anladığım
Kuru börülcenin normal Salçalı hafif sulu yemeğide çok güzel oluyor canım.
Evet tencere yemeklerinden nedense korkuyorum hep galiba o yüzden tutmuyoFırında yapıyorum sigara böreğini yanında hep yoğurt yiyorum dengelesin diye.. Bundan sonra bol bol salata yapıp yicem en azından sebze ihtiyacımı o şekilde karşılamış olayım.. Çoook sağolunn fikirleriniz için
Ayy sizin gibilere o kadar özeniyorum ki mükemmelsiniz ya inşallah bende bu kadar hamarat olabilirim 3 ü birarada
Ozellikle sahsina sinir olmadim azarda degil yeni nesil nazlılıktan kırılıyor hangi cagdayiz soracak kimse olmasin ogrenemesin
Sadece hazmedemedigim bisey var millet ne durumlarda cocuk yetistirdi,yetistiriyorken bazıları buna sukur demeyip agliyormusta bilmem ne .. imkanlarin neyse onla beslenirsin .. ekmegin yanina yogurdu katık yapip yiyenlerin cocuguna bisey oldugunu gormedim zaman gectikce sukursuzluk artiyor .. sokakta ac olana aglamayı biliyor hanfendi ama kendine agliyor yok besleniyor mu beslenmiyor mu ? Elinde internet cebinde para imkanlarini kullanamayip onu secemiyorum bunu yapamiyorum diye aglamak ne ..hos cokta umrumda degil isterse susmadan 1 hafta aglasın
Bana mı dokunuyor hayır ama bu tarz insanlara denk geldimmi lafimi soylerim buraya yazacaklarim icin izinde almam konuyu aciyorsa yazmak hakkim konu sahibi begenmiyorsa gormezden gel butonuna basmak hakkiiyi aksamlar AdasuU-
İçimden kazan kazan yemek yapıp sana getirmek geldi :) canım benim bende evlendikten snr öğrendim ilk yaptığım yemekte karniyarik ve harika olmuştu ben hep netten baktım izledim yaptım ve inan suana kadar bi tabak yemegim israf olmadı netten çok video izle bebeginede iyi bak peynir, yumurta, süt,bal,bol bol yeşillik ye :)Kızlarrr benimde kendimce bir derdim var ve bunu paylaşmak istiyorum... Ben yemek yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışsamda tutmuyo sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 10 da sonra başlıyorum düşünmeye öğlen ne yesem akşam ne yesem diye... Sonra hep patates kızartması sigara böreği domatesli biber pişiriyorum vs... Sonra oturup ağlıyorum bunlarla bebeğim besleniyor mu acaba diye çünkü okuyorum burda hamileler neler yiyor sağlıklı sağlıklımesela bugun sabah güzelce kahvaltımı yaptımbaşladım düşünmeye öğlen sigara böreği patates kızartması az öncede hamburger yedim şimdi ise ağlıyorum bebeğime bişey olur mı diye bebeğim besleniyor mudur çok üzülüyorum kırk yılda bir kaynanam çağırır yemeğe yada annem oralarda bitek biraz besleniyorum yani... Ama hergün aynı sorun aynı stres her doktor kontrolunde korkuyla giriyorum bu düşüncelerden kurtulmak için napmam gerek kızlar bebeğim besleniyormudur sizler ne yediniz nasıl beslendiniz kendimi bi türlü rahatlatamıyorum parası olmayan hamileler napıyor beslenemiyor diye düşünüp busefer onlara ağlıyorum en azından ben abur cubur buluyorm ordan burdan sokakta kalanlar yiyemiyor diye kendime kızıyorum hiç bi türlü rahatlatamıyo içim
Aman kilo alim yeterki bebişim sizinki gibi sağlıkla doğsunda ne isterim başka..valla çook rahatladım, ne kadar teşekkür etsem az Allah sizin gibi insanlardan razı olsun.Benim depolarım bebeğime yarasında ben ilaç kullanmaya razıyımBenimki buyudu 3 yasina bile geldi, darisi size olsun saglikla dogup buyusun kuzucuk.
benim doktorum cok guluyordu bana, abovvv sulu yemek yemezsen cocuk nasil buyuyecek diyip kahkaha atiyordu. Cok da guzel alternatifler sunuyordud hatta hamileligim basinda sutu hicbir sekilde icemiyordum, madodan maras dondurmasi al ye diyordu, sonradan nesquikle icebildim. Peynirli boregime ispanak koydurup ordan biraz vitamin aliyordum. Magvital, demir ilaci ve elevit de kullandim. Ama iste dedigim gibi benim acimdan kotu oldu 40 kilo aldim, vermem 2 yil surdu :) kalsiyumum cocuga gittigi icin dislerim curudu. Demir depolarim bosaldi hamilelik ve sonrasinda uzun sure ilac almak zorunda kaldım.
Nefis yemek tariflerinde var kuru börülce yemeği.aradım da bulamadım nefis yemek tarifleri diye bi site var android uygulamasını indirdim açıp bakıp ordan yapıyorum bende yemeklerimi
O nasılKuru börülcenin normal Salçalı hafif sulu yemeğide çok güzel oluyor canım.
Ay Allah aşkına ne diyorsunuz ya uslubunuza dikkat edin hanfendi falan ne bu samimiyet? Lütfen daha fazla yazmayın insanların dertlerine dert katmakta üstünüze yok ki her konuda maşallah böyle bi yorumunuz var... İyi akşamlar dahada polemiğe giremicem ben burda istediğimi paylaşırım ağlarım kimene ? Görmezden gelin olsun bitsin
Nefis yemek tariflerinde var kuru börülce yemeği.
Çok sağolunn et balık yiyorum muzumu kivimi sütümü balımı yiyorum saddce tencere yemekleri hiiiç yemiyorumÇok badem al marketten bol bol ye bebeğin beyin gelişimi için bol bol meyve ye ayrıca et ürünlerini yemeğe dikkat et yoğurt sut bunları ye saydiklarim et dışında hazır şeyler ve bebek için gerekli Şeyler,ayrıca relax ol bebek besleniyor üzme kendini
İyiki yazmışım buraya o kadar rahatladı ki içim hamilelikten öncede hiç yeme alışkanlığım yoktu o yğzden şimdi zorlanıyorumkıyamam ben sana bebegın beslenıyor hıc merak etme ama sen dusuyorsun bebek ne ıhtıyacı varsa alıyor vucudundan sen kendın ıcın beslenmelısın mıneral depolarını saglam tutmalısın kı rahat dogum yapıp emzırebılesın
Rabbim kucagına almayı nasıbetsın hayrılısıyla besınlerıne dıkkat et ama kızartma yemeee
Artık yemiyorum demek yok canım yapıyorum güzel güzel besleniyorum deme zamanı :)Çok sağolunn et balık yiyorum muzumu kivimi sütümü balımı yiyorum saddce tencere yemekleri hiiiç yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?