Çok korkuyorum :(((((

Kuru börülcenin normal Salçalı hafif sulu yemeğide çok güzel oluyor canım.

Çok badem al marketten bol bol ye bebeğin beyin gelişimi için bol bol meyve ye ayrıca et ürünlerini yemeğe dikkat et yoğurt sut bunları ye saydiklarim et dışında hazır şeyler ve bebek için gerekli Şeyler,ayrıca relax ol bebek besleniyor üzme kendini

Ay Allah aşkına ne diyorsunuz ya uslubunuza dikkat edin hanfendi falan ne bu samimiyet? Lütfen daha fazla yazmayın insanların dertlerine dert katmakta üstünüze yok ki her konuda maşallah böyle bi yorumunuz var... İyi akşamlar dahada polemiğe giremicem ben burda istediğimi paylaşırım ağlarım kimene ? Görmezden gelin olsun bitsin

Ben yapıyosam sen 10 kat güzelini yaparsın bebek olunca elinde çabuklaşacak bak gör misal ben hem burda cen cen edip hem yemek yapıp hem oglumla oynayıp onu besliyorum
Ayy sizin gibilere o kadar özeniyorum ki mükemmelsiniz ya inşallah bende bu kadar hamarat olabilirim 3 ü birarada

iyide bu arkadaşın ki imkan meselesi değil be canım evinde belki herseyi var ama ayarını tutturamiyorum diye yapmak istemiyo hevesi kırılmış benim anladığım

Iyide diyorum ya elinde internet cebinde para tek sorun secemiyor yapamiyor buyuzdende agliyor .. ben cok kızıyorum eskileri unutup, diger insanları unutup bukadar kaprise sukursuzluge herkes ister en iyisi olsun bende isterim sende istersin ama bu aglamalar filan abartı bu birisi ayaklarim olsaydi derken oburunun ayakkabi secemiyorum diye aglamasi gibi birsey ve inan bana bazi seylerin yoklugunu cok ceken i sanlar bu kadar simariklik yapmiyor olana sukrediyor yazık

karnibahar, ıspanak aklınıza ne gleirse mevsim sebzelerini alır ya kavururum, ya bazılarını soslayıp fırına veririm, bazılarını haslarım vs.
ustlerine de yakısacak soslar ve masamda her daim yogurt ile bu iş tamamdır : )
ama kilo icin de degil de saglıgımdan olmayayım diye yapıyorum cunku cok mızmızım maalesef :/ yanında da bir tepsi boregi de yiyebilirim, hic gozumde olmaz. ben de azcık bogazımı kessem iyi olacak galiba, saglık sadece vitamin degil : ))

kusura bakmayın bana ters geldi düşünceniz krşmdaki kişi 1 hafta ağlasın umrumda değil yazmanız özellikle .. Elindeki imkanı kullanıyor işte burası da bir imkan değil mi burada da çoğu paylaşım var kaç sayfa msj var kimse de çıkıpta sen bunu paylaşamazsın diye atarlanmıyor bazı insanlar zor durumlarda hamilelik geçirmiş olabilir eskiden herşey doğalmış şimdi doğal birşey kalmadı çoğu hamile acaba yeterli besliyormuyum diye düşünmeden edemiyor birde eski insanlar yok bebeğin karnında ölür yok beslenmez ölür diye bizi dahada endişelendirdikleri için sormayı yararlı buluyoruz nzlanma değil bu yyaşayan insanlardan yol gösterimi bekleniyor ilk hamileliğiyse özelliklede hamileliği zor geçiyorsa .. bende şu 3 ayda 4 kilo verdim hiçbirşey yiyemedim çoğu kez bende düşündüm acaba besleniyormudur diye bulantıdan birşey yiyemediğimde oldu insan kendi çektiğini bilir önceden insanlar nasıl geçirmiş diye düşünmek kimsenin aklına gelmiyor böyle durumlarda .. umarım sizinde birgün böyle birşey paylaşma zorunda kalacağınız bir durumunuz olmaz açtığınız konuda sizi tersleyip özelliklede karnında bebeği olan birine ağlarsa ağlasın bana ne diyecek kadar kaba olmazlar .. sizede iyi akşamlar size son msj mdır .

İçimden kazan kazan yemek yapıp sana getirmek geldi :) canım benim bende evlendikten snr öğrendim ilk yaptığım yemekte karniyarik ve harika olmuştu ben hep netten baktım izledim yaptım ve inan suana kadar bi tabak yemegim israf olmadı netten çok video izle bebeginede iyi bak peynir, yumurta, süt,bal,bol bol yeşillik ye :)

kıyamam ben sana bebegın beslenıyor hıc merak etme ama sen dusuyorsun bebek ne ıhtıyacı varsa alıyor vucudundan sen kendın ıcın beslenmelısın mıneral depolarını saglam tutmalısın kı rahat dogum yapıp emzırebılesın

Rabbim kucagına almayı nasıbetsın hayrılısıyla besınlerıne dıkkat et ama kızartma yemeee

Aman kilo alim yeterki bebişim sizinki gibi sağlıkla doğsunda ne isterim başka..valla çook rahatladım, ne kadar teşekkür etsem az Allah sizin gibi insanlardan razı olsun.Benim depolarım bebeğime yarasında ben ilaç kullanmaya razıyım

Hanimefendi demek samimiyet gostergesi degil resmiyet ... en samimi olduklarina hanimefendi beyefendi mi diyorsun ? Algılarini ac gereksiz on yargida bulunacagina

Çok sağolunn et balık yiyorum muzumu kivimi sütümü balımı yiyorum saddce tencere yemekleri hiiiç yemiyorum

cnm ben de 29yasımda evlenene kadar salatalık soymayı bıle bılmezdım..Öğrencı mutfagı dıye cok kolay yemek yapan harıka bır sıte var,hem ekonomık hem pratık..Bıkac kez yap tutmayınca pes etme devam et..sonucta cocuguna yemekler yedırmen gerekecek ılerde.Ögrenmen ıyı olur.Sen de sabah haslanmıs yumurta ye,oglen bı kasarlı tost falan ye,hıc yapamıyorsan hazır corba makarna falan ye,patates hasla..ayran sut falan ıc.

İyiki yazmışım buraya o kadar rahatladı ki içim hamilelikten öncede hiç yeme alışkanlığım yoktu o yğzden şimdi zorlanıyorum amiiin inşallah sağlıkla alırım meleğimi kucağımaa kızartmadan artık uzak durcam bol bol salata yoğurt meyve et balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…