Bakim oraya çok sağolunNefis yemek tariflerinde var kuru börülce yemeği.
Kuru börülceyi bulabilirsin marketlerde paket halinde var,akşamdan ıslat ertesi gün kaynat,daha sonra farklı bir tencerede soğanı zeytinyağı ile salça kavur,sonra içine küp küp doğradığın patates ve havucu at birazcık kavur,sonra içine haşladığın börülceyi at ve göz kararı su ekle ve pişir tabi içine tuz ve baharatları atmayı unutma.O nasıl
O şekilde bir hanfendi değil söylediğiniz usluba bakın önce.Neyse rica ediyorum sizinle polemiğe girmek istemiyorumHanimefendi demek samimiyet gostergesi degil resmiyet ... en samimi olduklarina hanimefendi beyefendi mi diyorsun ? Algılarini ac gereksiz on yargida bulunacagina
işte böyleeeee sen yap tutmassa tutmasın mutlaka guzel oluyodur ama sen yapamadım endısesıne kapılıyosun bence kesın guzel oluyordur onlarİyiki yazmışım buraya o kadar rahatladı ki içim hamilelikten öncede hiç yeme alışkanlığım yoktu o yğzden şimdi zorlanıyorumamiiin inşallah sağlıkla alırım meleğimi kucağımaa kızartmadan artık uzak durcam bol bol salata yoğurt meyve et balık
O siteye bir bakim canım çook sağol o söylediklerini yiyorum kaşarlı tost yumurta patates püresi vs bunlar yarıyor dimi bebeğe benim sıkıntım bucnm ben de 29yasımda evlenene kadar salatalık soymayı bıle bılmezdım..Öğrencı mutfagı dıye cok kolay yemek yapan harıka bır sıte var,hem ekonomık hem pratık..Bıkac kez yap tutmayınca pes etme devam et..sonucta cocuguna yemekler yedırmen gerekecek ılerde.Ögrenmen ıyı olur.Sen de sabah haslanmıs yumurta ye,oglen bı kasarlı tost falan ye,hıc yapamıyorsan hazır corba makarna falan ye,patates hasla..ayran sut falan ıc.
Aynen öyle azimle devam denemeye :)) Allah razı olsun:)Artık yemiyorum demek yok canım yapıyorum güzel güzel besleniyorum deme zamanı :)
Tamam canım deniyim inşallah tutar teşekkür ederimm yüreğine sağlıkKuru börülceyi bulabilirsin marketlerde paket halinde var,akşamdan ıslat ertesi gün kaynat,daha sonra farklı bir tencerede soğanı zeytinyağı ile salça kavur,sonra içine küp küp doğradığın patates ve havucu at birazcık kavur,sonra içine haşladığın börülceyi at ve göz kararı su ekle ve pişir tabi içine tuz ve baharatları atmayı unutma.
O kadar çook aynı yemek farklı farklı tarifler varki hangisini yapacağımı şaşırıyorum aynı yemeği 50 farklı şekilde yapan varinternette gezip bulmakla uğraşma buyrun kadınlar kulubü yemek tariflerine resimli anlatımlı bir çok besleyici tarif
kendine iyi bakacaksın ki bebeğin sağlıklı olsun.
Tadı tutmuyo gibi geliyo bana ya çok sulu oluyo ya çok salçalıişte böyleeeee sen yap tutmassa tutmasın mutlaka guzel oluyodur ama sen yapamadım endısesıne kapılıyosun bence kesın guzel oluyordur onlar
Kuru börülcenin yeşili var birde fasulye gibi ama fasulyeden ince olur hem içi çıkar hem yeşil kısımı pişer yeşil fasulye gibi oda yaz aylarında olur genelde.Tamam canım deniyim inşallah tutar teşekkür ederimm yüreğine sağlık
Ay keşke sizin gibi komşularım olsaCok sempatiksin gelip yemek yapasim geldi sanaama canim benim bu şekilde olmaz ki. İnternette bir suru videolu ayrintili anlatimli tarifler var. Hicbir şey yapamiyorsan brokoli pirasa falan hasla yoğurda bana bana ye bir şekilde o vitaminleri almalisin. Yapmaya calis tariflerden, çirkin olsa da ye bebeğin için ye. Vitaminlerini al önemli olan o. Kahvaltini oozellikle organik gıdalarla yap. Kahvaltinda peynir bal zeytin gibi saglikli besinleri eksik etme. Allah hayirli evlat nasip etsin :)
ne kadarlik hamilesin ?14 kilo
yapa yapa elın alışır da senın karnın da baya buyumustur rahat ıs yapabılıyor musun kı anne kv falan yakın degıl mı sanaTadı tutmuyo gibi geliyo bana ya çok sulu oluyo ya çok salçalı
Kışı atlatim de yazın onuda öğrenirimKuru börülcenin yeşili var birde fasulye gibi ama fasulyeden ince olur hem içi çıkar hem yeşil kısımı pişer yeşil fasulye gibi oda yaz aylarında olur genelde.
Bende 31 haftalığım canım.Bende hep hamurişi yiyorum ama hep makarna hamurişi va gibi şeylerin bebeğe hiçbir faydası yok diyorlar üzülüyorum sonrane kadarlik hamilesin ?
ben de 8. ayimdayim su an, ben de sanirim aldim 14 kilo.
su borek olayina dayanamiyorum valla.
hem de el acmasi arnavut boregi ya da carsaf boregi olucak illa.
resmen usenmeyip yapip yiyorum.
Ama bunun yaninda sbze bakliyati eksik etmiyorum canim.
Sende biraz da bunlari kat beslenmene, bir sey olmaz.
o bademler popoyu bir buyutuyor ki.Çok badem al marketten bol bol ye bebeğin beyin gelişimi için bol bol meyve ye ayrıca et ürünlerini yemeğe dikkat et yoğurt sut bunları ye saydiklarim et dışında hazır şeyler ve bebek için gerekli Şeyler,ayrıca relax ol bebek besleniyor üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?