- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Benim ağrılarım çookama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp güzel yorumlar yaptığınız için
Tavuk bonfileyi küp küp doğra,tavada kavur,sonra içine,kuru soğan,sarımsak,ve yeşil biber doğra kat bunlarlada kavur sonra içine baharat at,kırmızı biber,karabiber,tuz gibi ve tavukların vazgeçilmezi kekik,birazda salça ekleyebilirsin tavuk sote olur.Strese girmicem artık.. Bonfile tavuk göğsü falan bunları kızartıyorum hep eşim çok seviyor bunlardan yiyorum ama sebze yemekleri yiyemiyorum onuda salatayla dengelicem artık
Suan her turlu beslenirde allahin izniyle, benim aklim dogduktan sonraya takildi nedense ..... yani insan ek gidaya gecince ne yapicani sasiriyo sen hemen ben yapamiyorum deyip cocugada hamburger patatez kizartmasi mi vericrksin ? Ve soyle bisry var sen yada esin neyi yemezse cocukta yemez. Komsum asla sut urunu yemiyodu zeytin yemiyodu hamileligindede yemedi cocuk somdi 16 aylik sadece emiyo . Sut urunu peynir yogurt yemiyo . Seninkide oyle olur demiyorum olnayabilirde ama inanmiyorum yani yapamadigina. Ben 17 de evlendim ilk pilavimda yemegimde esim istifra etti amma aglamistim hazir corbaya tuz atmistim kizartma yagi saklaniyo diye balik kizarttigim yagi ssklayip bide ondan corba yapmistim : D ama gecti yani. Illa tutmuyo diyosan konserve al ne bilim hamburgerden iyidir gene. Hazir corbada mi yapamiyosun organik satan siteler var . Tarhana yap ye ne yani yapamiyorum deyip aglarken daha cok efor sarfediyosundur. Daha buyumemissin sanirim . Yasin kac ? Keske okulun bitseydide oyle cocuk yapsaydin ins bebegine guzel bakarsin biran once buyu iyi bir anne ol yapabilirsin
yani konu sahibi yemek yapmaktan nefret ediyorum dese anlarim bende evlenmeden ilgi duymazdim mutfaga ama telefonda kayinvaldemden ogreendim sogani tencereye koy a kadar soyledi zaten butun yemekler ayni :) sogani kavur salcayi koy sebzeyi koy suyunu da ekle pissin :) cocuklar bile herseyi yapiyo anlamiyorum ben yapamiyorumu. Bende evlenince ogrendim hatta pro kartimi kk dan yemek yarismasindan kazandimSu ilk yemek yapma macerana çok güldüm :) benden beteri varmış ama ben de ilk evlrndigimde yaptığım ilk yemek eşim seviyor diye yeşil fasulyeydi yerken ki suratinin hali hala gozumun önünden gitmez :))
Şimdi evde lokum bile yapıyorum :))
Ben is okul derken mutfakla alakasi olmadan evlenmiş biriyim mutfağa tek basıma girişim yine evlendikten sonradır.. Ama hayatta herşey öğrenilebilir..
Çok su içiyorum kafein hiç yok, evet eklemlerim ağrıyo kalçamda çok ağrı varSende fazla odem birikmistir vucudunda o yuzden ozellikle eklemlerin agri yapiyordur.
Yemek kadar onemli olan da bol su icmek hamilelikte.
Bol su ic, kafeinden uzak dur.
Valla çok pratiksinizTavuk bonfileyi küp küp doğra,tavada kavur,sonra içine,kuru soğan,sarımsak,ve yeşil biber doğra kat bunlarlada kavur sonra içine baharat at,kırmızı biber,karabiber,tuz gibi ve tavukların vazgeçilmezi kekik,birazda salça ekleyebilirsin tavuk sote olur.
BACIM SENİN HORMONLARIN TAVAN YAPMIŞ KENDİNE SIKINTI BULAMADIN BEBEGİM BESLENEMİYO DİEMİ AGLIYON OTURDUNDA :))))Kızlar bakıyorum bakıyorumda hiç tutturamıyorum çok sinirlerim bozuluyor tek tutturduğum şehriye çorbası oldu şimdiye kadar
Cnm,yemek yapmayi ogrenmelisin.sonucta cocugun oalcak ona guzel yemekler yapmali ve beslemelisinn...bir yerden basla.etrafinda komsun yokmu o her yemek yaptiginda izle ve sonra sen yap.Çok sağolun bende artık sabırla denemeye devam edicembebeğim besleniyordır dimi
Canımm portakal suyu içiyorum hergün muz süt kivi yumurta bal mutlaka yiyorum o hazır köftelerden var hep buzluğumda onuda yapıyorum hep hazır şeyler yaptığım için üzülüyorum işteCanim yediklerin aparatif seyler ve saglikli degiller . aglama stres yapma birseyler yapmaya ugras olmuyor diyip pes etme yemek tariflerini ölcusüyle yaparsan tutar.bende hamileyim bebegimin kilo almasi icin arastirip yiyorum.balik al kizartiyorlar hazir kizarttirip alin.bulgur pilavi ye hem sütün artar pirinc pilavi saglikli degil.gunde 1 lt sut iç dolastikca iç.ceviz,kuru uzum,kuru kayisi ye. market ve kasaplarda köfte haxir yapiyorlar onlardan al evde kizart yada izgarada yap yaninada pilav ve salata ayran yiyebilirsin. baharat,tuz,ketcap,mayonez,cola yeme. gunde 1 muz,portakal,elma yemeye calis.. Sabah 1 tane haslanmis yumurta.peynir süt ye.. portakal suyu sık ic vucud direncini arttirir bu sekilde olursan hasta olursun.kac haftalik hamilesin bilmiyorum ama ilerleyen haftalarda bebek senin depodakileri cekicek sen halsiz bitkin kalicaksin bas donmelerin baslar bebegin cektigini sen doldurmalisin abartmadan gunde 4 ögün yemelisin.hic komsun arkadasin yok mu sana yemek ögretse gosterse yada birlikte yeseniz gunduzleri.Annenizi cagirin yada size yardimci.olsun.
ANLADIM BUNLARLADA BESLENIYORDUR HIC SIKMA CANINI ZATEN KILOSU IYI OLMASA DOKTOR UYARIRDI. STRES YAPMA SEBZE YEMEKLERIDE YAPSAN COK IYI OLUR INTERNETTEN IZLEYEREK DENE BIRINCI YAPTIGINDA KOTU OLUR. IKINCI YAPTIGINDA TUTTURUSUN DENEYE DENEYE OGRENICEKSIN.BEBIS OLUNCA YEMEK YAPMAN GEREKICEK ZATEN BEBEK EK GIDAYA BASLADIGINDA HAZIR YEMEKLER YIYEMEZ DIYMI. BIRAZ UGRASIRSAN MUTLAKA OLURCanımm portakal suyu içiyorum hergün muz süt kivi yumurta bal mutlaka yiyorum o hazır köftelerden var hep buzluğumda onuda yapıyorum hep hazır şeyler yaptığım için üzülüyorum iştemalesef hiç komşum arkadaşım yok gurbetteyim annemde çalışıyor malesef 31 haftalık hamileyim canım balıkta yiyorum haftada bir benim sıkıntım sebze yemekleri yani onları yiyemediğim için bebeğim beslenmiyo gibi hisediyorum örneğin brokoli ıspanak vs hiç bu tür yemekler yemiyorum
Canımm portakal suyu içiyorum hergün muz süt kivi yumurta bal mutlaka yiyorum o hazır köftelerden var hep buzluğumda onuda yapıyorum hep hazır şeyler yaptığım için üzülüyorum iştemalesef hiç komşum arkadaşım yok gurbetteyim annemde çalışıyor malesef 31 haftalık hamileyim canım balıkta yiyorum haftada bir benim sıkıntım sebze yemekleri yani onları yiyemediğim için bebeğim beslenmiyo gibi hisediyorum örneğin brokoli ıspanak vs hiç bu tür yemekler yemiyorum
Canımm portakal suyu içiyorum hergün muz süt kivi yumurta bal mutlaka yiyorum o hazır köftelerden var hep buzluğumda onuda yapıyorum hep hazır şeyler yaptığım için üzülüyorum iştemalesef hiç komşum arkadaşım yok gurbetteyim annemde çalışıyor malesef 31 haftalık hamileyim canım balıkta yiyorum haftada bir benim sıkıntım sebze yemekleri yani onları yiyemediğim için bebeğim beslenmiyo gibi hisediyorum örneğin brokoli ıspanak vs hiç bu tür yemekler yemiyorum
Anaokulu öğretmeniyim... Yaşım 20 . Allah bebeği verince istemiyorum denmiyo malesef.. Korunurken oldu bebek ilaçla korundum hatta ilk gebeliğim düşüktü sonra spiral taktıracaktım doktor bi sonraki reglden sonra gel dedi ama gittiğimde yine hamileydim rabbim ol diyince oluyor yani. Bebeğime yapacağım yemekleri şimdiden tariflerini dolabıma astım sebze püresi un çorbası meyve püreleri vs. Ben süt yoğurt peynir herşeyi yiyorum et tavuk balık benim sıkıntım SEBZE YEMEKLERİ...bunları yapamıyorum yani bu yönden sıkıntıdayım. Ama onuda artık yapıcam.. Teşekkür ederim yorumunuz içinSuan her turlu beslenirde allahin izniyle, benim aklim dogduktan sonraya takildi nedense ..... yani insan ek gidaya gecince ne yapicani sasiriyo sen hemen ben yapamiyorum deyip cocugada hamburger patatez kizartmasi mi vericrksin ? Ve soyle bisry var sen yada esin neyi yemezse cocukta yemez. Komsum asla sut urunu yemiyodu zeytin yemiyodu hamileligindede yemedi cocuk somdi 16 aylik sadece emiyo . Sut urunu peynir yogurt yemiyo . Seninkide oyle olur demiyorum olnayabilirde ama inanmiyorum yani yapamadigina. Ben 17 de evlendim ilk pilavimda yemegimde esim istifra etti amma aglamistim hazir corbaya tuz atmistim kizartma yagi saklaniyo diye balik kizarttigim yagi ssklayip bide ondan corba yapmistim : D ama gecti yani. Illa tutmuyo diyosan konserve al ne bilim hamburgerden iyidir gene. Hazir corbada mi yapamiyosun organik satan siteler var . Tarhana yap ye ne yani yapamiyorum deyip aglarken daha cok efor sarfediyosundur. Daha buyumemissin sanirim . Yasin kac ? Keske okulun bitseydide oyle cocuk yapsaydin ins bebegine guzel bakarsin biran once buyu iyi bir anne ol yapabilirsin
Önemli olan uğraşmak değil ki... Neyse artık daha kolay tariflerle deneyeceğim buradaki arkadaşlar çok gğzel önerilerde bulundu yarından itibaren tam gaz devam kızartmalara elvedaaAslında sağlıklı dediğimiz yemekler, sizin yaptığınız yemeklerden çok daha kolay
Kızartma vs. bunlar daha uğraştırıcı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?