Çok korkuyoruz Düzce depremi

Allah hepimizin yardımcısı olsun, deprem ülke gerçeğimiz maalesef

Geçmiş olsun maalesef bir süre artçılar devam edecek artçılar bitene kadar insan ister istemez acaba yine büyük bir deprem olur mu diye korkuyor
Çok teşekkür ederim evet maalesef Bölge itibariyle korkmamıza sebep oluyor

Haftalar önce izmirde deprem oldu şiddeti fazla hissedildi ve hala perşembe yada cuma kesin oluyo 3 haftadır ve ben hergece artık uyuyamıyorum psikoljim bozuldu ilk defa böyle oldum tamda fay hattının o taraftayız bucada artık gecem gündüzüm karıstı en ufak seste titremede tamam deprem oluyo diyorum okadar kötüyüm 3 haftadır gecem gündüz oldu bebegımde var aramızda yatırıyorum allahım hepimizi korusun rabbim birdaha yasatmasın kalbimizede genişlik ferahlık versin

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki deprem bir yana oluşturduğu bu psikolojiyle basetmek çok zor kaç gündür dinlendirici bir uykumuz yok maalesef ne zaman geçecek bilmiyorum

Ben İzmir depremini 6.8 ... Duvarlar üstüme gele gele yaşarken bir başkası o kadr sallandı mi ya duvarlar nasıl üstüne gelsin ki diyerek dinlemişti
Yaşamayan bilmiyor ama ben o duvarın yamuldugunu gördüm
Ki çatladı da zaten o sağa doğru yalpalandikca

Bende her uykuya dalışta gözümü aniden açıyorum deprem mi oldu diye
O son depremden sonra

Ogunuzun tavrından çok etkilendim kaç yaşındaydı yavrucuk

Ogunuzun tavrından çok etkilendim kaç yaşındaydı yavrucuk
Merhaba canim cok sagol sizlerede cok gecmis olsun. Oglum kardesinin odasina gitmis kardesinin üzerine dogru yatip sarilmis gittigimde ikisi cenin pozisyonundaydi aglayip bagiriyolardi oglum 11 bucuk yasinda kizim 8 yasinda

Benim yasadigim 3. Buyuk deprem bu ve ara ara kisa sureli artcilar oluyor. 3-4 siddetinde yani senelerdir oluyor biz buna zaten aliskiniz korkmuyoruz bile. Ama o geceki 99 depreminden daha siddetliydi Derinligi az oldugu icin.
Zaten binalar yana yatiyor yada direk asagiya çöküyor. O yuzden duvarlarin uzerine gelmesi deprem aninda gayet normal bisey yasamayan bilemez

Bende her uykuya dalışta gözümü aniden açıyorum deprem mi oldu diye
O son depremden sonra
Psikolojisinden cikmaya calisin yoksa alisamazsiniz yapilariniz saglamdir insallah. Saglamsa korkmayin evinizde vitrin kitaplik ayakkabilik gibi esyalari kesinlikle sabitleyin.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki deprem bir yana oluşturduğu bu psikolojiyle basetmek çok zor kaç gündür dinlendirici bir uykumuz yok maalesef ne zaman geçecek bilmiyorum
Merkezde artci sarsintilar hissedilmiyor uzun zamandir köydekiler hissediyor ama maalesef. Siz merkezdemi yasiyosunuz

O.depremin 6 siddetinde olduguna aslaa inanmiuorum ben karasuda okadar siddetli sallanip uyandimsa duzce ne.yapti allah.yardim.etsin
Hepimize gecmis olsun Zaten toplanti yapildi afad kendi acikladi yuzeye yakin oldugu icin 99 depreminden daha siddetli hissedildi diye 8,2 olarak hissedilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…