- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Seni arsız seniArkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Bahane uydurmayıp vermek istemiyorum kusura bakma deselerdi sonuç farklı mı olurdu sence?Evet ama bahane uydurdular ben de ona kızdım yoksa vermeyebilirler bahaneleri de hassasmış kırarmışım
Hıh geldi ben de nerde diye bekliyordumböyle şaka olmaz iyi yapmışlar sana.inşallah bu yaştan sonra terbiyenizi takınmayı öğrenirsiniz.
Hayır ya bilgisayar kız kendi vermişti öncesinde sonra niyeyse vermediBir kuzenim var, kımıl zararlısı gibi hatundur. Hiç bir şeyin değerini bilmez, hor kullanır. Benim malım da kıymetlidir valla, hele ki elektronik. Dünya para sayıyoruz. En son geldiğinde gözüm gibi baktığım fotoğraf makinemin lensini kırdı hatun. Annesini babasını sevdiğim için mecburen misafir ediyoruz zorunlu durumlarda. Ama geldiği zaman şampuanıma kadar her şeyi kaldırıp yerine dandiklerini koyuyorum, koltukların üzerine örtü seriyorum. Gelme durumu olduğunda dua ediyorum gelmesin diye çünkü bıktık. Kovacak duruma getirdiyseniz siz de insanları bıktırmışsınız demektir.
Evet susmadım işte zaten evimize gelme dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?