Çok kötü bir şey yaptım

Sen mi beni döveceksin laflarına dikkat et istersen :)

Senin gibi biri olursa empati yaptigimda diyorumm okurken dikkat et istersen o insanlar neden cileden cikmis belli oluyorrr problemli bi insansin.... senmi derken beni tanimadan buyuk laflar etme...

E siz suçluymuşsunuz işte bişey yok gibi davranın adamları kovucak değilsiniz heralde

Öff, yapacağını yapmışsın zaten daha ne yapacaksın. Misafirliğe gidiyorsun adamlara bir de pinti diyorsun. Bunun şakası mı olur?

Zamane gençleri adap, usul bilmiyorlar. sosyal medyada kullandıkları o alaycı, cıvık dili günlük hayatta da kullanabileceklerini düşünüyorlar. Yazık...

Keşke baktın Kadın yanlış anlıyor Abla şaka yapıyorum vb deseydin kavga etmeseydin bence özür dile ama bi daha aynı ortamlara girmemeye çalış.Başka da yapacak bir şey yok zaten .Bir daha da çok mecbur kalmadıkça kimsenin evine gitmeyin bence

Onlar da öyle düzgün kişiler değil pinti dedi diye de kavga çıkarması tuhaf

Ay sen haksızsın da küçüksün besbelli. Küçücük kızı gece vakti sokağa atan da insanlık mavalı okumasın. Hiçbir şey olmaz korkma. Bi daha da böyle şeyler yapma misafirsen misafirliğini bil kibar ol biraz.

Bildiğin mahalle kavgası çıkmış evde iki tarafta suçlu , anneniz biliyorsa onlar geldiğinde ortalıkta görünmeyin bence .
Konu açılacak olursa da alttan alın .

bilgisayar cok ozel bisey ben olsam vermek istemezdim.sizin istemeniz hata sonucta orda ozel bi suru sey var.ustune bide hakaret kufur etmissiniz

Hayır ya bilgisayar kız kendi vermişti öncesinde sonra niyeyse vermedi

İşte o "niyeyse" kısmı anahtar kelime. Bir sebepten pişman etmişsiniz.

Bu arada ben de bilgisayarımı hayatta kimseye vermem. O benim özelim. Hem pahalı da bir aygıt, başına birşey gelse misafir mi karşılayacak sanki. Sonuna kadar haksızsınıız.

belki ozel resimler vardir olamazmi ayyy uyuz olurum yatili misafire asla da evime davet etmem aile disindakileri didimin didisi ne alaka

Hayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı
Dur tahmin edeyim yas 18 le 20 arasi agzin bozuk senin ayrica ne isin var el alemin evinde millet amcaya dayiya gitmez sen didinin didisinda kaliyon

Kadinda tam olay cahil le ne kavga ediyo

Herşey bir bilgisayar yüzünden mi hey Allahım kaç yaşındasın ablacığım sen okullarda yarın tatilken şuraya bir başlık mı atayım dedin sen

Ne yapacaktın bilgisayarla edep adap haya kalmamış. Sığ insan seni bilgisayar isteyeceğine kitap iste oku ama nerdeeee.

Yasin kac cocugum senin ya? Kimse sana bilgisayarini vermek zorunda degil. Ben de laptopumu vermem kimselere. Icinde kisisel bilgilerim var, isim ile ilgili dokumanlarim var. Hangi sitelere girecegini kim ne bilsin ya virus bulasirsa? Onlarinda kaygilari bu yonde oldugu icin vermemislerdir ve haklilar da. Bir derse ihtiyacin varmis, ogrenmis oldun. Dilinde papuc gibiymis. Zamane gencligi masallah gumbur gumbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…