- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Sen mi beni döveceksin laflarına dikkat et istersen :)
E siz suçluymuşsunuz işte bişey yok gibi davranın adamları kovucak değilsiniz heraldeArkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Yok o anlamda dememiştim tabii amaSenin gibi biri olursa empati yaptigimda diyorumm okurken dikkat et istersen o insanlar neden cileden cikmis belli oluyorrr problemli bi insansin....senmi derken beni tanimadan buyuk laflar etme...
Biliyorum :) kavga etmemeliydim ama kışkırttılar :)Çok fenasın
Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Hayır ya bilgisayar kız kendi vermişti öncesinde sonra niyeyse vermedi
belki ozel resimler vardir olamazmi ayyy uyuz olurum yatili misafire asla da evime davet etmem aile disindakileri didimin didisi ne alakaArkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Dur tahmin edeyim yas 18 le 20 arasi agzin bozuk senin ayrica ne isin var el alemin evinde millet amcaya dayiya gitmez sen didinin didisinda kaliyonHayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı
Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?