Çok kötü bir şey yaptım

Ya ben sizin gibi insanların malı üzerinden insanlara pişkinlik yapan tiplere sinir oluyorum. " ne kıymetli malın varmış, aman ne cimriymişsiniz..." vs. Kimse size iğne bile vermek zorunda değil. Ve sizin bir tek kelime bile etmeye hakkınız yok buna. Anladınız mı? Elaleme küfür etmelere kadar gitmişsiniz. Bir hayli terbiyesizlik yapmışsınız misafir gittiğiniz evde. Ne yapmalısınız? Valla yapacak bir şey bırakmamışsınız. Yüzlerine bakacak yüzünüz olmamalı bu noktadan sonra. Özür dilerseniz dileyin, sonra da ömür boyu karşılarına çıkmayın. Olacak olan bu. Aileniz sizsiz görüşür onlarla.

oha

Yalnız arkadaşlar pinti dedi diye bir kızı sokağa atmak nedir? Olayı büyütmüşler. Tamam vermek zorunda değiller ama benim için gülünüp geçilecek bir şey olur. Senin de ağır sözler etmen hoş olmamış karşılıklı özür dileyi n

Hoş olmamış yaptigin ama onlarinda evden atması biraz ağır kaçmış.
Karsilasmayin. Onlar geldiğinde odaya geçin oturun ve çıkmayın .

Kendileri sizin evinize geldiğine göre çokta problem etmemişler demek ki ayrıca vermek zorunda da değilller

Bilgisayarımı/telefonumu ancak benim gözetimimde/yanımda acil bir işi halletmek için veririm. Acil iş nedir? Yarın toplantıya hazırlanacaktır. Yarın sunum yapacaktır, sınavı vardır vs vs. Malım kıymetli falan da değildir. Birine dair herşey artık o küçücük kutular içinde. Sizin isteme amacınız neydi? Evden kovma durumu abartı olmuş ama siz de hatalı olmanıza rağmen üste çıkmaya çalıştınız sanırım. Yazdıklarınızdan yazım tarzınızdan çok uyumlu nazik biri olduğunuzu düşünmedim. Çevrenizdekiler arkadaşlarınız davranışlarınızı normal buluyor mu?

Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim
Asil igrenc olan sensin hem kadina küfür et hem dedikoducusun de. Sofralarina oturdugun yemeklerini yedigin insanlar icinde. ' ben onun igrencliklerini ortaya dokmeyi bilirim' de. Terbiyesizsin sen. Insanlarin evinde zikkimlanip yatiyosun onlardan laf alip sonrada ortaya döküyorsun. Ben olsam sacini basini yolar sonra seni sokaga atardim.

Ne diyorsun sen be laflarına dikkat et zıkkımlan falan evet hatalıyım özür de diledim zaten ama sen bana diyeceğine önce kendinden küçük bir kıza nasıl davranacağını öğren.

Ne diyorsun sen be laflarına dikkat et zıkkımlan falan evet hatalıyım özür de diledim zaten ama sen bana diyeceğine önce kendinden küçük bir kıza nasıl davranacağını öğren.
Kac yasindasin soyle bakalim dur bende söyleyim. 23 yasimdayim senden pek buyuk sayilmam. Kucukmus ya bi git isine gece gece sinirlerimi ziplattin pisman olacağına halada o insanlarla ilgili bisilerini ortaya serme derdindesin az bile yapmislar sana. Saygisizlik yapinca buyuk kucuk dinlemiyonuz. Sonraa ee ben küçüğüm senin bu yaptini 10 yasindaki cocuk bile yapmaz. Cevapta yazma bana yeterince gerildim. Cikiyorum. Siteden

Sizin çekirdek aile ilişkileriniz problemli. Muhtemelen saygısızlığınız ve kendinizde insanlara küfür etme hakkı görmeniz bu yüzden. Yaşınız 19sa küçük değil, nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz gereken yaştasınız.

Sanırım terapiye başlamışsınız, umarım işe yarar.

evet başladım ilaç içiyorum umarım yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…