- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ohaArkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Kışkırttılar küfür sayılmaz pek bip suratlı dedimEvden cikmadan kufur etmeseydin iyimis
Nerden biliyorsun okumadığımı okuma yarışmasında şampiyonluğum var tabi bilip bilmeden atmak çok kolay :)Ne yapacaktın bilgisayarla edep adap haya kalmamış. Sığ insan seni bilgisayar isteyeceğine kitap iste oku ama nerdeeee.
Kendileri sizin evinize geldiğine göre çokta problem etmemişler demek ki ayrıca vermek zorunda da değilllerArkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
Asil igrenc olan sensin hem kadina küfür et hem dedikoducusun de. Sofralarina oturdugun yemeklerini yedigin insanlar icinde. ' ben onun igrencliklerini ortaya dokmeyi bilirim' de. Terbiyesizsin sen. Insanlarin evinde zikkimlanip yatiyosun onlardan laf alip sonrada ortaya döküyorsun. Ben olsam sacini basini yolar sonra seni sokaga atardim.Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim
Ne diyorsun sen be laflarına dikkat et zıkkımlan falan evet hatalıyım özür de diledim zaten ama sen bana diyeceğine önce kendinden küçük bir kıza nasıl davranacağını öğren.Asil igrenc olan sensin hem kadina küfür et hem dedikoducusun de. Sofralarina oturdugun yemeklerini yedigin insanlar icinde. ' ben onun igrencliklerini ortaya dokmeyi bilirim' de. Terbiyesizsin sen. Insanlarin evinde zikkimlanip yatiyosun onlardan laf alip sonrada ortaya döküyorsun. Ben olsam sacini basini yolar sonra seni sokaga atardim.
Kac yasindasin soyle bakalim dur bende söyleyim. 23 yasimdayim senden pek buyuk sayilmam. Kucukmus ya bi git isine gece gece sinirlerimi ziplattin pisman olacağına halada o insanlarla ilgili bisilerini ortaya serme derdindesin az bile yapmislar sana. Saygisizlik yapinca buyuk kucuk dinlemiyonuz. Sonraa ee ben küçüğüm senin bu yaptini 10 yasindaki cocuk bile yapmaz. Cevapta yazma bana yeterince gerildim. Cikiyorum. SitedenNe diyorsun sen be laflarına dikkat et zıkkımlan falan evet hatalıyım özür de diledim zaten ama sen bana diyeceğine önce kendinden küçük bir kıza nasıl davranacağını öğren.
Kac yasindasin soyle bakalim dur bende söyleyim. 23 yasimdayim senden pek buyuk sayilmam. Kucukmus ya bi git isine gece gece sinirlerimi ziplattin pisman olacağına halada o insanlarla ilgili bisilerini ortaya serme derdindesin az bile yapmislar sana. Saygisizlik yapinca buyuk kucuk dinlemiyonuz. Sonraa ee ben küçüğüm senin bu yaptini 10 yasindaki cocuk bile yapmaz. Cevapta yazma bana yeterince gerildim. Cikiyorum.
evet başladım ilaç içiyorum umarım yararSizin çekirdek aile ilişkileriniz problemli. Muhtemelen saygısızlığınız ve kendinizde insanlara küfür etme hakkı görmeniz bu yüzden. Yaşınız 19sa küçük değil, nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz gereken yaştasınız.
Sanırım terapiye başlamışsınız, umarım işe yarar.
Kışkırttılar küfür sayılmaz pek bip suratlı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?