- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Evet ama bahane uydurdular ben de ona kızdım yoksa vermeyebilirler bahaneleri de hassasmış kırarmışımHaksizsin. Vermek zorunda degiller.
Ben kadının alınacağını düşünemedimŞaka ile karışık demiş olsanız bile demek ki o kadar samimi değilmişniz ki böyle birşey söylememeliynişsiniz. O kadar yakın olmadığınızı, şaka yapıcak kadar yani, sizin de bilmeniz gerekirdi
Her hata bir tecrübe işte :) böylelikle aranızdaki şaka samimiyetini öğrenmiş oldunuzBen kadının alınacağını düşünemedim
Evet ama bahane uydurdular ben de ona kızdım yoksa vermeyebilirler bahaneleri de hassasmış kırarmışım
Ama napabiliriö ki ben şaka yapmıştımHem suçlu hem güçlüsunuz...
Misafir bile yerini bilir.Siz bilememissiniz.
Evet susmadım işte zaten evimize gelme dediler banaBide hususi bir esya kimisi istemez tabiki bahane uydurcaklar oan bende uydururdum yuzune direk vermem diyemem (vermek istemiyorsam) senin yernde olsam istemem telefonumdan herseyi hallediyorum. El evinde bide hakaret etmen hos olmamis bunun yerine susmayi terch edebilir sonra samimi olmazdin ve misilleme bigun eline gecerdi elbet.
Ozur dilerim yanlis anladiniz beni demek yerine küfür etmissiniz.Ama napabiliriö ki ben şaka yapmıştım
Hayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlıBilgisayar bence şahsi bir eşyadır ve insanlar size vermek zorunda değiller. Belki içinde görmemeniz gereken özel birşey vardır. Bir konuşma bir yazışma bir fotograf vs herşey olabilir. Gerçekten misafirliğe gittiğiniz bir evde hiç hoş olmamış. Çok mu ağır küfrler ettiniz, ailenizin tepkisi ne olur duyunca ?
Evet susmadım işte zaten evimize gelme dediler bana
Annenizin sevmediği insanların evinde neden kaldınız ki hata buradan kaynaklı bence. Biraz ağır olmuş sözleriniz. İnşallah ailenizle ciddi bir sorun yaşamazsınız. Ama bence ev sahibinden özür dilemeniz gerek.Hayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı
E sıvamışsın sen dua et sacindan tutup atmamislar kızHayır önceden vermişlerdi ama ona kızdım annem kendilerini sevmez fazla ama kızar da kadına şey dedim en azından senin gibi milletin dedikodusunu yapmıyorum bip suratlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?