- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim
eve mi geliyorlarmış, ben konudan bişey anlamadım ama?Size gelme deyip, sizin evinize gelmeleri de ayrı tuhaf
Duyuldu zaten annem gülüp geçtiİki tarafta da suç var bence onlar size bilgisayarı verse nolurdu sanki hadi vermedi siz de pinti dediniz ilk kötü lafı duyunca kovulma derecesine gelmez ben çıkar giderdim o evden ama sessizce giderdim küfür filan etmezdim bunu ailenizden saklayamazsınız bence duyulur zaten
Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
O zaman sorun yok bir daha görüşmezsin olur biterDuyuldu zaten annem gülüp geçti
şaka yapmış olabilirsin. ama oda 'siz kendınıze bakın ' derken demekki doluymuş sizin aileye.Hemen frikik verdi.Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım ama haklıydım şimdi olay dilimini vermeyeceğim hatırlamıyorum çünkü şu an anlatma sebebim bu kız yarın bize geliyor olay şu kuzenimle kavga ettim ( babamın kuzeni gibi aslında ama ben de öyle diyorum) sebep de şu evlerine yatılı gitmiştim sonra bilgisayarlarını istedim bahane uydurup yok dediler ben de şakasına ne pintiymişsiniz ya dedim annesi alındı bunu bize diyen sen misin kendinize bakın dedi ben de sinirlendim kavga etmeye başladık bunlar beni akşamın köründe evden attılar telefonum yanımdaydı bu arada memleketteyim abisleri arayıp geldim teyzemlere şimdi napmalıyım annemlerin haberi yok ben bu kadına baya ağır laflar ettim çıkarken de küfür ettim.
demkki ilk aldığında birşeyler yaptın itiraf etHayır ya bilgisayar kız kendi vermişti öncesinde sonra niyeyse vermedi
eve mi geliyorlarmış, ben konudan bişey anlamadım ama?
Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim
Sen mi beni döveceksin laflarına dikkat et istersen :)cok kotu kalplisin ortami duzeltcegine daha da germe cabasindasin ya cok ergence. Karsimda senin gibi boyle biri olcak sakin olmama ragmen bksörlügüm meydana cikar sagli sollu girisir döverim valla...
Nickimi bilerek değiştirdim bu daha güzel ayrıca başladım tedaviye niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz ki ilaç kullanıyorumNick değiştirip aynı konuları yazmakla olmuyor yalnız. Herkes söyledi burda neden gidip tedavi olmuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?