Çok kötü bir şey yaptım

yani dusunuyorumda .. benm evime gelen arkadas, kuzen vs . bişiyimi istese kişiye göre değişir verip vermemem.. Mesela küçük kuzenime veriyorum bişiyimi ama ablasına vermiyorum baktıgında ikiside kuzenm .. Nden esya kullanımı hor çünkü.. yani demem şu ki mal benmse istediğime veririm kim olursa olsun.. Şimdi küfür etmen falan ayıp şeyler bnlar misafrsin .. ama evden atmaları onların ayıbı.. en azndan sabahı beklemeleri gerekırdı ve guzelce söylenebilrdi ..

Vermek zorunda değiller,belki içinde özel birşeyler var,resim,belge vs.
Sizin tepkiniz aşıri saçma kusura bakmayın ama.
Küfür, hakarette yakişık almamış,siz bakmasanız bile aileniz yüzyüze bakacak bu insanlarla,onları utandırmişsınız.

Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim

yani aranızda bu kadar nefret varsa görüşmeyin bence...
birbirinizi bu kadar sevmiyorsanız niye bir de yatılı gidiyorsunuz ki?

İki tarafta da suç var bence onlar size bilgisayarı verse nolurdu sanki hadi vermedi siz de pinti dediniz ilk kötü lafı duyunca kovulma derecesine gelmez ben çıkar giderdim o evden ama sessizce giderdim küfür filan etmezdim bunu ailenizden saklayamazsınız bence duyulur zaten

Duyuldu zaten annem gülüp geçti

"ama ben haklıydım" dediğiniz kısım var ya, işte tam olarak orada haksız olduğunuza karar verdim. Sonrasında yaptıklarınızsa tam bir rezillik. Misafirliğe gittiğiniz yerde bilgisayar istemenizse saçmalık. Ne bileyim durduk yere huzur bozmuşsunuz. Sizin gibi misafir düşman başına.

Gidip bir özür dileyin desem onca zaman diliminden sonra olmayacak. Bir şekilde yaptıklarınızı telafi etmeye bakın. Geldiklerinde saygıda kusur etmeyin.

şaka yapmış olabilirsin. ama oda 'siz kendınıze bakın ' derken demekki doluymuş sizin aileye.Hemen frikik verdi.
Olacagı varmış boşver

Arkadaşlar kız arkamdan konuşuyormuş çok küçük oynuyor ama dikkat etsin :) ben onun iğrençliklerini ortaya sermesini de bilirim

Ser tabii. Hazır elini beline atmışken dünya üzerinde sorunlu olmadığın tek bir akraban varsa onu da bul, onunla da kavga et hatta.

cok kotu kalplisin ortami duzeltcegine daha da germe cabasindasin ya cok ergence. Karsimda senin gibi boyle biri olcak sakin olmama ragmen bksörlügüm meydana cikar sagli sollu girisir döverim valla...

cok kotu kalplisin ortami duzeltcegine daha da germe cabasindasin ya cok ergence. Karsimda senin gibi boyle biri olcak sakin olmama ragmen bksörlügüm meydana cikar sagli sollu girisir döverim valla...
Sen mi beni döveceksin laflarına dikkat et istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…