merhaba arkadaşlar daha öncedeyazmıştım burada yazınca rahatlıyorum.eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben bankacıyım eşim görev sebebi ile hakkaride görev yapıyor daha 1 yıl 3 ay var gelmesine ama artık yoruldum ailemle yaşıyorum ailem bana çok destek herkonuda ama kendi evimi düzenimi çok özledim.eşimi çok özledim ayrı olmak çok zor.herv işimi kendim yapıyorum tek başıma eşim 3-4 ayda bir geliyor görüşebiliyoruz.ve şimdi bebek istiyor yani bende istiyıorum ama ne yapıcam bilmiyorum ailemde sana destek oluruz diyor bebek yapın diyor yani bende çok istiyorum ama nasıl olucak sonu bilemiyorum hayatımda hiçbişey istediğim gibi olmuyor en güzel yıllarımız ayrı geçiyor
aslında bende çok istiyorum yani yalnız geçirebilirim gibime geliyor desemde hamilelik nasıl bi duygu bilmiyorum ki..ama bir yaanımda bebek istiyor içimdeki bu isteğide durduramıyorum acaba diyorum artık korunmasam oluruna bıraksam olursa olur desem..bilemiyorum ya.
zaman geçsin istiyorum varmı aranızda kızlar eşinden ayrı yaşayan?
bebek öyle 1 ayda falan olmuyor eşin 3-4 ayda bir geliyor senın yumurtlama dönemın falan derken zaten zor gözüküyor en dogrusu yanına geldıkten sonra olması
işte bir yandanda diyorumki yaş geçiyor ya ilerde bi sorun olursa 29 taşındayım artık beklemekte istemiyorum ilerde bir sorun yaşarsak eşim beni suçlar birçok arkadaşım tedavi görüyor korkularım var o yüzden bırakayım diyorum ama dedim ya canım bende kararsızım.
bende senin durumundayım.. eşim mart ayında sırnaga gitcek ben gidemicemyanıma kayınvalidem gelcek 2 sene birlikte durcaz. eşim 3 -4 ayda bir izine gelcek.
o da cocuk istiyo ama ben kararsızım calısmıyorum bi yandan iyi olur oyalanırım en azından cocukla vakit gecer diyorum.. bi yandan da o yanımda olmadan hamileligin ne anlamı var diyorum.
ilk cocugum olcak bide o duyguyu tatmadıgım icin bilmiyorum nasıl olur zaten cok duygusalım bide o psikolojiyle nasıl olurum diye dusunup duruyorum zaten ayrılık cok zor(
canım bana kalırsa çocuktan önce işe gir ve çalış.2 sene evde,üstelik kaynanayla zor geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?