çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum artık sıkıntılardan

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
83
Manisa
merhaba arkadaşlar daha öncedeyazmıştım burada yazınca rahatlıyorum.eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben bankacıyım eşim görev sebebi ile hakkaride görev yapıyor daha 1 yıl 3 ay var gelmesine ama artık yoruldum ailemle yaşıyorum ailem bana çok destek herkonuda ama kendi evimi düzenimi çok özledim.eşimi çok özledim ayrı olmak çok zor.herv işimi kendim yapıyorum tek başıma eşim 3-4 ayda bir geliyor görüşebiliyoruz.ve şimdi bebek istiyor yani bende istiyıorum ama ne yapıcam bilmiyorum ailemde sana destek oluruz diyor bebek yapın diyor yani bende çok istiyorum ama nasıl olucak sonu bilemiyorum hayatımda hiçbişey istediğim gibi olmuyor en güzel yıllarımız ayrı geçiyor
 
tatlım ya bence bebek için eşinin gelmesini bekle bu durumda çok zor olur ben öle bir hataya düştüm sen düşme
 
Son düzenleme:
acaba bebeğimiz olsa nasıl olur bana hayat verir belki diyorum ben ona sevgimi veririm diyorum yukarı tükürsen bıyık aşağısı sakal.nerden tutsam elimde kalıyor.bankamın orada şubesi yok gidemiyorum.çok kötü bi ilçede çünkü işi bırakıp gitsem bir sürü borç var off offf
 
yalnızken bu kadar boğuluyorsan,bebekle daha çok zorlanırsın.acele etme derim
 



bebek öyle 1 ayda falan olmuyor eşin 3-4 ayda bir geliyor senın yumurtlama dönemın falan derken zaten zor gözüküyor en dogrusu yanına geldıkten sonra olması
 
hamilelik aşamasında yalnız kalmaya dayanamam diyorsan bebek düşünme.. ama eşim gelen kadar bebekte gelir, geldiğinde tam aile oluruz tam düzen kurulur diyorsan da iyi bir zaman olabilir
 
aslında bende çok istiyorum yani yalnız geçirebilirim gibime geliyor desemde hamilelik nasıl bi duygu bilmiyorum ki..ama bir yaanımda bebek istiyor içimdeki bu isteğide durduramıyorum acaba diyorum artık korunmasam oluruna bıraksam olursa olur desem..bilemiyorum ya.
 

şimdi korunmayı bıraktınız ve bebek oldu diyelim.öncelikle sıkıntılı bir hamilelik geçirebilirsin.ne kadar ailen yanında olsada eş desteği farklıdır.birde şu var.eşinle birbirinize hasretsiniz.eşin yanına geldiğinde yalnız zaman geçirmek,gezip tozmak isteyebilirsiniz.tabii bebek olduğundan hareketlerinize kısıtlama getirmeniz gerekecek.

bana kalırsa acele etme.eşinle kavuşun,sonra bebek düşünün
 
bebek öyle 1 ayda falan olmuyor eşin 3-4 ayda bir geliyor senın yumurtlama dönemın falan derken zaten zor gözüküyor en dogrusu yanına geldıkten sonra olması

işte bir yandanda diyorumki yaş geçiyor ya ilerde bi sorun olursa 29 taşındayım artık beklemekte istemiyorum ilerde bir sorun yaşarsak eşim beni suçlar birçok arkadaşım tedavi görüyor korkularım var o yüzden bırakayım diyorum ama dedim ya canım bende kararsızım.
 
önce eşiniz gelsin, beraberliğinizin tadını çıkarın. bebeği sonra düşünürsünüz
 



yaşında ne varmış canım benım bir arkadas 34 yasında dogurdu ilk cocugunu sımdı 2. gelıyor yas 38 herseyıde iyi gidiyor cok şükür yaşa takılma
 
bende senin durumundayım.. eşim mart ayında sırnaga gitcek ben gidemicem yanıma kayınvalidem gelcek 2 sene birlikte durcaz. eşim 3 -4 ayda bir izine gelcek.

o da cocuk istiyo ama ben kararsızım calısmıyorum bi yandan iyi olur oyalanırım en azından cocukla vakit gecer diyorum.. bi yandan da o yanımda olmadan hamileligin ne anlamı var diyorum.

ilk cocugum olcak bide o duyguyu tatmadıgım icin bilmiyorum nasıl olur zaten cok duygusalım bide o psikolojiyle nasıl olurum diye dusunup duruyorum zaten ayrılık cok zor(
 

canım bana kalırsa çocuktan önce işe gir ve çalış.2 sene evde,üstelik kaynanayla zor geçer
 
Bence acele etmeyin. . . Hamilelik gibi özel bir olayı eşiniz olmadan yaşamayın. . O gelsin bir süre beraber vakit geçirip evinizi kurduktan sonra çocuk düşünün. .
 
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşadım ve uzaktayken hamile kaldım gerçekten çok zor dönemler geçirdim düşünsene ilk hareketlerine eşinle şahit olamıyor hamileyken daha bir duygusal oluyor indan o olsun istersin yanında bence bekle canım birde hamilelikte ayak krampları çok oluyor ben odamda yatıyordum annemlere seslendim duymadılar ama öyle bir ağrıkı dayanamıyorsun o zaman çok üzülmüştüm eşim yanımda olsa uyandırırdım masaj yapardı diye çok ağladımmbirde eşlerimiz zor görev yapıyrlar canım bide tehlikeli bölgede öyle beklemek inan çok daha zor benden sana bir abla olarak sana tavsiyem bebeğinizin her anına birlikte şahit olun :)
 
Oy oy oy benden bir tane daha varmış baksana.

Benim eşimde Hakkaride, bende kızımla başka bir ildeyim, bizim Allaha şükür son 8 ayımız, inş. 8 ay sonra gelecek.

Ama ben evimi düzenimi bozmadım, annem babam aynen senin ailen gibi destek ve arkamdalar, ama ben evimi bırakmadım kızımla beraber 16 aydır tek başımıza evimizde şükür Allaha sorunsuz kalıyoruz.

Benim eşimde 2. bebeğimizi istedi, ben gelince severiz dedi, ben cesaret edemedim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kavuşmanızı/kavuşmamızı nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…