çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum artık sıkıntılardan

benim gibi birilerinin olmasına sevindim ya gerçekten böyle fikir alınca beklemem gerektiğini düşündüm ama yinede eşimi ikna etmem lazım o çok istiyor.benim kayınvalidemde başka şehirde oda bana diyor eğer hamile kalırsan bebek olduğunda bende gelirim seninle evinde kalırız diyor bebeğe bakarım diyor.kayınvalidemle iyi geçiniriz aslında.bakalım nasıl olacak.ama bebek görünce bende dayanamıyorum çok şiddetli istiyorum..ama dediğiniz gibi tekme attığında kıpırdadığında göremeyecek olması üzücü allah yardımcımız olsun

canım kayınvalidenle anlaşabiliyorsN 2sene sorun olmaz dayanırsın insanlar nelere dayanıyor bence bebek yaparsan bi nevi rahat olursun o sana yardım eder çünkü bu aşamada birilerinin yardımına ihtiyacın olacaktır.

ah canım kıyamam sana ya ama ne yapacaksın başa gelen çekilir işte..eşim geldiğinde korunmak istemeyecektir zaten heralde hemen hamile kalamam heralde yumurtlama güünümün tutması lazım bırakıcam korunmayı çünkü eşimle sorun yaşıyoruz.korunmama izin vermez aslında bende istemiyorum korunmayı ama dediğim gibi yalnızlık sorunu var artık kayınvalidemi çağırıcam biraz kendi evime geçerim bebek doğunca yani hayırlısı.umarım senin yaşadığın zorlukları yaşamam

ben olsam bebek için beklerdim

hamilelik döneminde eşiminde yanımda olması ve kendi evimde doğum yapmak isterdim

şimdi bile eşinin uzakta olmasına dayanamıyorsun hamilelik dönemi daha hassas olacaksın nasıl atlatacaksın

bende burdaki bir cok arkadaşla aynı fikirdeyimm canım..bebek için acele etmeyin....

bende bilmiyorum canım ama yapacak çok birşeyimde yok eşimide üzmek istemiyorum en son bu konuda istemediğimi söylediğimde o kadar ağlamıştıki

ben olsam işi bırakır eşimin yanına giderdim. hiç bir şey sevdiğin ve evli olduğun eşinle birlikte olmaktan daha önemli değil bence.en güzel yıllarınız ayrı geçiyor. yazık değil mi?

ben olsam işi bırakır eşimin yanına giderdim. hiç bir şey sevdiğin ve evli olduğun eşinle birlikte olmaktan daha önemli değil bence.en güzel yıllarınız ayrı geçiyor. yazık değil mi?

emet ama ne orası beni gidebileceğim biyer nede işimi bırakabilirim.çünkü borç çok ayda 1,800 tl borç ödeniyor nasıl gideym

Ama şunu söyleye bilirim, iyiki kızım var, Allahamı şükürler olsun. Kızım olmasa zamanım nasıl geçerdi bilemiyorum. Sabah ben işe geliyorum, kızım anaokuluna gidiyor, akşama kadar özlüyorum yavrumu. Hem kızım, hem ev arkadaşım, her sırdaşım herşeyim benim.

tabi ya evlat sevgisi herşeyden öte bişeydir heralde onun kokusu bi çok sıkıntıyı alıp götürmezmiki?

Hakkari maalesef eşle gidilecek bir yer değil, aynı sorunu bizde yaşadığımız için biliyorum. Gidilecek bir yer olsa kimse tereddüt etmeden gider. İşten çıkıp benim gibi, konuyu açan arkadaşımız gibi gidemesede en azından bayram tatillerinde, hafta sonları vs. gider, ama gidilecek bir yer değil.

emet ama ne orası beni gidebileceğim biyer nede işimi bırakabilirim.çünkü borç çok ayda 1,800 tl borç ödeniyor nasıl gideym

yer yaşamaya elverişli değilse ayrı konu ama ben üzülüyorum böyle durumlarda. iş yüzünden eşlerin ayrı kalması yada çocukların bakıcı elinde büyümesi içimi acıtıyor.

yer yaşamaya elverişli değilse ayrı konu ama ben üzülüyorum böyle durumlarda. iş yüzünden eşlerin ayrı kalması yada çocukların bakıcı elinde büyümesi içimi acıtıyor.

evet ama malesef hayat koşulları inssanı mecbur bırakıyor komşumun kızıda evli kocasını bıraktı küçücük bebeğinide aldı vana gitti 1 yıl kaldı orada

Sadece sabah eşimin söylediğini söyleyim, dün pkk cenazesi olduğu için tüm ilde kepenkler kapalıymış, alacak ekmek bulamamışlar, artı akşam evine giderken bindiği zırhlı aracı taş yağmuruna tutmuşlar.

İş harici hiçbir şekilde dışarı çıkmıyorlar, düşün yani maaş çekmeye bile.

Bizler gidip ne yapacaktık.

Ama işte herkesin bir sınavı vardır ya, buda bizim sınavımız, sabretmek başka çaremiz yok. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsinde beklemeyede alışıyor insan.

Son düzenleme:
bebeğiniz olduğunda eşine şimdikinden daha çok ihtiyacın olacak, bebeğinizin her anını görüp yaşamasını isteyeceksin, bu yüzden eşin dönene kadar bebek düşünme derim.

evet ama malesef hayat koşulları inssanı mecbur bırakıyor komşumun kızıda evli kocasını bıraktı küçücük bebeğinide aldı vana gitti 1 yıl kaldı orada

Hayat koşulları artı 12 yıllık çalışma hayatım var ve söylemesi ayıp eşim kadar da ben maaş alıyorum, 18 yaşında girmiştim işe, insan bir kalemde de iş hayatını, 12 yıllık emeğini silemiyor.

Helede çocuk olunca onun ileride daha iyi imkanlara sahip olması için çalışmaktan başka da çare yok. Helede hazırda işin varsa kaybetmenin anlamı yok diye düşünüyorum.

Bak bizler sıkıntı çekiyoruz ama meyvesini kızım yiyor, özel bir koleje gidiyor, yediği önünde yemediği arkasında, her imkana sahip şükürler olsun Allaha. Eğer ben çalışmasam, yada babamızla beraber 2 sene sabretmeyip gitseydik 2 senedir bırak okulu, sokak yüzü görmemiş olacaktı.

Biraz içimi dökmüş gibi oldum ama bazen çok bozuluyorum, insanların gözünde birbirini sevmeyen çiftler olduğumuz için ayrılığa katlandığımız düşünülüyor heralde. Ama çekene soracaksın...

Son düzenleme:

bakıcı elinde büyüyorda 7 24 bakıcı bakmıyor sonuçta

bazen hayat şartıları dediğimiz şeyler vardır

herkes babasından zengin olmuyor yada aile sponsoru bulamıyor

yoksa herkes çocuğuna kendi bakmak ister

Sevdiklerinden ayrı olmak çok zor, Allah tez vakitte hayırla kavuştursun sizleri

Sevdiklerinden ayrı olmak çok zor, Allah tez vakitte hayırla kavuştursun sizleri

Amin, çok sağol.

Sabah eşimin gönderdiği mailin sadece 2 satırını koplayım bari.

"Kızım ne isterse al, Seninde ne ihtiyacın varsa al sakın sıkma. Babasızlık çekmeninde bir ödülü olsun şımaracakmış varsın şımarsın, varken yesin kimin için kazanıyorumki."

seni benden iyi kimse anlayamaz heralde eşimle 1 yıl evli kalıktan sonra şırnağa tayinimiz çıktı eş götürülmeyen yer olduğu için ben kendi memleketimde kaldım ayrı evim vardı sonra bebek yapsak filan dedik ben hamile kaldım inan çok çoook çok zor şimdi eşim olmadan bidaha cesaret edermiyim bilmiyorum tek güzel yanı kızım çok huysuz bir bebek 6 ay kolikti 5 aylık olana kadar annemin yanında büyüttüm şimdi eşimle birlikteyiz şükür ama memleketten 16 saat uzaktayız birde şu var burda yalnızım kızımın o zor günlerinde burda tek başıma çok zor olurdu ama hayatımın en kötü günü eşimin doğumdan bir hafta sonra gitmesiydi çok zor günler yaşadım iyi düşünün hamilelik kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…