Çok kötüyüm böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Konuya birisi yine gül gibi eşini aldatmış galiba diye girdim okumaya başlayınca cinler bilmem musallat olmuş dedim sonunda fareymiş ya

canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı

canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı
Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz

Konuya birisi yine gül gibi eşini aldatmış galiba diye girdim okumaya başlayınca cinler bilmem musallat olmuş dedim sonunda fareymiş ya
Aynı şeyler aşağı yukarı şuan mesela evin için de mi değil mi diye düşünüyorum kocam aldatıyor mu aldatmıyor mu hissiyle yarışır.

Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz
yok yok aksam oluyor evde ses kesilince fink atıyordu bizim ki. Yatak odamda her yerde boku vardı kontrol et dedigim gibi her yeri çörek otuna benzer sekilde boku

Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.

Gerçekten hayatta her şeyin çözümü olmuyormuş sıkışıp kalıyorsunuz çaresizlik çok kötü. Allah böyle yokluktan kötü evlerde oturan insanların yardımcısı olsun belki bu konu evle ilgili değildir ama her insan insanca yaşam alanına sahip olmalı.

Aynı gün eşimle kalk bir şeyler yapalım böyle bekleyemem dedim apartmandakiler daha eski oldukları için biz 1 senedir burdayız. Onlarla konuştuk tesisatçı aradık çağıracaktık. Binadakiler bu sorunun çözümü olmadığını söyledi çünkü bu insanlar ilgilenmiyor böyle şeylerle bidon koyduk öyle yaşıyoruz diyor e sorın da bina alt yapısı ile ilgili olduğu için biz bir şey yapamıyoruz tek çözüm taşınmak olur

Apartmandakilere bakma sen ne demek çözümü yokmuş. Aranızda toplanıp ilaç firması çağırın. Onlar halleder.
Ya da tek çare kedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…