- 12 Ekim 2025
- 77
- 310
- 8
Sanmam evde de ses yapar illa siz banyo kapınızı kapatın ve ilaçlatın giderleri vs.Ben iki kez ses duyduğum halde göremedim fareyi işte o yüzden şimdi daha kötüyüm acaba eve mi saklandı diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam evde de ses yapar illa siz banyo kapınızı kapatın ve ilaçlatın giderleri vs.Ben iki kez ses duyduğum halde göremedim fareyi işte o yüzden şimdi daha kötüyüm acaba eve mi saklandı diye
canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mıŞimdi düşündüm de banyo giderinden gelmiş olabilir klozetten değil.. çünkü banyo giderinin kapağını açmıştımbanyoyu yıkayınca açıyorduk öyle kalmıştı şimdi aklıma geliyor giderin yanında çöp vardı poşet takılıydı onun sesi geldi büyük ihtimalle çıktı ya banyoya girdi
ama ya geri oraya kaçmayıp içeri kaçtıysa ben görmediysem hala saklanıyorsa
Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuzcanım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı
Aynı şeyler aşağı yukarıKonuya birisi yine gül gibi eşini aldatmış galiba diye girdim okumaya başlayınca cinler bilmem musallat olmuş dedim sonunda fareymiş ya![]()
giderleri süzgeçli değil miydiArkadaşım görüyor gider kapağı açılmış. Ses duyuyor fareyi de görüncr hemen kapatıyorlar kapıyı banyoda kalıyor
Bilmiyorumgiderleri süzgeçli değil miydi
yok yok aksam oluyor evde ses kesilince fink atıyordu bizim ki. Yatak odamda her yerde boku vardıEvet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz
Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.
Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.
Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.
Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.
Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Gerçekten hayatta her şeyin çözümü olmuyormuş sıkışıp kalıyorsunuz çaresizlik çok kötü. Allah böyle yokluktan kötü evlerde oturan insanların yardımcısı olsun belki bu konu evle ilgili değildir ama her insan insanca yaşam alanına sahip olmalı.Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.
Sonra nasıl kurtuldunuzyok yok aksam oluyor evde ses kesilince fink atıyordu bizim ki. Yatak odamda her yerde boku vardıkontrol et dedigim gibi her yeri çörek otuna benzer sekilde boku
yapıskan koyduk heryere bitanesine yapıstıSonra nasıl kurtuldunuz
Tekrar gelmemesi için ne yaptınız peki bir daha gelirseyapıskan koyduk heryere bitanesine yapıstı
Apartmandakilere bakma sen ne demek çözümü yokmuş. Aranızda toplanıp ilaç firması çağırın. Onlar halleder.Aynı gün eşimle kalk bir şeyler yapalım böyle bekleyemem dedim apartmandakiler daha eski oldukları için biz 1 senedir burdayız. Onlarla konuştuk tesisatçı aradık çağıracaktık. Binadakiler bu sorunun çözümü olmadığını söyledi çünkü bu insanlar ilgilenmiyor böyle şeylerle bidon koyduk öyle yaşıyoruz diyor
Evin içinde olsa b*k bırakır etrafa mutlakaAynı şeyler aşağı yukarışuan mesela evin için de mi değil mi diye düşünüyorum kocam aldatıyor mu aldatmıyor mu hissiyle yarışır.
Binayı ilaçlarlar değil mi ama işte çekvalf takılıyormuş oda su basıyormuş diyip geçti bizde kiracıyız kendi evimiz olsa belki daha sesimiz çıkacak bilmiyorum ama haklısınız tekrar bi söyleyelimApartmandakilere bakma sen ne demek çözümü yokmuş. Aranızda toplanıp ilaç firması çağırın. Onlar halleder.
Ya da tek çare kedi.
Yukarıdakı komşunuzun kedısı vs.var mı? Benım ust komsumun var ve kedınınde masallahı var iri ve tabi ki hareketlerıde ona göre..Bazen dedıgınız saatlerde onun tıkırtılarını duyabılıyorum yanda bır tuvalet daha var ona vermısler sanırım benım kullandıgım tuvaletın ustunde gıbi tıkırtılar gelebılıyor..2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.
Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.
Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.
Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.
Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Yok bildiğim kadarıyla kimsede kedi, eğer aynı katta olduklarımız var böyle bi sorun bizim banyomuza girdi daha önce demeseydi fare değildir belki diyebilirdim ama yan daire karşısı hepsi biz evde yokken banyoda pisliğini gördük dedi ama karşılaşmadık dediler.Yukarıdakı komşunuzun kedısı vs.var mı? Benım ust komsumun var ve kedınınde masallahı var iri ve tabi ki hareketlerıde ona göre..Bazen dedıgınız saatlerde onun tıkırtılarını duyabılıyorum yanda bır tuvalet daha var ona vermısler sanırım benım kullandıgım tuvaletın ustunde gıbi tıkırtılar gelebılıyor..
Bu İstanbul’da mı oldu? Suadiyede?Yavrular buyuyene kadar takilmasina izin verdik. Emziren hayvani minicik bebeleriyle atamazdim. Yavrular kendini kurtarinca kapanla yakalayip saldik.