• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Konuya birisi yine gül gibi eşini aldatmış galiba diye girdim okumaya başlayınca cinler bilmem musallat olmuş dedim sonunda fareymiş ya 😅

Şimdi düşündüm de banyo giderinden gelmiş olabilir klozetten değil.. çünkü banyo giderinin kapağını açmıştım 🙁 banyoyu yıkayınca açıyorduk öyle kalmıştı şimdi aklıma geliyor giderin yanında çöp vardı poşet takılıydı onun sesi geldi büyük ihtimalle çıktı ya banyoya girdi 😭 ama ya geri oraya kaçmayıp içeri kaçtıysa ben görmediysem hala saklanıyorsa
canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı

canım emin ol görürdün yerinde durmuyordu bizdeki öyle sessiz hayvanda degil yani parkedeki sesini duyuyorsun. hem bokunu falan mutlaka farkederdin. ucra köşelere baza altına vs bak boku var mı
Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz

Konuya birisi yine gül gibi eşini aldatmış galiba diye girdim okumaya başlayınca cinler bilmem musallat olmuş dedim sonunda fareymiş ya 😅
Aynı şeyler aşağı yukarı 🥲 şuan mesela evin için de mi değil mi diye düşünüyorum kocam aldatıyor mu aldatmıyor mu hissiyle yarışır.

Evet banyoda da baya ses vardı işte sanki hırsız girmiş gibiydi. Bende acaba bizim sesimizden girdi saklandı çıkmıyor mu diye düşündüm de durmuyor diyorsunuz
yok yok aksam oluyor evde ses kesilince fink atıyordu bizim ki. Yatak odamda her yerde boku vardı :( kontrol et dedigim gibi her yeri çörek otuna benzer sekilde boku

2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.

Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.

Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.

Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.

Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.

Neden agliyorsunuz.. Korkmayin, Allah can sagligi versin, diger her seyin cozumu var. Sucuyu bi arayin danisin ne yapilabilir? Gider kontrolu yapar. Ayni gun stresiniz biter. Evet tabi urkutucu yani ama gunlerce bu korkuyla kendiliginden gitmesini beklemeyin. O tikirti tabi huzursuz eder.
Gerçekten hayatta her şeyin çözümü olmuyormuş sıkışıp kalıyorsunuz çaresizlik çok kötü. Allah böyle yokluktan kötü evlerde oturan insanların yardımcısı olsun belki bu konu evle ilgili değildir ama her insan insanca yaşam alanına sahip olmalı.

Aynı gün eşimle kalk bir şeyler yapalım böyle bekleyemem dedim apartmandakiler daha eski oldukları için biz 1 senedir burdayız. Onlarla konuştuk tesisatçı aradık çağıracaktık. Binadakiler bu sorunun çözümü olmadığını söyledi çünkü bu insanlar ilgilenmiyor böyle şeylerle bidon koyduk öyle yaşıyoruz diyor e sorın da bina alt yapısı ile ilgili olduğu için biz bir şey yapamıyoruz tek çözüm taşınmak olur

Aynı gün eşimle kalk bir şeyler yapalım böyle bekleyemem dedim apartmandakiler daha eski oldukları için biz 1 senedir burdayız. Onlarla konuştuk tesisatçı aradık çağıracaktık. Binadakiler bu sorunun çözümü olmadığını söyledi çünkü bu insanlar ilgilenmiyor böyle şeylerle bidon koyduk öyle yaşıyoruz diyor
Apartmandakilere bakma sen ne demek çözümü yokmuş. Aranızda toplanıp ilaç firması çağırın. Onlar halleder.
Ya da tek çare kedi.

Apartmandakilere bakma sen ne demek çözümü yokmuş. Aranızda toplanıp ilaç firması çağırın. Onlar halleder.
Ya da tek çare kedi.
Binayı ilaçlarlar değil mi ama işte çekvalf takılıyormuş oda su basıyormuş diyip geçti bizde kiracıyız kendi evimiz olsa belki daha sesimiz çıkacak bilmiyorum ama haklısınız tekrar bi söyleyelim

2 gecedir gece uyanıyorum ders çalışıyorum. Banyodan klozetten çok yoğun şekilde tıkırtı sesi geliyor. Eşimi uyandırdım ses çok yoğundu çünkü kalk dedim ses geliyor biz yaklaşınca kesildi.

Bu sabah yine aynı saat 7.30 civarı genelde sabaha karşı oluyor ya da ben sadece o saatte uyandığım için duydum bilmiyorum.

Arkadaşlar söylemekte istemiyorum sabah sabah ama galiba klozet kısmında kemirgen olan hayvan var ses çünkü aynı o. Kafayı yiyeceğim ağlamaktan yoruldum. Ev kiralık bu ay 1 sene olacaktı. Büyük masraflarla taşındık buraya şimdi çok zor bi dönemden geçiyoruz ekonomik olarak taşınamıyoruz. Çalışmıyorum küçük çocuğum var.

Eşim zaten bir şey olmaz yoktur öyle bir şey diyor sadece hiç bir çözümü aksiyonu yok onunla da gerileceğiz belli ki çünkü ben duyduğum sesten eminim.

Bu arada taşra köy vs gibi bi yerde oturmuyoruz. Evimiz yüksek giriş alt katta 3 kat daha var.
Bu sesin başka bi sebebi olabilir mi ? Başına gelen var mı evin içinde duramıyorum çok tedirginim.
Taşınmak istemiyorum ama eğer korktuğum başıma gelirse maffolurum
Yukarıdakı komşunuzun kedısı vs.var mı? Benım ust komsumun var ve kedınınde masallahı var iri ve tabi ki hareketlerıde ona göre..Bazen dedıgınız saatlerde onun tıkırtılarını duyabılıyorum yanda bır tuvalet daha var ona vermısler sanırım benım kullandıgım tuvaletın ustunde gıbi tıkırtılar gelebılıyor..

Yukarıdakı komşunuzun kedısı vs.var mı? Benım ust komsumun var ve kedınınde masallahı var iri ve tabi ki hareketlerıde ona göre..Bazen dedıgınız saatlerde onun tıkırtılarını duyabılıyorum yanda bır tuvalet daha var ona vermısler sanırım benım kullandıgım tuvaletın ustunde gıbi tıkırtılar gelebılıyor..
Yok bildiğim kadarıyla kimsede kedi, eğer aynı katta olduklarımız var böyle bi sorun bizim banyomuza girdi daha önce demeseydi fare değildir belki diyebilirdim ama yan daire karşısı hepsi biz evde yokken banyoda pisliğini gördük dedi ama karşılaşmadık dediler.

Back
X