- 30 Ocak 2014
- 4.882
- 10.270
- 408
- Konu Sahibi Asimelek182
-
"Yeni gelen çingeneler için" demeniz hiç hoş olmadı ama............ Allah yardım etsin diğer dertleriniz için de.Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
işten olduğu için kirayı odeyemeyecekKirada olmasıyla ne alakası var ki?
çingene demek bana göre terbiyesizlik romen denir onlara bu insan olduğunu da değiştirmez demekki o esmer zayıf insanalrı seviyor sen çekici gelmiyosun demekki bu tabirlerin çok yanlış.Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Yazacaklarım yazılmış bile:)))Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Konu sahibi hamile kalırsa ciddi ciddi döneceğini düşünüyor benceKız adam canını dar atmış, anlamış tabi üstüne kalacak püüüü.
Yaz dizilerindeki fırlama esas oğlanı yola getiremeyince takıntı yapan süslü fettan eski sevgili di mi bu? Onlar da çoğunlukla hamile kalmaya çalışıyor djdjdjdKonu sahibi hamile kalırsa ciddi ciddi döneceğini düşünüyor bence
Amaaan boşver gidene güle güleRoman deseydim de olurdu ama öyle deriz biz genelde isyerinde bir sorunumuz yoktu beraber otuyorduk ama bu onlarla olmasını gerektirmiyor bu bana haksızlık
e madem bu lafları o kız da duyuyor siz de ne demeye adamla birlikte oldunuz. bile isteye yaşamışsınız her şeyi. kimse sizi kandırmamış kiBir video izlemistim orda şöyle diyordu bu erkekler için size ilgisini kaybetmis ama sizi kaybetmekte istemiyor ondan bahanelere saklanıyor benimle birlikteyken başkasını dusunmeseydi zaten bunlar olmazdı bence adamın aradığı oymuş demeyin ona sadık kalır mı ki kendi diyor zaten ben bir onla bir bunlayim molada ben evlenmeye karşıyım bu laflarını o kız da duyuyor bende
Bizimle dalga geçmek için konu açtığınız o kadar açık ve net ki. Siz bu kafayla daha çok aldatılırsınız. Çingene değil de çok güzel olsa rahatlayacaksınız resmen o yüzden mıknatıs gibi çekiyorsunuz kendiniz gibileri işte.Değse bari beni terkettiğine erkekler çok kötü
Önüne bakacaksın.Seni aldatan terkeden insanı dusunmeyeceksin.Kendini sevÇalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Cingene oldugunu nasil anladiniz?Soğuk kış geceleri için değil sevdim sevgilim olur sandım ama daldan dala konuyormus üstelik cingelerlerle bile bu kadar midesizlik olmaz
Niye sokakta kaliyosunuz? konuyla ne alaka sokaknkosmi?Ne alaka mi ben sokakta kalmak için mi geldim dünyaya erkeklerin oyuncağı olmak için mi yoksa neden benim şansım böyle ciddi bir insan karşıma çıkmıyor düşüne bir tekmede ben vurayım diyorlar evleneyim diyen diyen yok tek başına mi mücadele etcem hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?