allah başka dert vermesin bacım
allah diyorum daha büyük dert vermesin. geçer illa ki...Nasıl anlayamadım
Sevgiliniz, ayrılmak istiyor ama yapamıyor gibi..
Yani mantığına yatmayan şeyler var iken duyguları da olunca engel oluyor .
Belki gerçekten toparlamak adına araya mesafe koyuyordur.
Ki bu doğru ise çok mantıklı ama değil de sadece bahane ise o zaman ayıp ediyordur.
Kısaca olmuyor desin .
Bunu siz bilirsiniz.
Biz tanımıyoruz.
Zamana birak.
Lütfen arama .
Birak yalnız kalıp düşünsün.
allah diyorum daha büyük dert vermesin. geçer illa ki...
Kavga gürültü de bir yere kadar çekiliyor , hele de erkekler tahammülsüz bu konuda .. zamanında yıpranmış bu ilişki umarım toparlanır..
Fark etmiyor ki... Bir kere araya sürekli sıkıntı girmiş 3 gün iyi 5 gün kötü olmak insanı yorar... Sabırlı olDoğru ama gerçekten o kavgaların hiçbirinde birbirimize kötü şeyler demedik ses dahi yükseltmedik. Son zamanlarda sesimizi dahi ayarlayamayip bağırıyorum vs ondan ilerde daha kötü olacak diye bu karara varıyor.
Fark etmiyor ki... Bir kere araya sürekli sıkıntı girmiş 3 gün iyi 5 gün kötü olmak insanı yorar... Sabırlı ol
Bilmiyorum onun sana karşı sevgi ve sabrına bağlı düzelmesi... Belki de askerliğin vermiş olduğu bir psikolojidir...Düzelir di mi her şey sahiden sabırlı olcam
Bilmiyorum onun sana karşı sevgi ve sabrına bağlı düzelmesi... Belki de askerliğin vermiş olduğu bir psikolojidir...
Ha ilişkinİz bitti mı ? Ben sadece biraz az konuşalım gibi bişey anladım.. lütfen gitme kendisi gelip bitirme cesaretini bulamıyorsa sende gidip kendini küçük düşürme. Nelerle karşılaşacagını bilmiyorsun çünkü .. bekle sabırlı olGerçekten sevgisinden şüphe duymuyorum çok taze diye böyle yapıyor belki. Ya da ben kendimi avutuyorum olmazsa haftaya az daha durulunca bulunduğu şehre gideceğim en azından yüz yüze bitsin
Ha ilişkinİz bitti mı ? Ben sadece biraz az konuşalım gibi bişey anladım.. lütfen gitme kendisi gelip bitirme cesaretini bulamıyorsa sende gidip kendini küçük düşürme. Nelerle karşılaşacagını bilmiyorsun çünkü .. bekle sabırlı ol
O gelmiyorsa neden sen gidiyorsun ? Kendisi uzak kalmak istemişken bir de... Sen istemiş olsan git özür dile bir daha olmayacak de derim ama bunun kararını kendisi vermiş. Gideceksin bir kaç gün ya da o gün çok güzel geçecek sonra düzelmiş gibi olup yine hüsran... İş buraya kadar gelmişse birbirinizi tüketmişsiniz demek ki..Bitmedi yanlis aktardım sanırım. Şimdi az süre verdik birbirimize ama çok olumsuz konuşuyor. Haftaya az daha durulunca gitmeyi düşündüm. Sahiden kendimiz rezil etmemek ya da cesaret gibi şeylere takılmak istemiyorum hiç
Bence üstüne çok gitmeyin belli ki kafası karışmış ablasının durumu da psikolojisini etkilemiş olabilir.Bence bikaç gün görüşmeyin msjlaşmayın,konuşmayın biraz ara verin eğer tekrar başladığınız da yine aynı kavga gürültü ise sonu olmaz gibi ama herşey daha iyiyse o zaman sakince konuşun tatlıya bağlamaya çalışın ama sakın bu arada ilk arayan msj atan siz olmayın.Çünkü kafası karışık olan o bırakın o arasın o toparlamaya çalışsın.Çok yıpratmayın kendinizi ayrılık da olsa işin sonu ilk ayrılan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
O gelmiyorsa neden sen gidiyorsun ? Kendisi uzak kalmak istemişken bir de... Sen istemiş olsan git özür dile bir daha olmayacak de derim ama bunun kararını kendisi vermiş. Gideceksin bir kaç gün ya da o gün çok güzel geçecek sonra düzelmiş gibi olup yine hüsran... İş buraya kadar gelmişse birbirinizi tüketmişsiniz demek ki..
İnşallah senin dediğin gibi olur canım ne diyeyim.. uzak durman en iyisi tabi... Bu süreçte daha çok üstüne gidersen daha çok uzaklaşır senden..Demeyin öyle düzelecek çok umutluyum ben içten içe. Uzak durayim az toplasin kafasını belki düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?