I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 13 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #21 Cilekli sakiz .!.: İnşallah senin dediğin gibi olur canım ne diyeyim.. uzak durman en iyisi tabi... Bu süreçte daha çok üstüne gidersen daha çok uzaklaşır senden.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım
Cilekli sakiz .!.: İnşallah senin dediğin gibi olur canım ne diyeyim.. uzak durman en iyisi tabi... Bu süreçte daha çok üstüne gidersen daha çok uzaklaşır senden.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım
I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 13 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #22 Cilekli sakiz .!.: İnşallah senin dediğin gibi olur canım ne diyeyim.. uzak durman en iyisi tabi... Bu süreçte daha çok üstüne gidersen daha çok uzaklaşır senden.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım
Cilekli sakiz .!.: İnşallah senin dediğin gibi olur canım ne diyeyim.. uzak durman en iyisi tabi... Bu süreçte daha çok üstüne gidersen daha çok uzaklaşır senden.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım
I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #23 Benim saç bandimi almıştı bileklik olarak kullanıyordu ne zaman uzak kalsak takardi koluna fotoğraf atmış ablasıyla bileğindeydi. Allam nelerden umut eder oldum
Benim saç bandimi almıştı bileklik olarak kullanıyordu ne zaman uzak kalsak takardi koluna fotoğraf atmış ablasıyla bileğindeydi. Allam nelerden umut eder oldum