- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
fıkır almak ıstemıyorsanız acmıycaktınız konuyuBi de size karşı kendimi savunmak istemiyorum
Allah herkesin içini biliyor
Kendimi savunmak için öyle söyledimKonu sahibi her duygusunu çok uçlarda yaşayan biri. Ben pek şaşırmadım.
Ama evliyim böyle bir şey olamaz cümlesi beni benden aldı.
Ne kadar kötü kalpli bir insansın sen ya..fıkır almak ıstemıyorsanız acmıycaktınız konuyu
cıddı olsaydınız orada calısan erkeklere karsı sana baska test getırcem ben dıyemezdı bu kdr basıt
doguluyum ya ondandır belkı ?Ne kadar kötü kalpli bir insansın sen ya..
Ya bilmiyorum o anin duygusalligi öyle geldi işte. .Al işte, çalışan, okumuş etmiş kadınsın. Biz bari böyle yapmayalım ya.
Dangalağın teki laf ediyo, yurdum kadını saçım sarı, makyaj yapıyorum diye kendini suçluyor..
Bu herifler bizim tepemizden inmese yeri yani.....
o ortamda cevabını verseydin ya adamın.Kendimi savunmak için öyle söyledim
Benim tanıdığım bir çok dogulu vardoguluyum ya ondandır belkı ?
Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmedio ortamda cevabını verseydin ya adamın.
gidip lavoboya ağlamakla küçük bir kız çocuğu gibi davranmışssın:))
o adam bu denli hayasız biri mi?yani sana başka bişey test ettiricem derken başka bişey kastesmiş olmasın.
üzerinde durma,bundan sonra gardını al böyle durumlar için iki çift laf hazırla kenarında dursun.
her patavatsız yüzünden istifa edecek olsakdık oooo ben şimdi 15 yıllık memur olamazdım:))
neler gelecek daha başına.her yer böyle.
senın oynaklıgın nereden gelıyo pekı ?Benim tanıdığım bir çok dogulu var
Iç lerinde çok iyi olanlar da var.
Ama çok kötü olanlar da.
Sen KOtu kıskanç olanlardan sin demekki.
Cok belli çünkü öyle olduğun. .
Kendi fesatliginda devam et sen..
sımdımı aklına geldı bunlar gecenlerde boyle soylemıyordun hayırdır ?Benim tanıdığım bir çok dogulu var
Iç lerinde çok iyi olanlar da var.
Ama çok kötü olanlar da.
Sen KOtu kıskanç olanlardan sin demekki.
Cok belli çünkü öyle olduğun. .
Kendi fesatliginda devam et sen..
tavız vermıs demekkı altından kalkamadı sonraKonu sahibi arkadaşım belki bana da kızacaksın ama, şunu anlamadım müdürünüzün yaptığı bir patavatsızlığı uzun sarı saçlı, 1.75 boyunda olmanıza nasıl bağladınız inanın anlam veremedim. Ayrıca eşimle aramda sorumlarım dahi olsa eşimi seviyorum böyle bir şey düşünemem deme gereği niye duydunuz onu da anlayamadım. Son olarak müdürünüz o patavatsızlığı yaptığında masadan kalkıp lavaboya gidip ağlamak yerine masadan kalkarken müdüre haddini bildirseydiniz daha iyi olurdu.
adam ne kdr patavatsız olursa olsun kadın durusuyla dersını verır bıkere ,Devlet memuru isen sen neden istifa ediyorsun ki? Biraz daha üzerine gelirse şikayet edersin bu yüz kızartıcı suçlar nedeniyle kesinlikle başka bir yere gönderirler ceza alır. Biz de şahit olduk böyle olaylara gittik şikayet ettik gerçi bizim olayda iki kişi de gönüllüydü ama şimdi kendilerinden eser yok çünkü devlet dairelerinde böyle şeyler YASAKTIR
ben mizaç olarak sert biri olduğum halde patavatsızlıklara maruz kaldığım oldu pek çok kere.Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmedi
O an sadece ağlamak istedim :)
Ne denilebilir mesela hazır LAf olarak
Offf çok tecrübesiz im..
Evet çok dengesiz biri ya.
Kişi kendinden bilir işi demişler. .senın oynaklıgın nereden gelıyo pekı ?
batıdan mı yoksa kuzeyden guneyden fılan mı
evlı barklı kadınsın adamlarla gırdıgın muhabbete bak ...
fesatsın daha oncekı bı konuda memleketımı karaladıgın ıcın ayrıca ahlakı olarakta problemlerın oldugu asıkar elın adamıyla test mest bılmem ne genıslık super
tavız vermıs demekkı altından kalkamadı sonra
Beni anla
Kendimi suçladım işte o an
Kendimi savunma ihtiyacı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?