Çok kötüyüm. ..

Ya bilmiyorum o anin duygusalligi öyle geldi işte. .
Evet benim suçum değil ..
Olmamalı. .

Kendimi savunmak için öyle söyledim
o ortamda cevabını verseydin ya adamın.
gidip lavoboya ağlamakla küçük bir kız çocuğu gibi davranmışssın:))
o adam bu denli hayasız biri mi?yani sana başka bişey test ettiricem derken başka bişey kastesmiş olmasın.
üzerinde durma,bundan sonra gardını al böyle durumlar için iki çift laf hazırla kenarında dursun.
her patavatsız yüzünden istifa edecek olsakdık oooo ben şimdi 15 yıllık memur olamazdım:))
neler gelecek daha başına.her yer böyle.

Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmedi
O an sadece ağlamak istedim :)
Ne denilebilir mesela hazır LAf olarak
Offf çok tecrübesiz im..
Evet çok dengesiz biri ya.

senın oynaklıgın nereden gelıyo pekı ?
batıdan mı yoksa kuzeyden guneyden fılan mı
evlı barklı kadınsın adamlarla gırdıgın muhabbete bak ...
fesatsın daha oncekı bı konuda memleketımı karaladıgın ıcın ayrıca ahlakı olarakta problemlerın oldugu asıkar elın adamıyla test mest bılmem ne genıslık super

Konu sahibi arkadaşım belki bana da kızacaksın ama, şunu anlamadım müdürünüzün yaptığı bir patavatsızlığı uzun sarı saçlı, 1.75 boyunda olmanıza nasıl bağladınız inanın anlam veremedim. Ayrıca eşimle aramda sorumlarım dahi olsa eşimi seviyorum böyle bir şey düşünemem deme gereği niye duydunuz onu da anlayamadım. Son olarak müdürünüz o patavatsızlığı yaptığında masadan kalkıp lavaboya gidip ağlamak yerine masadan kalkarken müdüre haddini bildirseydiniz daha iyi olurdu.

sımdımı aklına geldı bunlar gecenlerde boyle soylemıyordun hayırdır ?

tavız vermıs demekkı altından kalkamadı sonra

Devlet memuru isen sen neden istifa ediyorsun ki? Biraz daha üzerine gelirse şikayet edersin bu yüz kızartıcı suçlar nedeniyle kesinlikle başka bir yere gönderirler ceza alır. Biz de şahit olduk böyle olaylara gittik şikayet ettik gerçi bizim olayda iki kişi de gönüllüydü ama şimdi kendilerinden eser yok çünkü devlet dairelerinde böyle şeyler YASAKTIR

adam ne kdr patavatsız olursa olsun kadın durusuyla dersını verır bıkere ,
mılletın agzının ıcıne gırıp gulerse her dedgıne sonra boyle aglar bıde sarısınım boyum uzun dıyor yanı suc onda degıl guya =)
haklıysa gıtsın sıkayet etsın edebılıyorsa tabııkı

Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmedi
O an sadece ağlamak istedim :)
Ne denilebilir mesela hazır LAf olarak
Offf çok tecrübesiz im..
Evet çok dengesiz biri ya.
ben mizaç olarak sert biri olduğum halde patavatsızlıklara maruz kaldığım oldu pek çok kere.
çoğunda da sinirlerim tavan yaptığından o an aklıma geleni pat diye söyleme potansiyeline sahibim.:))
sşöyle ki ,başkanın biri ,7-8 kişinin olduğu bir personel sohbetinde bana ve müdürüme "ben de sizi uyanık bilirdim heh heh" demesiyle "o dediklerinizi kabul etmiyorum,burada o uyanık sıfatını hakeden başkaları var "demem ve başkanın morarması 1 dakika içinde oldu.
sen ne diyebilirdin düşünelim,ortamın hafifliği ağırlığına göre değişir elbet ama nispeten rahat bir ortamda olduğunuz ortada. ben olsam sert bir bakışın eşliğinde böreğinizi yiyin müdür bey den tut ta ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu ya varabilecek şekilde cevaplar verirdim muhtemelen.
ne bileyim ben savunma psikolojisi yüksek bir insan olduğum için genelde ağır konuşurum karşı tarafa sinirlendiğimde.
artık korkuyor insanlar benden:))
bu şapşal müdürünüz her zaman böyle demek ki.taviz vermeyin densizliklerine veya gülmeyin sırıtmayın.
eğer tüm bayanlar olarak zaten belirli bir tepkide durursanız,kendisini geri çekmek zorunda hisseder.
ama yüzverenler varsa, devam edecektir.
ama sen biraz daha çek kendini eğer samimi diyolog vardıysa aranızda.
arkadaşlarınla da bu konuyu kkonuşup konuşu ta uzatma.gerek yok,kapat mevzuyu işine bak.

Kişi kendinden bilir işi demişler. .
Insan in içinde ne varsa dışına da o taşa r.. Demekki ahlaksızlık var sende de..
Hiç üstüme bile almadım biliyor musun yazdığın terbiyesiz şeyleri. .
Bi kere daha Tunceli hakkında yanılmadigimi sayende anladım. .... insanı işte aynen böyle senin gibi çirkin ........
Yuzunu dahi gormedigin bi kadinin Günahını aldın. . Seni sadece Allah a havale ediyorum.. seviyene inecek kadar edep yoksunu değilim çok şükür. . Kendi pisliginde bogul.. muhatap olacağım insan değilsin. .
.

tavız vermıs demekkı altından kalkamadı sonra

Bilmiyorum ki biraz patavatsızmışta müdürü ama öyle patavatsız zaten deyip de boşverip lavaboda ağlamayı doğru bulmuyorum herkes haddini bilmedi kim olursa olsun. Evlendiğimden beri 13 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum ve çalışan tek bayan benim 3 tane de erkek var benim dışında patronla birlikte 4 erkek yanımda ağızlarından kötü bir söz çıkmıyor. Bir keresinde işe ilk başladığım zamanlarda patronun arkadaşı geldi benimde alt katta işim vardı orada konuşuyorlardı adam küfürlü konuşuyordu ağzınızdan çıkanları kulağınız duymuyor herhalde sizin beyefendi dışarıya çıkar mısınız lütfen burada işim var ve işimi yaparken sizin küfürlerinizi dinlemek zorunda değilim dedim. Patronda önce bozuldu ama adam gidince ne terbiyesiz adam ya konuştuğu ortamda bir bayan olduğunun farkında değil herhalde. Saygısız dedim. O gün bugündür benim yanımda patron ve diğer çalışan arkadaşlar da dikkat ediyor ağızlarından çıkacak kelimelere. Anında terslerim çünkü anladılar.

Beni anla
Kendimi suçladım işte o an
Kendimi savunma ihtiyacı hissettim

Niye kendinizi suçluyorsunuz ki.
Adam densizin patavatsızın tekiymiş bunu biliyorsunuz.
Kendinizi savunmanıza gerek yok.
Savunurken de evliyken olmaz demeye gerek yok onu söyledim.
Üstelik sizden başka da sizi suçlayan olmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…